reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

ja chorob i anemii tez nie mialam na szczescie.... :tak:nie puchly mi nogi , nie bolal kregoslup...
bo po czym jak brzuszek maly i lekki jak piorko:-D
teraz mam nadsieje bedzie super

reklama
Kamcia widziałam twoją fotkę, figura godna pozazdroszczenia ;-) Większość z nas niestety może o takiej w ciąży pomarzyć :-)

Nie ma za co ;-)

Ugotowałam gar krupniku na dwa dni tak mi się chciało, a jem już drugi i na jutro zabraknie ... nie mogę przestać jeść tą zupę, co za okropność.

Chachacha a jaki pysznie rozgrzewający jest, mmmm... gęsty od kaszy :p A jak cudnie pachnie na całe mieszkanie :p Chachacha.
Kurcze, codziennie też bym jadła placki naleśnikowe, najlepiej takie kapiące tłuszczem...

A tak ślicznie schudłam na lato, w czerwcu wyglądałam idealnie...

Witam Kochane z dzialeczki. Bylam na grzybkach i trochę prawdziwków i podgrzybków znalazłam:happy:

Tylko ciśnie mnie brzucho dzisiaj jak podczas miesiączki a poza tym cały czas siusiu i siusiu.

Zaraz Babccia będzie mi smażyć pycha kiełbaskę bo mam chętke:-)

Sylwia powtórz test za pare dni lub zrób test z krwi &&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ja w obu ciążach miałam anemie w 1 nawet zastrzyki z żelaza dostawałam (które nic nie pomogły) Dopiero pod koniec 8 miesiąca wszystko mijało jak ręką odjął:))
W 1 przytyłam 30kg w 2 schudłam 1kg ciekawe co teraz będzie???

Hope naleśniki ty gadzino!!!!!
Dziewczyny jem tyle że strach i nie mam uczucia pełności hihihihihi

reklama
Do góry