reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
sylwia a czemu nie testujesz juz dzis....????:-)

kurde moja mala wyrwala mi kolejny przycisk z laptopa i nie da sie go wczepic... :baffled:
tym razem trafilo na enter....
wwwwrrrr:-p juz nie mam alta i kilku cyferek.... a nie lubie pisac bez znakow polskich , chyba musze zaniesc do naprawy:sorry2:

aha ja sie czuje beznadziejnie...powiem wam szczerze ze w tamtej ciazy mialam wiecej energiii... a teraz ciagle bym spala..... ehhhh

Ja w 1 czułam się rewelacyjnie od początku do końca w 2 miałam wszystkie możliwe dolegliwości oprócz wymiotów więc teraz nie spodziewam się rewelacji :((
I tradycyjnie dopadły mnie popołudniowe mdłości

Witam Kochane!

Ja też jutro testuje. Bardzo się boje że wynik mnie rozczaruje. A Ty jakie masz przeczucie?
mam nadzieję oczywiście ale za bardzo się nie napalam
ja jeszcze karmię piersią i niby mogę mieć jakieś przesunięcia ale ostatnie 3 okresy miałam z dokładnością prawie co do minuty więc nadzieja jest.... zobaczymy na razie nic nie czuję ani na @ ani w drugim kierunku...
a za Ciebie trzymam mocno kciukasy &&&&&&

Nie wytrzymałam do jutra i test zrobiłam dzisiaj. Niestety nie było nawet cienia drugiej kreseczki.. Dlatego czas się pożegnać z Wami.
Dziewczyny życzę wam dużo zdrówka. Niech maluszki szybko rosną. Na pewno wpadnę tu w maju obejrzeć wasze skarby.

Jeszcze raz wszystkiego dobrego spokojnych dziewięciu miesięcy.

Nie wytrzymałam do jutra i test zrobiłam dzisiaj. Niestety nie było nawet cienia drugiej kreseczki.. Dlatego czas się pożegnać z Wami.
Dziewczyny życzę wam dużo zdrówka. Niech maluszki szybko rosną. Na pewno wpadnę tu w maju obejrzeć wasze skarby.

Jeszcze raz wszystkiego dobrego spokojnych dziewięciu miesięcy.

wybacz ze sie wcinam, u mnie w zeszłym roku ostatnia @ 2.08, pierwszy test 4.09 był negatywny, powtórzyłam test 09.09.09 :-) i był pozytywny, a teraz tulę mojego majowego synka :-)
trzymam kciuki :-)
a wszystkim Wam życzę spokojnej ciąży i szybkich porodów :-)
pozdrawiam Majówka 2010 :-)

Ostatnia edycja:
sylwia poczekaj jeszcze troche....
moze jeszcze za wczesnie zeby test pokazal ciaze... zrob test za tydzien:tak:

ja mialam obiawy takie ze , od 4 miesiaca do konca ciazy mialam zgage niesamowita....
a od poczatku do ostatniego miesiaca wymiotowalam ....:baffled: no i ta glowa bolala...mialam troche mdlosci i wstret do sosu czosnkowego... teraz poki co jem ten sos i jest ok, jeszcze perfumy mnie oidpychaly
teraz tylko glowa boli.... modle sie zeby zgagi nie bylo:-p

reklama
Ja pierwszą ciążę miałam godną pozazdroszczenia :-) :p Mdłości tylko o 8 do 12 tygodnia, ledwie z rana, zero wymiotów, bóli czegokolwiek, rozstępów, zgagi... Ech... Poród 6 godzin i 50 minut :-) Przez całą ciążę zdrowa jak ryba (oprócz lekkiej anemii ale to częsta przypadłość w ciąży, nie dawała objawów).

Ciekawe jak teraz będzie.

Do góry