reklama
kurs, dom (M calymi dniami w pracy- wychodzi o 3 w nocy wraca o 17-18 zje kolacje i idzie spac bo w nocy znow musi wstac, wiec w weekendy staramy sie pobyc razem), to jakis obiad zrobic, to na spacer to po zakupy to z psem i wszystko na mojej glowie i wieczorami czasem juz nie mam nawet ochoty kompa odpalac- chodze spac o 22.00 bo lubie sie wyspac, jak sie nie wyspie to pozniej padam i nie kumam co sie do mnie mowi.
To co on takiego robi????? Faktycznie dużo masz na głowie. Tulam
Kurde mam stresa!!! Mówiłam M że coś mi dyfi w domu. Wchodząc do łazienki wyczaiłam, że ten smród najbardziej tam czuć. No i teraz nie wiadomo czy cofają nam się spaliny z junkersa czy z komina do którego jest on podłączony :/ Nie zasnę dzisiaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kurde mam stresa!!! Mówiłam M że coś mi dyfi w domu. Wchodząc do łazienki wyczaiłam, że ten smród najbardziej tam czuć. No i teraz nie wiadomo czy cofają nam się spaliny z junkersa czy z komina do którego jest on podłączony :/ Nie zasnę dzisiaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ostatnia edycja:
No niestety..
Jolek a z tym piecykiem to Ty moze lepiej zadzwon na pogotowie gazowe czy jakies tam (boze nienawidze takich piecykow bo mi sie kojaza zaraz z zaczadzeniem), z tym lepiej nie ryzykowac a takie pogotowie chyba za usuge nie powinno wziac zadnej kasy,...
Jolek a z tym piecykiem to Ty moze lepiej zadzwon na pogotowie gazowe czy jakies tam (boze nienawidze takich piecykow bo mi sie kojaza zaraz z zaczadzeniem), z tym lepiej nie ryzykowac a takie pogotowie chyba za usuge nie powinno wziac zadnej kasy,...
reklama
Jolek spaliny łatwo sprawdzićź przyłóż zapaloną zapałkę do kratki junkersa i jak będzie płomień dmuchać na łazienkę to znaczy że spaliny z junkersa lecą a jak będzie ciągło do junkersa to znaczy że jest dobrze. Na przyszłość polecam alarm do łazienki który wykrywa spaliny kosztuje niewiele a może uratować życie. Wiem co mówię kilka lat temu nie mieliśmy takiego alarmu i 24 grudnia moja siostra się zaczadziła w łazience na szczęście wszyscy byliśmy w kuchni i usłyszeliśmy jak krzykneła TATO i upadła. Całą wigilie spędziliśmy w szpitalu ale na szczęście nic jej nie jest i teraz już ten alarm mamy tak na wszelki wypadek.
Witam się my jednak nie poszliśmy na imprezę bo mała mimo że ma się lepiej zrobiła bunt i nie chciała butli więc siłą rzeczy utknęliśmy w domu kurcze tydzień butli nie chciała ciągnąć i tylko cyca nawet w nocy jak juz długo tylko butlę piła to nagle nie chciała i jak tylko smoczka z butli poczuła to był ryk, a o 21 dzisiaj dałam jej butlę i co WYPIŁA CAŁĄ Swoją drogą mój laktator TT się zepsuł i musiałam kupić nowy, i kupiłam Medela i muszę stwierdzić nie sądziłam że to powiem ale jest o niebo lepszy i dużo szybszy niż TT żałuję że odrazu takiego nie miałam. Zmykam spać bo dzisiaj Nadia miała problemy ze spaniem w nocy i mało spaliśmy.
Witam się my jednak nie poszliśmy na imprezę bo mała mimo że ma się lepiej zrobiła bunt i nie chciała butli więc siłą rzeczy utknęliśmy w domu kurcze tydzień butli nie chciała ciągnąć i tylko cyca nawet w nocy jak juz długo tylko butlę piła to nagle nie chciała i jak tylko smoczka z butli poczuła to był ryk, a o 21 dzisiaj dałam jej butlę i co WYPIŁA CAŁĄ Swoją drogą mój laktator TT się zepsuł i musiałam kupić nowy, i kupiłam Medela i muszę stwierdzić nie sądziłam że to powiem ale jest o niebo lepszy i dużo szybszy niż TT żałuję że odrazu takiego nie miałam. Zmykam spać bo dzisiaj Nadia miała problemy ze spaniem w nocy i mało spaliśmy.
Ostatnia edycja: