reklama
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
sorki wetnę się z żalami ! MIGDAŁ mnie BOLI!!!! masakra :---( uciekam do wyrka
poziomki
mama 00 08 11 13 15
A kiedy usypiałam małe wymalowała pralke czerwonym lakierem.....i siebie też
Futrzaczku zdrowiej szybciutko
Futrzaczku zdrowiej szybciutko
Ja pierdziu nie upilnujesz malucha Moi rodzice mi opowiadali że jak byłam mała to lubiłam rysować po ścianach. W końcu nadszedł czas malowania i ojciec mi tłumaczył że ściany czyste i nie wolno już pisać po nich. Cieszyli się że córcia grzecznie posłuchała..do czasu Bo gdy mama ściągała zasłony do prania odkryła za nimi niezłe arcydzieła
Poziomki Ciebie to pewnie nie bawi ale świetne pomysły ma Twoja córka;-)
Moja mama opowiadała mi, że jak byliśmy z bratem mali to wyszła z domu wywiesić pranie, mój brat wylazł przez okno podawał mi liście a ja wsypywałam do kuchni, była jesień więc wyobraźcie sobie ile było tych liści
Inwencja twórcza dziecka plus niespożyte pokłady energii równa się bałagan wszechczasów
Moja mama opowiadała mi, że jak byliśmy z bratem mali to wyszła z domu wywiesić pranie, mój brat wylazł przez okno podawał mi liście a ja wsypywałam do kuchni, była jesień więc wyobraźcie sobie ile było tych liści
Inwencja twórcza dziecka plus niespożyte pokłady energii równa się bałagan wszechczasów
Ostatnia edycja:
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Hahahaha Gabi bez przerwy coś robi,aż strach pomysleć co będzie jak bliźniaki do niej dołączą
Witam ja tylko szybciutko mała dzisiaj była tak grzeczna że ja cały dom wysprzątałam i nawet wyprasowałam całe pranie na koniec po kapieli wciągnęła 210 ml Bebika Z reguły 150 to był max. Lecę się kąpać zanim usnę na stojąco.
reklama