reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
kurs, dom (M calymi dniami w pracy- wychodzi o 3 w nocy wraca o 17-18 zje kolacje i idzie spac bo w nocy znow musi wstac, wiec w weekendy staramy sie pobyc razem), to jakis obiad zrobic, to na spacer to po zakupy to z psem i wszystko na mojej glowie i wieczorami czasem juz nie mam nawet ochoty kompa odpalac- chodze spac o 22.00 bo lubie sie wyspac, jak sie nie wyspie to pozniej padam i nie kumam co sie do mnie mowi.

To co on takiego robi????? Faktycznie dużo masz na głowie. Tulam

Kurde mam stresa!!! Mówiłam M że coś mi dyfi w domu. Wchodząc do łazienki wyczaiłam, że ten smród najbardziej tam czuć. No i teraz nie wiadomo czy cofają nam się spaliny z junkersa czy z komina do którego jest on podłączony :/ Nie zasnę dzisiaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
No niestety..
Jolek a z tym piecykiem to Ty moze lepiej zadzwon na pogotowie gazowe czy jakies tam (boze nienawidze takich piecykow bo mi sie kojaza zaraz z zaczadzeniem), z tym lepiej nie ryzykowac a takie pogotowie chyba za usuge nie powinno wziac zadnej kasy,...:dry:

Joluś dla pewności koniecznie niech jakiś fachowiec zobaczy koniecznie co się dzieje z junkersem rozszczelnij sobie okno w łazience jak masz możliwość

Zmykam spać dobrej nocki:-)

Nie mam okna w łazience:(:(

Myślicie że pogotowie gazowe coś zadziała? to nie gaz się ulatnia. Ja to bym szybciej kominiarza obstawiała!

reklama
Jolek spaliny łatwo sprawdzićź przyłóż zapaloną zapałkę do kratki junkersa i jak będzie płomień dmuchać na łazienkę to znaczy że spaliny z junkersa lecą a jak będzie ciągło do junkersa to znaczy że jest dobrze. Na przyszłość polecam alarm do łazienki który wykrywa spaliny kosztuje niewiele a może uratować życie. Wiem co mówię kilka lat temu nie mieliśmy takiego alarmu i 24 grudnia moja siostra się zaczadziła w łazience na szczęście wszyscy byliśmy w kuchni i usłyszeliśmy jak krzykneła TATO i upadła. Całą wigilie spędziliśmy w szpitalu ale na szczęście nic jej nie jest i teraz już ten alarm mamy tak na wszelki wypadek.

Witam się my jednak nie poszliśmy na imprezę bo mała mimo że ma się lepiej zrobiła bunt i nie chciała butli więc siłą rzeczy utknęliśmy w domu kurcze tydzień butli nie chciała ciągnąć i tylko cyca nawet w nocy jak juz długo tylko butlę piła to nagle nie chciała i jak tylko smoczka z butli poczuła to był ryk, a o 21 dzisiaj dałam jej butlę i co WYPIŁA CAŁĄ:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::szok::szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Swoją drogą mój laktator TT się zepsuł i musiałam kupić nowy, i kupiłam Medela i muszę stwierdzić nie sądziłam że to powiem ale jest o niebo lepszy i dużo szybszy niż TT żałuję że odrazu takiego nie miałam. Zmykam spać bo dzisiaj Nadia miała problemy ze spaniem w nocy i mało spaliśmy.

Ostatnia edycja:
Do góry