reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

cześć kochane :)
dzis słoneczko w Toronto (ładna pogoda zachęca do przeprowadzki aina ;)) podejme więc wyzwanie i pójdę z malutką na spacerek, zobaczymy z jakim rezultatem...
nie chcę nc pisać, ale nocka za nami fantastyczna, taka jak powinna być. nie pisze więcej bo zapeszę ;))
wczoraj wieczorem załatwilam się nieźle, bo zjadłam tortillę z kurczakiem zagryziona połową opakowania ciastek... ale mi było niedobrze... bleee ja to mam talent do takich sytuacji
agnieszka, pamiętaj ZEN :)
aina decyzja napewno ciężka, ja przywiązuję sie do miejsca na amen i ciężko by mi było je zmienić.ale napewno podejmiecie właściwą decyzję
basiekk wiem co to pobudki co godzinę. szkoda, że nie dostałas wolnego na jutro.
marzena dziwnie z twoją siostrą, mam nadzieję, że jednak sie poprawi. niefajnie dawać na chrzestną kogos kto będzie nią tylko w teorii. ja osobiście nie uważam, że chrzestni maja jakies szczególne zobowiązania wobez maluchów, ale fajnie, gdy sa to osoby bliskie i oddane tak poprostu od siebie.od serca.
lepi bardzo współczuję, jaka to musi byc tragedia, gdy najpierw cieszysz się zdrowiem maluszka, a później, po kilku tygodniach dowiadujesz sie o chorobie :( straszne :(

kochane moje udanego dzionka Wam wszystkim życzę, dużo słoneczka 4 all :-D

reklama
Bra Toronto jest na tapecie, w naszych rozmowach:tak: także uważaj bo będziesz miała mnie dosyć:-D
U nas też ostatnio spacery z Jaskiem to wyzwanie:wściekła/y: a chcę dziś iść kupić mu świateczne wdzianko, mam nadzieje,że nie będę szła "na sygnale".

w sobote fryzier-szykuje się zmiana.

Majeczka chce zobaczyć Twoją fryzurkę!

Witajcie. Przepraszam, że dopiero dziś piszę, ale nie dałam rady wcześniej, nawet we wtorek weszłam zaczęłam nadrabiać i miałam napisać, ale Ola alarm włączyłam.
Od poniedziałku jestem mgr inż. zarządzania i inżynierii produkcji specjalność logistyka i zarządzanie w europejskim systemie transportowym :D, od promotora pracy miałam 4, od recenzenta 5, obrona 4 i na dyplomie będzie 4 :)

Siemka:-)

uff daliśmy radę wstać rano i wyszykować się do przedszkola , na dworze ciemno jeszcze o tej porze ale na szczęście nie było zimno. zaraz lecę kawusię sobie zrobić :-):tak:

Aina- to życzę udanego wyboru nowego miejsca zamieszkania! :tak: wiesz Wrocław to piękne miasto! :tak::-p;-)
Marzenka- dasz radę! powodzenia :tak: myślę że to dobry pomysł z noclegiem już w domku. w ogóle ciekawi mnie jak dzieciaki zareagują na zmianę ? daj proszę znać bo to samo mnie czeka :tak:

ok lecę ululać malca i zaraz nadrobię resztę :-)

młody śpi :-)

Aina
- ;-) zaraz mi Bra po uszach da że konkurencję robię :-p
Lepidoptera- to bardzo przykre... zdówka i dużo siły dla jego rodzinki
Kamcia- a Ty kobietko gdzie zniknęłaś?
Matusia- cieszę się że u was wszystko w porządku i wpadaj do Nas jak najczęściej bo brakuje mi Ciebie :*
Agnieszka- bidulka :* i mama i synuś , życzę aby było lepiej i aby niuniek nie płakał już tak na rehabilitacji

kuźwa wiecie co cho***ne paczki mikołajkowe! matka siedzi i wyżera dziecku :wściekła/y::no::szok: a dupa rośnie! ojj nie chce zmaleć!
alpen gold czekolada gorzka malinowa ! mmmmmm

reklama
Ainka, Maja porszę o pokaz nowej fryzury:tak: Ainka tylko nie obcinaj włosów plis!
Lepi smutne to bardzo,:-( a tak się rodzice cieszyli, że dziecko zdrowe ale kochać je będą mimo wszystko, tak jak kiedyś pisałaś!
Łoo Marzenka jak internet będzie to już możecie się przenosić;-):-)
Basiek no widzisz szefowj nie podskoczysz:dry:
Bra no widzsz kolejne nocki napewno będą git:tak:

Matusia tak myślałam, żeś kobito zabiegana, zdrówka dla Matiego:*

Milla gratuluję obrony!

Futrzaczku Szymaka do przedszkola wygoniłaś, a sama czekoladki wpierniczasz, ale co tam z czegoś trzeba czerpać energię

Witam się:-)

Muszę w końcu umówić się do fryzjera bo jak będę zwlekać to z koczkodanem na głowie zostanę w święta:sorry2: Mały wstaje i idziemy na zakupy w sumie tylko po żurek;-)

Wszystkim mamom marudzących dzieci życzę opanowania i cierpliwości:tak:

Do góry