reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2011

reklama
Witam sie w niedzielny poranek:happy:
U mnie bylo dzisiaj cos dziewnego co sie nigdy jnie wydarzylo jeszcze:happy: Normalnie przebudzilam sie o 3 w nocy z mdlosciami i zamiast do lazienki poszlam zagrzac sobie mleko z miodem... WYpilam i poszlam spac. Maz tylko patrzyl :szok: co Ty pijesz o tej porze:szok: a ja: mleczko, pomruczalam i poszlam spac:-p:-p

A jak Mamusie sie czuja?

Ja nadal wzdeta no i brzusio po bolewa.

Cześć dziewczyny! Już jest wątek maj 2010 :) też bym chciała z Wami pisać jutro testujemy trzymajcie kciuki za 2 kreseczki :)

Witam Was wszystkie :)!

A ja wczoraj i dziś czuję się świetnie, gdyby nie to, że robiłam test i @ nie ma, to nie pomyślałabym o ciąży. Oby tak dalej ;)
Z "objawów" - mam nadzieję, że będzie trwał jak najdłużej - to tylko fakt, że budzę się do pracy WYSPANA(!), nawet jeśli dzień wcześniej nie spałam popołudniu, no dziś tez przed 7 rano właściwie mogłabym wstać... Ja - która drzemki zawsze przestawiam min. 1/2 godziny haha.... może ciśnienie mi sie podniosło?? bo normalnie mam bardzo niskie, a takim osobom ciężko rano dobudzić się.

Mononoke - mam nadzieje, że wszystko będzie dobrze.

Wszystkim "czekającym" i testującym życzę cierpliwości i wymarzonych wyników!

Witajcie
Majóweczki 2011:-) wkońcu jesteście :-)
Ciąża Wam zleci szybciej niż myślicie a za rok o tej porze będziecie wyglądać Majówek 2012:tak:
Życzę Wam mało dolegliwości ciążowych i zdrowych, wesołych dzieciaczków:tak:
Dbajcie o siebie.
Majówka 2010 :)

reklama
Sylwia spóźnia Ci się 6 dni ajeżeli miałaś regularne @ to &&&&&& będzie dobrze:tak:

Julisia &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
Do góry