reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Witam ja dzisiaj tak szybciutko. Cały dzień coś nie tak mi szło i za nic się nie mogłam z niczym wyrobić, no i nie zdąrzyłam wcześniej się odezwać.
Lepi zdrówka dla maluszka
Matusia super że niania się udała i Majeczce jest z nią dobrze, no i zdrowia dla Matiego, teraz niestety choróbska będą atakować bo mrozów nie ma i bakterie mają raj.

Lepi to bardzo przykre co spotkało znajomych. Zwłaszcza, że pozornie dziecko zdrowe się wydawało po urodzeniu. Może chociaż będzie to lżejsza postać zespołu. Dużo zdrówka dla maluszka.

Maja przepraszam, że nie odpisałam ale umknęło mi Twoje pytanie. Ten pedałek nazywa się Tomasz ale więcej nie wiem :no:

Jolek buziaki dla Igorito!!! :*

Maj nadrobiłam z grubsza. Więcej nie dam rady.

Przeprowadzka w toku. Ale kompletnie nie widać efektu. Tylko maneli przybywa w domu bo z mieszkania nie ubywa. Dzisiaj wywieźliśmy meble od Pauli z pokoju ale szafa została jeszcze i łóżko. Ciuchy wywiezione. Zabawek ledwo kilka. A gdzie jeszcze reszta?! Poważnie się zastanawiam czy jutro już nie spać na nowych śmieciach bo teraz siedzę w mieszkaniu i nie mam już co robić za bardzo bo kartony nie rozpakowane zostały tam. Rozpakować nie dałam rady bo już była 22 w nocy i musiałam dzieciaki zawieźć do spania. A jak tam będziemy spać to je położę a ja mogę dalej rozpakowywać. Fakt, że tam jeszcze brud ale co poradzić.

Dni uciekają a końca nie widać.

Za to lada chwila podłączą nam tam internet :-) Uciekam i możliwe, że się już za szybko nie odezwę. To będzie znaczyło, że już śpimy na nowym. Buziaki.

A właśnie Jolek. Przypomniałam sobie, że miałam napisać. Tak średnio. Oczywiście wesoło i miło ale ona ma dystans do Matiego. Na razie nawet nie chce go wziąć na ręce :zawstydzona/y: Oby się przełamała bo inaczej jak ma być chrzestną? Jaki to sens?

Uciekam już na amen. :*

Kurde myślałam,że lepiej będzie. Trzymam kciukasy żeby było. Powodzenia przez najbliższe dni słonko i pamiętaj że czekamy tu na Ciebie. Buźka

Ja też uciekam spać.

Witam się laseczki :-)

Dzisiaj mam oczy na zapałki bo Kluska budziła się co godzinka:-), ale trudno, może kolejnej nocy hrabina będzie łaskawsza:tak:.
A poza tym jestem zła na szefową. Chciałam jutro wolne wziąć, coby zacząć ograniać domek przed świętami i z Martysią czasu trochę spędzić, a ona , że nie , że jutro jakaś prezentacja programu :growl:, wścieku idzie dostać:angry:. Więc jeszcze jutro mus do roboty się przywlec. Ale dzisiaj miły dzień bo o 13 mamy wigilię w pracy, będzie pyszne jedzenie, życzenia, kolędy:tak:.

Lepi przykro mi z powodu maluszka, to smutne bardzo :-(. Dużo zdrówka dla niego.

Marzenka powodzenia w przeprowadzce i trzymam kciuki, żeby siostra się przełamała.

Bra nie przejmuj się teściową, trudno nie chce to jej strata. ehhh teściowe

Miłego dnia

hej,
ja bez humoru dziś, Jaś postanowił wstać przed 6 więc proszę bardzo, wstaliśmy.
Przed nami ciężka decyzja, bo chcemy z P zmienić miejsce zamieszkania, więc trwają rozmowy.
Ja od przyszłego roku chce wrócić na studia, a jak się nie uda to do pracy.
Bra jak teściowa strzela fochy, to Jej strata!
Marzenka mam nadzieje,że przeprowadzka szybko minie:)
Bassiek szybkiego dnia w pracy:*

reklama
Cześć Dziewczyny,

nie wiem co wam napisac, Igor tak mnie wykancza od kilku dni ze ohh cierpliwosc trace do niego, nie pobawi sie nie posiedzi sam wszedzie zle mu. Jutro znowu na rehabilitacje jedziemy jak sobie pomysle ze znowu bedzie tam tak plakal to az odechciewa mi sie wszystkiego.
Uciekawm bo wlasnie sie Igi obudzil.
Miłego Dnia ;)

Do góry