reklama
witajcie
Bra dobrze że z Lenusią wszystjo w porządku musiała się bidulka wystraszyń, na pocieszenie dodam ze mój synio tak zasadził dziśiaj sobie w nos prosto w moja głowę
Ja dziś cały dzień zapracowana bo jurto u córki w szkole kiermasz swiateczny i robiłysmy ozdoby na tę okoliczność no i moja Paula ma jutro urodzinki więc spodziewmy się babć na kawce i torciku więc trzebabyło ogarnąc chałupkę, bo wiadomo teściowa=sanedpi:-)
Uciekam galaretę do lodóewki włożyć:-)
Bra dobrze że z Lenusią wszystjo w porządku musiała się bidulka wystraszyń, na pocieszenie dodam ze mój synio tak zasadził dziśiaj sobie w nos prosto w moja głowę
Ja dziś cały dzień zapracowana bo jurto u córki w szkole kiermasz swiateczny i robiłysmy ozdoby na tę okoliczność no i moja Paula ma jutro urodzinki więc spodziewmy się babć na kawce i torciku więc trzebabyło ogarnąc chałupkę, bo wiadomo teściowa=sanedpi:-)
Uciekam galaretę do lodóewki włożyć:-)
Ja tego nie pamiętam Ale pamiętam jak byłam taka malusia ubrana w kombinezon z bałwankiem zresztą, gotowa do wyjścia na spacer i satała taka wielka balia z wodą, wskoczyłam tam w kombinezonie Wogóle z bratem dawaliśmy czadu Ech jak to fajnie i beztrosko być dzieckiem......
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Ide spać puki moje potworki śpią paaaaaaaaaaaaaaa
Jeszcze jaka mogłabym tak przytaczać różńe historie cały dzień. Mama miała z nami ciekawie, mam nadzieję, że Franek będzie grzecznym dzieckiem bez żadnych kretyńskich pomysłów;-)
Idę w pielesze, ale wcześniej mężowi rosół odgrzeję
Idę w pielesze, ale wcześniej mężowi rosół odgrzeję
Ostatnia edycja:
reklama