Lepi jak przykro czytać takie wieści o chorobie Maleństwa...Oby to zapalenie płuc mu chociaż odpuściło...życie jest niesprawiedliwe...i to dla takich maluszków niewinnych...
Matusia to fajnie, że mała tak się z nianią dobrze "dogaduje"
Zdróka dla Mateuszka!
marzenko udanej przeprowadzki i szybkiego uporania się z tym całym bałaganem przeprowadzkowym. I oby siostra się przełamała i zmieniła swój stosunek do małego...
Agnieszka ja chyba nie doczytałą :/ Dlaczego Igi chodzi na rehabilitację? Duużo uśmiechu i cierpliwości dla Was :*
bra gratuluję przespanej nocki
ainka mam nadzieję, że pochwalisz się sobą w nowej odsłonie...
Maja Ty też się tu chwal szybko!
milla gratulacje ogromne!
Futrzaczek nie żałuj sobie - w końcu paczki mikołajkowe są raz w roku
U nas dzisiaj w miarę znośna pogoda, nawet słonko nieśmjiało wygląda zza chmur. Od 7 rano buczą koło nas koparkami, bo coś robią z rzeczką
Ale pospaliśmy mimo tego do 9.20
Teraz Ancymon ma drzemkę, ja upichciłam mu zupkę z rybką i mam trochę wolnego. Jutro zawożę tatę do szpitala, a w sobotę muszę podrzucić małęgo do Mamy bo nie mogę przy nim nic posprzątać na święta. Co prawda mam do sprzątnięcia tylko jeden pokój i okno do umycia, ale mały jest tak absorbujący, że cokolwiek mogę zrobić jak on śpi, więc jak śpi to nie posprzątam bo się zaraz obudzi, okna też nie umyję bo go zawieje. A teściowa pomocy nie oferuje, więc łaski bez. ;-)