reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Witajcie Kobietki,
od piątku nie miałam kompa, normalnie jak bez ręki:-D, a ile czasu wieczorem - udało mi się nadrobić troszkę zaległości w czytaniu.
Ale zaległości na bb nawet nie spróbuje nadrabiać, bo nie dam rady, zwłaszcza, że w weekend wyjeżdżamy i znów będę bez neta.

Przeczytałam tylko kilka ostatnich wiadomości - Poziomki - znów bliźnięta w drodze:-p?

reklama
Matusia słonko trzymaj się . My też tęsknimy. Fajnie,że chociaż na chwilę wpadłaś.

no i mój M nakręcił się na ciasto z nutellą:angry: Trza będzie zrobić. Tylko te suchary to duże czy te małe tam potrzebne??

Maja drzemka zaliczona zaraz idę dalej spać :)

Juz mam dosc ciast... Dzis sie zalatwilam!
;-)
A ja sie wyspalam dzisiaj, młoda ladnie spala, rano sama sie bawila kolo nas - wiec dociagnelismy do po 10 :) I teraz jakos ciezko o dziwo oko zmruzyc, a rano trza wstac..

:-( same smutne wieści na wieczór. Przeczytałam o naszym Filipku...
zadzwonił też przed chwilą znajomy - pisałam niedawno, że rodził mu się synek, zdrowy, a wg lekarzy miał być z Downem... dostali dziś wyniki badań genetycznych - jest trisomia 21 pary chromosomów:-(, na dodatek maluszek cały czas (3 tyg.) jest w szpitalu z zapaleniem płuc i już trzeci antybiotyk nie pomaga...
ech...

Oj, Lepi, jakie to smutne!

Ja żyję, żyję. Mateusz chory trzeci dzień w domu jutro będzie. W jego klasie na 24 dzieci obecnie chodzi 14 tylko, taka zachorowalność. Majka u niani ok. Niania okazała się taka kochana, że nie żal mi Majci rano tam zostawiać. Jak Ją widzi to się cieszy, a niania zawsze rano przytula policzek do policzka na powitanie i ją tak serdecznie wita, aż zazdrosna być moge wkrótce :tak:. Jadą sobie na spacerek codziennie, jak je zczaję z okna to zazdroszczę, że ja się ludźmi użeram , a te sobie spacerują na świeżym powietrzu.
Idę jeszcze na Filipkowy wątek, bo aż mi dech wstrzymało i spać.
Buziaki

reklama
Jolus - tak na 80%,,,,, dlatego, ze auto jeszce rozbebeszone u mechanika.... 10 dni! Juz dawno mialo byc zrobione.. a tu doopa, dzis dzwonili, ze cos tam cos tam jeszcze.. zreszta kompletnie nie jestesmy gotowi, jesli chodzi o jakies zakupy, pakowanie itp.... :/

Lepi - bardzo smutne.. bardzooo.... ale to wczesniej nie robili badan genetycznych? na pewno.. skoro przewidywali Downa to musiala ta trisomia juz wczesniej wyjsc przeciez, hmmm... Boze daj im zdrowie dla tego maluszka! Wielka niesprawiedliwosc..
PS Zazdroszcze tego braku neta i czasu na ksiazke! Jakze mi go brak, a na polce sie kurza moje zaleglosci...buuuuu

edit: Jolus trisomia 21 p.chromosom. oznacza wlasnie chorobe Downa... :((

Ostatnia edycja:
Do góry