reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
poziomki współczuję, mam nadzieję, że gowa szybko przestanie boleć!

ja jolus tak jak ty śpiąca i chyba po "na wspólnej " pójdę spać. do tego @ chyba mi sie zbliża to mam apetyt jak nigdy. pochłaniam wszystko.
maleństwo juz śpi, oby nocka była spokojna :)

Futrzaczek dla Fifiego też całusy Poziomkowe:-)

Idka obudziła mi się w nocy o 1 i siedziała prawie do 4:eek:... Jestem wysrana:baffled: a tu trzeba jeszcze zakupy,sprzatanie i całe święta przygotować jeju jak ja dam rade:confused2:
Musze iśc do lekarza bo nie chce czymś zarazić zdrowiejących maluchów:no:

no jeszcze nie spie o dziwo:D
basiekk trzeba bylo nie wyrzucac tego mleka, ostatnio na dd tvn pokazywali material o sprzedazy kobiecego mleka w neicie. jedna babka miala w cale butelki plastikowe pomrozone:no: :-) podobno kupuja je przede wszystkim "pakerzy":-D
jajpur co do zabkow sama jestem w szoku idzie nam jeszcze brakujaca jedynka ale cos jej sie nie cce wyjsc a ja chodze jak zombie:baffled:
mloda ja ciacho z nutella kiedys robilam z tego przepisu:Wielkie Żarcie - Przepis - Ciasto z nutellą
i bylo pysiowe:)

Młodzi śpią , mąż się kąpię a ja zaraz po nim bo też padnięta jestem a jeszcze jutro Szymcia sama odprowadzam bo mąż w końcu do pracy idzie.
Byłam na działce - to fajnie fajnie u teściów już wszystko nabiera smaku a u nas na górze jeszcze tyle pracy...

Buziaki i do juterka :-)

Wisienka w ściereczke jak orzechy i tłuczkiem:-D

Załamka,M właśnie mi oznajmił że pojutrze będa i w niedziele maja jeszcze raz jechać:eek: i kiedy on wróci???? czwartek-piątek????

Ostatnia edycja:
Persefona Poziomki Joluś instynkt może i jest, ale drugie dziecko planujemy może za sześć lat;-):tak:
Aina nie wierzę w tego kopa;-):-D
Hope pierwszy raz słyszę o melbie, ale wygląda apetycznie:-)
Młoda Maja Poziomki współczuję bólu głowy...
Persefona szłał zakupów świątecznych czas zacząć my jeszcze nic nie kupiliśmy:no:

A Wy babice tylko o żarciu jak nie melby to bezy, albo ciasta z nutellą serca nie macie,;-) ja nieee mogę słodyczy:no:
U nas Joluś też wiosna:tak: Spacer trwał chyba z dwie godziny:tak:

Nie byłam dziś na aerobiku ale sobie poćwiczyłam w domku:-)

Oglądam na TLS najgorszą matkę świata zapowiada się ciekawie:tak:

Futrzaczku BUZIAKI DLA FILIPKA:***

reklama
poziomka tak własnie robilam ale chyba z godzine tluklam te bogu ducha winne sucharki:-)
oj wspolczuje tej pracy Tojego M. moj P. tez kiedys tak pracowal wiec wiem co to znaczy.
Apropo pracy kierowcow wczoraj bylam u psiapsioly ktora ma termin porodu na dzis a jej maz wlasnie w niemczech, masakra.... Bidulka musi sama sobie wszystko organizowac. Co prawda do szpitala ma isc w poniedzialek i moze Milosz do tego czasu wroci ale przeciez w kazdej chwili moze ja zlapac...

Do góry