reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Hej dziewczyny sorry, że nie nadrobie ale nie mam czasu :(

Melduję, że u nas już 2 górne jedynki na wierzchu więc kasować bilety możemy.

Dodatkowo mam do Was pytanie i pomóżcie bo nie wiem co mam robić z moim bobem. Wczoraj miał zaczerwienienie wokół jednego sutka, a dziś sie powiększyło i sutek zrobił sie twardy. Wiem że u całkiem malutkich dzieci tak może być z powodu hormonów, ale on już skończył pół roku no i ma to jednostronnie.
Ma któraj jakiś pomyśł co to i co z tym robić. Oczywiście jak się coś dzieje to zawsze w weekend, bo po co...

Jaipur ja wiem, że jest fajne ale nauki mój łeb więcej nie przyjmie:-D:-D:-D

Młoda a podajesz małemu kurczaki takie kupowane i dajesz do zupek? Takie kurczaki naszpikowane są hormonami, wiem od lekarza, że zdarzały się przypadki gdzie kilkumiesięczne dziewczynki miały krwawienie menstruacyjne, a nabrzmiałe sutki i guzki zarówno u chłopców jak i dziewczynek to norma... Gratuluję zębuszków:-)

agacio - mały kupnego kurczaka nie dostaje, jedyny drób to w słoiczkach co jest w zupkach. Kiedyś też coś takiego czytałam, ale tu nie ma skąd chyba ze Gerber dodaje takie kurczaki do swoich potraw.

Uwaga z gerberem był przekrę, że dawał mięso oddzielane mechaniczne do słoiczków w Polsce ... Tak mi siorka przynajmniej mówiła ... owockom Gerbera wierze, za to daniom z mieskiem mówie NIE:shocked2:
Moda a nie masy takiego telefonu do przychodni na dyzur ... mi położna środowiskowa zostawiła taki nr tam się dzwoni i pyta ... i dyżurny/a lekarz położna radzą, czy przeczekać czy pojechać do spzitala albo co to może być ...
Chociaż osobiście nie sądze, żeby objaw był od słoiczka ... może ajkięs zapalenie ma ... kurcze albo zadzwoń do szpitala tam gdzie ejst oddział pediatryczny i po prostu spytaj.

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczyny, mam nadzieje ze mnie jeszcze pamietacie choc troszke :-p

Marzenka grauluje sprzedazy mieszkania (zeby wszystkim tylko tacy klienci sie trafiali), a pomysl na nowa podpaske suuuuuperrrr :-D
Styna, hope, lwiapaszczka buziaczki dla okraglomiesieczniakow...
Hope ten opis osmiornicy to chya byl tulmaczony z innego jezyka tlumaczem internetowym- zawsze cuda wychodza...:-D

I tyle co nadrobilam, lece na inne watki...

P.s. Oskar dalej z kaszlem ale juz jest troche lepiej i bylismy dzis na jarmarku swiatecznym i bylo super, do momentu drogi powrotnej- dziecko mi sie chyba ciemnosci przestraszylo i pol drogi przeplakal, nawet nie dalo nic niesienie go na rekach a weszlismy tylko do domu i usmiech od ucha do ucha...

reklama
Do góry