reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Dobry wieczór ;-)
U nas lałao cały dzień. Na spacerek nie wyszliśmy, mały marudny - dziąsła go swędzą. Nie mam już dziś sił. Zaraz idę się umyć i do wyrka. M. wyrwał się na męski wieczór z kumplem i siedzę sama. Ogólnie mam przedświątecznego doła, bo to będą moje pierwsze święta poza rodzinnym domem :-(Co świąteczna reklama to mam oczy pełne łez...Jednak z teściami to nie to samo co z rodzicami i dziadkami...Ehhh:no:
poziomko to nie tyle złośliwość, co pewnie stres robi swoje...Mnie skurcze wzięły dzień przed zaplanowaną cesarką z nerwów:-DNa szczęście jeszcze dało się je powstrzymać, choć już się bali że do następnego dnia nie wytrzymam, bo na ktg były skurczybyki jak jasny gwint ;-) Oby psoapsiółka wytrzymała wisienko

Ostatnia edycja:
poziomka ja stawiam ze Julka bo tak ma miec na imie jej corcia urodzi sie 21.12.2011:) bo ta sa urodziny jej mamy:D do tego wydaje mi sie ze bedzie miala w koncu cc ciekawe czy moje przepowiednie choc w minimalnym stopniu sie sprawdza:D

edit: dobranoc! ide lulu bo przed pierwsza pobudka na cyca w koncu nawet oka nie zamkne:-D

Moja mama miała zaplanowany przyjazd do kliniki na 9 rano na wywołanie a o 4 pojechała z bólami:-D

Za to moje dzieci szpitala się nie boja i dalej w brzuchu siedza i wyjsc nie chca:-D

Poziomka czy my o czymś nie wiemy.

Majowa
ciesz się że z mężem Kubusiem i teściami będziesz a nie sama. Ja niestety doświadczyłam tego!

Ja po krótkiej drzemce.Idę zaraz się myć i dalej do wyrka :)

Jolek miało być dziadziunia na podkreślenie jakże dostojnego już wieku Igiegio :p w końcu 8 miesięcy to już powązna sprawa!!! Ale Ciocia Żelka jak zawsze jakąś gafe walnie więc serdecznie przeprasza i tłumaczy się bólem głowy porannym. Buziaki i zółwik od Tymka dla Igiegio.
Wymęczona jestem jak 102 dziś
Lece was poczytać.

reklama
Do góry