reklama
Witam sie w niedzielny poranek
U mnie bylo dzisiaj cos dziewnego co sie nigdy jnie wydarzylo jeszcze Normalnie przebudzilam sie o 3 w nocy z mdlosciami i zamiast do lazienki poszlam zagrzac sobie mleko z miodem... WYpilam i poszlam spac. Maz tylko patrzyl co Ty pijesz o tej porze a ja: mleczko, pomruczalam i poszlam spac
A jak Mamusie sie czuja?
Ja nadal wzdeta no i brzusio po bolewa.
U mnie bylo dzisiaj cos dziewnego co sie nigdy jnie wydarzylo jeszcze Normalnie przebudzilam sie o 3 w nocy z mdlosciami i zamiast do lazienki poszlam zagrzac sobie mleko z miodem... WYpilam i poszlam spac. Maz tylko patrzyl co Ty pijesz o tej porze a ja: mleczko, pomruczalam i poszlam spac
A jak Mamusie sie czuja?
Ja nadal wzdeta no i brzusio po bolewa.
lepidoptera
Fanka BB :)
Witam Was wszystkie !
A ja wczoraj i dziś czuję się świetnie, gdyby nie to, że robiłam test i @ nie ma, to nie pomyślałabym o ciąży. Oby tak dalej
Z "objawów" - mam nadzieję, że będzie trwał jak najdłużej - to tylko fakt, że budzę się do pracy WYSPANA(!), nawet jeśli dzień wcześniej nie spałam popołudniu, no dziś tez przed 7 rano właściwie mogłabym wstać... Ja - która drzemki zawsze przestawiam min. 1/2 godziny haha.... może ciśnienie mi sie podniosło?? bo normalnie mam bardzo niskie, a takim osobom ciężko rano dobudzić się.
Mononoke - mam nadzieje, że wszystko będzie dobrze.
Wszystkim "czekającym" i testującym życzę cierpliwości i wymarzonych wyników!
A ja wczoraj i dziś czuję się świetnie, gdyby nie to, że robiłam test i @ nie ma, to nie pomyślałabym o ciąży. Oby tak dalej
Z "objawów" - mam nadzieję, że będzie trwał jak najdłużej - to tylko fakt, że budzę się do pracy WYSPANA(!), nawet jeśli dzień wcześniej nie spałam popołudniu, no dziś tez przed 7 rano właściwie mogłabym wstać... Ja - która drzemki zawsze przestawiam min. 1/2 godziny haha.... może ciśnienie mi sie podniosło?? bo normalnie mam bardzo niskie, a takim osobom ciężko rano dobudzić się.
Mononoke - mam nadzieje, że wszystko będzie dobrze.
Wszystkim "czekającym" i testującym życzę cierpliwości i wymarzonych wyników!
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Zobacz załącznik 281298Witam się z kawusią i śledzikami
Mnie zaczęły budzić nocne siusiania oprócz tego tradycyjnie mdłości w środku dnia
Wczoraj na dobranoc zjadłam prawie pół opakowania lodów bakaliowych
Mononoke czekam na wiadomości
Mnie zaczęły budzić nocne siusiania oprócz tego tradycyjnie mdłości w środku dnia
Wczoraj na dobranoc zjadłam prawie pół opakowania lodów bakaliowych
Mononoke czekam na wiadomości
Nicole1603
Witajcie
Majóweczki 2011:-) wkońcu jesteście :-)
Ciąża Wam zleci szybciej niż myślicie a za rok o tej porze będziecie wyglądać Majówek 2012
Życzę Wam mało dolegliwości ciążowych i zdrowych, wesołych dzieciaczków
Dbajcie o siebie.
Majówka 2010
Majóweczki 2011:-) wkońcu jesteście :-)
Ciąża Wam zleci szybciej niż myślicie a za rok o tej porze będziecie wyglądać Majówek 2012
Życzę Wam mało dolegliwości ciążowych i zdrowych, wesołych dzieciaczków
Dbajcie o siebie.
Majówka 2010
Sylwia'
Witam Kochane!
Ja też jutro testuje. Bardzo się boje że wynik mnie rozczaruje. A Ty jakie masz przeczucie?
jutro testujemy trzymajcie kciuki za 2 kreseczki
Ja też jutro testuje. Bardzo się boje że wynik mnie rozczaruje. A Ty jakie masz przeczucie?
reklama
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Sylwia spóźnia Ci się 6 dni ajeżeli miałaś regularne @ to &&&&&& będzie dobrze
Julisia &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Julisia &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Ostatnia edycja: