reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Hejka :-)

Szymcio z tatusiem poszedł do przedszkola a My z młodym do 9 spaliśmy słodziutko :-pa migdał boli dalej boli ale wypiłam mlesio z miodem i masełkiem i już jakby mniej :tak: do tego podżeram cholinex i mam nadzieję że się z tym uporam bo ból to niesamowity nic przełknąć nie idzie... :no:

Marzenka- fajnie że przeprowadzka do przodu i podziwiam Cię kobieto że ogarniasz to jakoś tym bardziej że chrzciny za pasem :tak::-) a grzańca hmmm też bym się napiła i na to moje gardełko nawet chyba jak znalazł tylko że jeszcze nie widziałam nigdzie tego piwka.
Basiekkk- oby tak dalej zdrówka dla małej :*
Hope- dużo siły życzę :tak:

My też dalej oponki łyse :-D

Hejka
Witam sie i znikam ... U nas horror i masakra ... tak mi sie wczoraj maly zaniosl na rekach ze o malo nie zemdlal ... i skubaniec juz teraz tylko tak placze :angry::crazy: gowniarz jeden ... świeto jego dzisiaj a ja wybitnie go nie lubie dziś i już.
Uciekam ...

Żelka niezły aparacik z Tymka

przypomniałaś mi- czy Wasze bobasy też tak robią,że potrafią ryczeć wniebogłosy- po czym nagle przestać i w sekundę zacząć usmiechać się promiennie do Was? pierwszy raz nieźle mnie to zdziwiło.Bo rycząca rozdziawa zmieniła się w usmiechnietą od ucha do ucha, ślepka tez mu się smiały a za chwilę rechotał do matki

Żelka - ojjj szczerze współczuję :no: buziak dla Tymcia :*
Jaipur- zdarza mu się zdarza rzadko ale jednak :tak: próba wymuszania się kłania chyba ;-):tak: bo np. płacze tak płacze - powiem coś do niego to cisza zdziwienie i śmiech :-D:-)

ok ponieważ jeszcze w piżamie siedzę :zawstydzona/y: najwyższy czas iść i się ogarnąć bo za godzinkę z chaty trzeba wyjść po dziecko me kochane i do sklepu.

Jaipur, zdarza się:tak: I bądź tu człowieku mądry i zgaduj o co dziecku chodzi;-)
Hope, trzymam kciuki, żebyś jednak nie wywaliła Jagodzi przez okno:tak:
Żelka, buziole dla Tymka. I czekam na to, co mi obiecałaś ostatnio:tak:;-)

reklama
Żelka buziaki dla nerwusa Tymka na ten okrągły miesiąc.

Marzenko
czekamy na fotki Matiego.

Futrzaczku miałaś wstawić fotki z imprezki.

Aina Hope spokoju dla Waszych diabełków.

To tyle co pamiętam. Mój też model raz marudzi raz się cieszy. Dziś dzień zaczął oki a potem mega maruda mu się włączyła. Właśnie śpi. Lecę się szykować. Jak wstanie to idziemy na dwór dopóki pogoda dopisuje.

Do góry