reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2011

reklama
sylwia a czemu nie testujesz juz dzis....????:-)

kurde moja mala wyrwala mi kolejny przycisk z laptopa i nie da sie go wczepic... :baffled:
tym razem trafilo na enter....
wwwwrrrr:-p juz nie mam alta i kilku cyferek.... a nie lubie pisac bez znakow polskich , chyba musze zaniesc do naprawy:sorry2:

aha ja sie czuje beznadziejnie...powiem wam szczerze ze w tamtej ciazy mialam wiecej energiii... a teraz ciagle bym spala..... ehhhh

Ja w 1 czułam się rewelacyjnie od początku do końca w 2 miałam wszystkie możliwe dolegliwości oprócz wymiotów więc teraz nie spodziewam się rewelacji :((
I tradycyjnie dopadły mnie popołudniowe mdłości

Witam Kochane!

Ja też jutro testuje. Bardzo się boje że wynik mnie rozczaruje. A Ty jakie masz przeczucie?
mam nadzieję oczywiście ale za bardzo się nie napalam
ja jeszcze karmię piersią i niby mogę mieć jakieś przesunięcia ale ostatnie 3 okresy miałam z dokładnością prawie co do minuty więc nadzieja jest.... zobaczymy na razie nic nie czuję ani na @ ani w drugim kierunku...
a za Ciebie trzymam mocno kciukasy &&&&&&

Nie wytrzymałam do jutra i test zrobiłam dzisiaj. Niestety nie było nawet cienia drugiej kreseczki.. Dlatego czas się pożegnać z Wami.
Dziewczyny życzę wam dużo zdrówka. Niech maluszki szybko rosną. Na pewno wpadnę tu w maju obejrzeć wasze skarby.

Jeszcze raz wszystkiego dobrego spokojnych dziewięciu miesięcy.

Nie wytrzymałam do jutra i test zrobiłam dzisiaj. Niestety nie było nawet cienia drugiej kreseczki.. Dlatego czas się pożegnać z Wami.
Dziewczyny życzę wam dużo zdrówka. Niech maluszki szybko rosną. Na pewno wpadnę tu w maju obejrzeć wasze skarby.

Jeszcze raz wszystkiego dobrego spokojnych dziewięciu miesięcy.

wybacz ze sie wcinam, u mnie w zeszłym roku ostatnia @ 2.08, pierwszy test 4.09 był negatywny, powtórzyłam test 09.09.09 :-) i był pozytywny, a teraz tulę mojego majowego synka :-)
trzymam kciuki :-)
a wszystkim Wam życzę spokojnej ciąży i szybkich porodów :-)
pozdrawiam Majówka 2010 :-)

Ostatnia edycja:
sylwia poczekaj jeszcze troche....
moze jeszcze za wczesnie zeby test pokazal ciaze... zrob test za tydzien:tak:

ja mialam obiawy takie ze , od 4 miesiaca do konca ciazy mialam zgage niesamowita....
a od poczatku do ostatniego miesiaca wymiotowalam ....:baffled: no i ta glowa bolala...mialam troche mdlosci i wstret do sosu czosnkowego... teraz poki co jem ten sos i jest ok, jeszcze perfumy mnie oidpychaly
teraz tylko glowa boli.... modle sie zeby zgagi nie bylo:-p

reklama
Ja pierwszą ciążę miałam godną pozazdroszczenia :-) :p Mdłości tylko o 8 do 12 tygodnia, ledwie z rana, zero wymiotów, bóli czegokolwiek, rozstępów, zgagi... Ech... Poród 6 godzin i 50 minut :-) Przez całą ciążę zdrowa jak ryba (oprócz lekkiej anemii ale to częsta przypadłość w ciąży, nie dawała objawów).

Ciekawe jak teraz będzie.

Do góry