reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2011

Dziekuje kochane za cieple slowa i wiare we mnie, tesciowa i nasze dzidzi. Niestety, okazalo sie ze natura potrafi nas czasem niezle oszukac. Mimo pozytywnych testow ciazowych, badania u ginka (ale z potwierdzeniem tylko objawow domyslnych) i objawach ciazowych ktore uznawalam za pewniki ...dzidzi nie bedzie. Jakas godzine temu dostalam @. Nie jest to zaden sluz koloru brazowego ale zwyczajna rozowo-czerowona krew taka jaka zawsze mam na @. Nie mam juz dzisiaj sil plakac bo jak nie tesciowa to teraz to... Odkladamy starania na jakis czas bo niestety poprzestawialo mi sie cos z cyklami i musze je wyregulowac bo ostatnie cztery wygladaja tak: 44dni, 42 dni, 31 dni, 37 dni ..... jak juz bede pewna, ze to jest ok to wrocimy do staranek. Poki co zycze wam kochane wspanialych 9 miesiecy, i pieknych zdrowych maleństw. Jestem calym serduszkiem z Wami :) !
dopiero teraz doczytalam:-:)-:)-(
strasznie mi przykro.. ale nie ma co tracic nadzieji...jedz do szpitala... dowiedzz sie co sie dzieje...
moja siostra mikala oktes przez pierwsze 3 miechy .... normalny po 5 dni... i urodzila zdrowe dziecko....:tak::tak::tak: trzymam kciuki zeby jednak bylo wszystko ok i zeby fasolinka przetrwala

reklama
A
A poza tym często ćmi mnie podbrzusze i krzyż, szczególnie gdy długo chodzę lub siedzę.
I jestem wiecznie głodna... A najbardziej mam ochotę na straszne gówna, jak napoje gazowane, mocno przyprawione jedzenie, chipsy.
Do tego doszło notoryczne zmęczenie, nie czuję się ani wyspana ani wypoczęta, nic mi się nie chce, źle śpię, śnią mi się bzdury z kosmosu.

I nie mam ochoty na seks :szok::szok::szok::szok: I mam wywalony bebech,
Ale najgorsze jest to, że cały czas wszyscy w domu natychmiast wzbudzają we mnie taką agresję... :baffled:
jakbym czytała o sobie... a dziś mocno pobolewa mnie brzucho :-(

dzidzi nie bedzie.!
Jestem tego samego zdania co dziewczyny!!! Marsz w tej chwili na izbę przyjęć!!!!:angry:

Trina w 2 ciąży bóle podbrzusza są bardziej odczuwalne,łyknij no-spe i odpocznij powinno pomóc :))

A ja pochłonęłam kolejną 2 już dzisiaj porcje(3 szt) śledzika:))) mmmmmmniam

Ostatnia edycja:
Dziewczyny gratuluję Wam z całego serca!
Życzę aby te cudowne 9 miesięcy upłyneły Wam spokojnie, bezproblemowo i szczęśliwie :) Aby Wasze dzieciaczki urodziły się zdrowe bo że śliczne będą to oczywiste :)
Pamiętam jak sama rok temu o tej porze robiłam pierwszy test i płakałam ze szczęścia, że zostanę mamą :) Dziś moja Majeczka ma ponad 3 miesiące i jest najwspanialszym dzieckiem jakie matka może sobie wymarzyć :)
Jeszcze raz dziewczyny, wszystkiego co najlepsze dla Was :)

Majowa mama 2010 :)

a ja właśnie wcinam ogórasy kiszone, a 5 minut temu jadłam czekoladę. mój prawie mąż patrzy na mnie z przerażeniem i chichocze jak baba:-)

Hejka :-)
Ale babeczki naskrobałyście ... :-):-) fajnie fajnie
Co do wzrostu to ja chyba najmniejszy kurdupel jestem mam 160 :zawstydzona/y:
Dzisiaj cały dzień praktycznie po za domem więc też mi głowa pęka i czuję się strasznie pełna choć wcale dużo nie zjadłam.Piersi bolą strasznie ale ogólnie OK ;-)
Jeśli chodzi o nazwę wątku jak dla mnie może być jak jest :tak:
A o prywatny to myślę że jak najbardziej tylko jak dziewczyny pisały po jakimś czasie aby zobaczyć kto aktywny a kto nie.

Oglądałyście Mam Talent??? Fajnie się zapowiada :-)
Dobrze że już zaczęli puszczać coś w tej TV bo te powtórki już do ..... :angry:
Mononoke- trzymam kciuki mam nadzieję że posłuchałaś rad dziewczyn i pojechałaś na pogotowie !!!

Mononoke kochana... tulam... dziewczyny mogą mieć rację... Strasznie mi smutno i źle i przykro. I do doopy to wszystko jest :-(

Miałaś odebrać betę? Jej wyniki mogą dużo jeszcze zmienić i wyjaśnić.

reklama
mam nadzieje ze monooke sie odezwie... i ze pojechala do lekarza i ze wszystko ok...
kurde ... zostaje nam czekac na wiesci:-(

mialam cos napisac i zapomnialam...\aha dzisiaj zrobilam na kolacje lasagne... i mi nie smakowala:sorry2:
wogole to jakas zmeczona jestem.... mogflabym wieczniue lezzec w lozku.. a tu Vi nie daje polezec:-p

Do góry