reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Styna dzieci tak mają zawsze robia co innego niż bysmy sobie zyczyli, najlepiej nie zradzać im planów zwłaszcza o wyjściu:-) , a Medela super potwierdzam bo uzywam, sporadcznie ale używam
Marzena :-D:-D:-D:-D a jak ci się z tym pampkiem funkconowało???
Hope chyba skuszę się na ta zabawke opis zachęca do kupna:-D:-D
Jolek na piecykach się nie znam więc nic nie doradzę.
U synia choróskoodchodzi, kaszle juz bardzo mało hura hura, ale za to ja mam katar ze mi się aż do kolan leje.
Zabrałąm dzis mojego synia na spacer bo tak fajnie słonko świeciło, a dziadek zabrała dziewczynki na cały dzień.
I tak się zastanawiałam co ja robiła jak miałam jedno dziecko????

reklama
Styna właśnie dziś rozmawiałam z M na temat tego czujnika. M posprawdzał i twierdzi,że to komin. I najprawdopodobniej to wina wiatru. Ale będziemy obserwować. Całe szczęście na noc zawsze wyłączam junkersa.

No to Wam Nadia psikusa zrobiła. Ale niestety z dziećmi tak jest. Pamiętam jak moja kumpela gdzieś się wybierała to wtedy dzieciaki spać nie chciały albo wymiotowały nagle ...

Paula super że mały zdrowieje.

Psikusa mojemu P aż dym uszami szedł.
Swoją drogą poszliśmy się kąpać i mój mąż stwierdził że jesteśmy za młodzi aby tak wcześnie chodzić spać więc teraz siedzimy na kanapie w ciepłych pidżamach, skarpetach i szlafrokach z kubkami gorącej herbaty z cytryną i doszliśmy do wniosku że coś się z nami stało:szok::szok::szok::szok:STARZEJEMY SIĘ:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:JA NIE CHCĘ:baffled::baffled::baffled::baffled:

witam kobietki,
przepraszam,że się nie odzywałam, dziś wieczorkiem jak uśpię małego do wreszcie wejdę spokojnie na forum i sobie wszystko poczytam.
Aklimatyzujemy się u mojej Mamy. Za nami ciężka podróż, wczoraj był też ciężki dzień, nawet nie miałam chwili,żeby wejsć na BB.
Wieczrem sie odezwe.
Całuje Was najmocniej i pozdrawiam razem z bezzębnym Jaśkiem

Aina kilmatyzuj się w nowym miejscu
Dziewczyny czy słyszałyscie dziś w nocy piękny koncert ze Śląska :-) trwał od 24-3 rano:-) był taki wzruszajacy że aż się srce krajało:-):-) chciałam nawet wyjść w połowie ale nie dało się normalnie trzymali na siłę
Witam niedzielnie
Zaraz zmykam do mamuni na obiadek, moja męża od wczoraj śmiga po Austiackich górach:-( a ja tu sama i jeszcze dopadł mnie straszny katar RATUNKU kto mi pomoże????!!!

Ostatnia edycja:
JAki koncert ja nic nie wiem??? :-)

Aina czekamy na Ciebie:)

Witam się i uciekam na małą drzemkę skoro mały też śpi.

Witam się.
Majka śpi. Dziś dała mi zrobic obiadek, a i Niania się w piatek chwaliła, że i jej pozwoliła zrobić obiad. Może będzie już coraz lepiej, może się zaczyna przyzwyczajać, chociaż boję się że po weekendzie będzie na nowo to samo. Chciałabym wymyślić coś dla Niani, żeby u niej też mogła ładnie siedzieć, jakieś krzesełko czy coś.
Mąż wraca z pracy, obiad na gazie, Mati spał u rodziców, bo dziś poświęcenie medalików było, a ja nie mogłabym iść, a po obiadku i my z Majką tam dotrzemy, bo mąż jedzie obtropić tereny.
Życzę miłej niedzieli.

Witam. U nas piękna pogoda. Słonko jak w lipcu, szkoda, że temp. nie ta :-D Wczoraj byłam z Kubą u rodziców, byłam też u dentysty i we wtorek muszę wybulić 120zł za mojego zęba :baffled: Oprócz tego muszę iść na prześwietlenie innego. Dzisiaj byliśmy na dworze, teraz mały śpi, ja zupkę mu upichciłam i chyba się zdrzemnę, o ile Ananas się zaraz nie obudzi;-)Może dam radę Was nadrobić...

cześc kochane :)
my dzis fajny dzionek mamy, bo poszliśmy do obi po ozdoby świąteczne do pokoiku Lenki :-D już się nie moge doczekac rozpakowywania, rozkładania, wieszania i stawiania :-D

reklama
Cześć wszystkim :)

Czy mnie ktoś jeszcze pamięta?:sorry2:

nawet nie ma szans abym nadrobiła więc nie próbuję. Życzę miłej niedzieli :)

Do góry