reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
witajcie
Bra dobrze że z Lenusią wszystjo w porządku musiała się bidulka wystraszyń, na pocieszenie dodam ze mój synio tak zasadził dziśiaj sobie w nos prosto w moja głowę
Ja dziś cały dzień zapracowana bo jurto u córki w szkole kiermasz swiateczny i robiłysmy ozdoby na tę okoliczność no i moja Paula ma jutro urodzinki więc spodziewmy się babć na kawce i torciku więc trzebabyło ogarnąc chałupkę, bo wiadomo teściowa=sanedpi:-)
Uciekam galaretę do lodóewki włożyć:-)

Ja tego nie pamiętam:no: Ale pamiętam jak byłam taka malusia ubrana w kombinezon z bałwankiem zresztą, gotowa do wyjścia na spacer i satała taka wielka balia z wodą, wskoczyłam tam w kombinezonie:-D Wogóle z bratem dawaliśmy czadu:tak: Ech jak to fajnie i beztrosko być dzieckiem......

Jeszcze jaka mogłabym tak przytaczać różńe historie cały dzień. Mama miała z nami ciekawie, mam nadzieję, że Franek będzie grzecznym dzieckiem bez żadnych kretyńskich pomysłów;-):-D

Idę w pielesze, ale wcześniej mężowi rosół odgrzeję:eek:

Ostatnia edycja:
A ja siedzę i paznokietki maluję. Kupiłam ten pękający lakier jakiś czas temu i właśnie testuję,ale już widzę,że to nie dla mnie :/

reklama
Do góry