reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
też bym zjadła coś takiego....
a jak byliśmy w Poznaniu ciocia M postawiła na stole pyszne ciasto z nutella i wiśniami. Chcę wyżulić przepis, ale jak na razie się wykręca i nie chce podzielić swą wiedzą, a pasowałoby mi to ciacho bo bez pieczenia, a ja nie mam piekarnika... Zobaczymy może zmięknie...
Mój kot nieszczęśliwy - brachol pożyczył na wyjazd torbę od laptopa, która od jakiegoś czasu była najukochańszą miejscówką do spania mojej Tośki, więc teraz chodzi smąci i psoci.
Tymek dzisiaj w miarę, właśnie odbywa drugą drzemkę. Darł sie rano nie wiedzieć z jakiego powodu, obojętnie czy byłam blisko czy daleko.
Głowa trochę odpuściła, ale wypłukana dziś z energii byłam i tylko obiad powstał, nawet na spacer nie poszliśmy. Młodemu niezbyt podoba się jeżdżenie w spacerówce. Poczekamy, może sie jednak przekona.

A ja pozeram ciasto bezowe! Pychaaaaaaaaaaaaaaaa!
Kupilam se dzisiaj :p ma pyszna mase i orzechy i kruchy spod mmmmmmmmmm :-p
Wczoraj jadlam śrubę bezową - cos mnie sotatnio na bezy wzielo hm...

Bylam ostatnio u fryzjera, w tamtym tygodniu.. - bo widze, ze duzo kobitek sie wybiera teraz - ale nie jestem za bardzo zadowolona i jutro rano ide na jakas poprawke.. buuu.. mam ryży czyb! :/

Gratulejszony dla Igusia - 8 miechow WOW!
..i dla Futrzaczkowego Filipka buziak ;* z okazji ukonczenia kolejnego miesiaczka :p

Poza tym napiernicza mnie leb znowu - i takie goraco znowu czuje jakbym miala wybuchnac...

Cześć kochane:-)

Joluś przekaż buziaka dla Igorka na 8 miesięcy!!:-):**** Ale ten czas leci to już 8 miesięcy:szok:

Poczytam Was jak młody pójdzie spać:tak:

Witajcie,wpadam na chwilkę się przywitać i przesłać buziaki dla Futrzaczkowego 7-miesięczniaka i jolkowego 8-miesięczniaka :***
Właśnie wróciłam z zakupów świątecznych i...mam dość. Jak się okazuje-jeszcze nie wszystko kupione:confused2:No ale to już bliżej jak dalej. Prezenty już prawie w komplecie,żarło na sałatki i inne dania już kupione (oprócz ryb). To już dobrze :)
Ale co mnie zdziwiło:wpadamy do kauflandu żeby zrobić młodemu zapas mleka,a tu zonk-nie ma bebilonu.No to hyc na szybko (bo czas nas gonił) do biedronki. I co?-jedna jedyna pucha:szok:Mój M musi jutro pojeździć i popatrzeć jeszcze gdzies indziej.W szoku jestem.

Poziomka no to wesoło masz z Gabi. A do tego "dzidziuś nie śpi" :) oj wesoło wesoło :)

JaipurJunior widać zna się na dzieciach :):)

Marzenk
a już się nie mogę doczekać zdjęć Matiego i zdjęć gotowego domku ... już nóżkami przebieram, taka niecierpliwa jestem! Jak tam po kolacji z siostrzyczką?Pewnie się nagadać nie mogłyście i jak zareagowała na młodego???

Karolka
lekcji nie było a Wy z Oskarkiem bynajmniej świeżego powietrza załapaliście :)

Młoda dobrze,że Tymkowa dolegliwość znika :) Nie lubi jeździć w spacerówce??? To chyba jest jedyny.

Styna
śnieg?? To sanki i na spacer!

Agacio
to kiedy zaczynasz staranka o następną dzidzię???:)

Żelka "dziadunia"???:hmm: dobrze,że Igi czytać nie umie bo by się obraził :-p

Bra biedactwo ty moje skleroza dopada nie tylko Ciebie. Teściową się nie przejmuj.Nic na się!!

Hope malba, melba..nie możesz wymyślić czegoś normalnego np.bigos :-p albo jak już wymyślasz to tak żebyśmy my od razu mogły spróbować :tak::-p

Persefona cycki strajkują, matki bebilon wykupują :) W Rossmannie popatrzcie :tak:

My jeszcze prezentów nie mamy na święta. Patrzyłam wczoraj w Realu za prezentem dla młodego ale nie dorwałam tego co chciałam. Wczoraj obkupiłam go w ciuszki,ale to na zakupowym opisze:)

Pogoda nam dzisiaj dopisała więc spacer zaliczony, normalnie wiosne czuć było w powietrzu :)
Ale nerwa załapałam wychodząc bo winda nie działała (a ja na 6tym piętrze mieszkam). Akurat sąsiad wchodził i mówił że niby prace konserwacyjne. Tylko kurde dlaczego oni o takich rzeczach nie informują dzień wcześniej?!!!:angry: No nic cofnęliśmy się do domu i jak już młody był ubrany to go przy oknie posadziłam. Po 10minutach sprawdziłam winda działała więc bryknęliśmy na dwór.

Wszystkim zbolałym głowom lepszego stanu życzę :):)

reklama
Do góry