reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Witajcie wieczorową porą
Bra wspólczuję kuriera, co za leniwy łotr
Hope witaj w wirtualnym swiecie :-)
Żwlka swietna zabawka
Poziomki ty za dobra jesteś, odpocznij kobieto bo " wysiądziesz" teraz pora na obsługiwanie ciebie z taka gromadka maluchów trzeba miec mnóstwo energii, zdrówka dla dziewczynek
Mój synio też na antybiotyku od dziś :-( od poniedziałku ma kaszel i po inhalacjach i pulneo nie bardzo mu przeszło i dzis dostalismy antybiotyk, ale niunkowi smakuje więc jest ok.

reklama
Witam się wieczorno-porannie :p

Miałam napisać o ludziach widmo. W zeszłym tygodniu, pod koniec mój A odebrał tel. w sprawie kupna mieszkania. Zadzwoniła miła pani, wypytała co i jak, powiedziała, że są z Krakowa i sprzedali właśnie dom i są zainteresowani. I kiedy mogą przyjechać obejrzeć mieszkanie bo ona ma tu brata i chce koło niego. No ok. Powiedziała że im pasuje koniec przyszłego tygodnia (czyli bieżącego już) i żeby (tu uwaga!) umówić notariusza :errr::errr::errr: Mój A mówi do niej, że tak bez oglądania?! A ona że tak, bo są w zasadzie zdecydowani tylko kiedy możemy się wyprowadzić. Ok. No to mój A umówił tego notariusza na wszelki wypadek na piątek (czyli dzisiaj) z nastawieniem lekkim, że nas ktoś w konia robi! No ale numer do kobiety się wyświetlił, jak do niej oddzwonił to faktycznie odebrała. W tygodniu zadzwoniła jeszcze kilka razy o coś dopytać, a to wymiar ściany a to powierzchnia czegoś tam, a to odległość od okna... Mówiliśmy sobie, cholera chyba jakaś schizofreniczka czy coś. W czwartek rano dzwoni zapytać czy do tego notariusza ma zabrać gotówkę czy może być przelew... :eek::eek::eek: Mówię do mojego, że oni chyba nie istnieją, że to jakiś program w stylu "mamy cię".
Mieli przyjść w czwartek koło 17. O 17 telefon (myślę sobie: odwołują spotkanie), spóźnią się 15-20 minut. Minęło ustalone 20 minut, cisza. Minęło pół godziny, cisza. Myślę sobie: podpucha. 17:40 pukanie. Kurcze! Istnieją!!! Wchodzi starsza para plus jeden pan. Brat. Pooglądali, pogadali, pomierzyli. Czynsz im za duży. W międzyczasie wyszło, że oglądali już inne mieszkania. No życie. Poszli i zapowiedzieli, że dadzą znać najdalej rano czy biorą bo trzeba notariusza odwołać jakby coś. Acha, warunek kupna taki, że wyniesiemy się do końca przyszłego tygodnia.
Po 2 godzinach telefon. Biorą!!! Dzisiaj był notariusz. Mamy tydzień czasu na wyniesienie się, ulokowanie w nowym domu :szok::szok::szok: Meble kuchenne montują nam we wtorek. Blaty nie wiem kiedy bo musi wpaść kamieniarz na pomiary. Posprzątane mam w zasadzie jedynie na górze. Nie pytajcie kiedy znajdę czas na internet! Zapomniałam przypomnieć, że w niedzielę robimy chrzciny więc i to trzeba ogarnąć. Ja chyba nie zdążę tyłka podcierać z pośpiechu!!!

A teraz opowiem coś od czego umrzecie ze śmiechu. Dostałam @ To akurat nie jest śmieszne bo na ten tydzień jak znalazł :baffled::baffled::baffled: Wyobraźcie sobie, że przez cały dzień nie znalazłam chwili żeby podejść do sklepu po podpaski. Skończyły się. Tamponów też zero. A mnie zalewa po nocach... No i co zrobiłam? Ukradłam Matiemu pampersa!!! Obcięłam gumki i rzepy i jest! :-D:-D:-D Do rana wystarczy a jak nie to ukradnę drugiego! Nie wiem co zrobię rano, żeby dotrzeć do drogerii tylko :-D:-D:-D

Teraz idę przekonać swojego syna, że może jednak czas spać. Ostatnio łaskawie chodzi spać koło 2 w nocy. Nie wiem co mu się stało. A jak on uśnie to Paula zaczyna koncert kaszlu i idą w ruch inhalacje i syropy. Kiedy ona z tego wyrośnie bo ja się zastrzelę :-:)-:)-(

Cześć Kobietki:-)

Marzenka myślę, że mati się nie obrazi, że mama w jego pampersach się buja:-D:-D:-D Może podpatrzę od Ciebie pomysł jak byłam na zakupach kupiłam najmniejwsze podpaski i tampony mini co na 15bmin starcza jeden, pampochy za to chłonne więc może się skuszę:-D:-D:-D Kochana gratuluję sprzedaży mieszkania no i będziecie już w nowym domku hurrra!!! :-)

Ainka daj znać jak Jasiek zniósł podróż bo to kawwał drogi do Zamościa:tak:
Paula zdrówka dla chorowitka:*

Cześć Dziewczyny,

Marzenka noo usmialam sie nie powiem :-D no ale potrzeba matka wynalazków :-)
I super ze bedziecie juz domu, ciesze sie razem z tobą ;)

Igor wczoraj mial goraczke, nie mam bladego pojecia od czego ale obstawiam te ząbki bo ani kataru ani kaszlu nie ma je normalnie tyle ze maruda z niego straszna.

Marzena no to się Wam nałożyło spraw na ten tydzień. Szkoda,że bliżej nie mieszkam bo bym pomogła troszeczkę..Ale Was ludziki przytrzymali w napięciu. Ważne,że się zdecydowali. Gratuluję szybkiej sprzedaży :tak:Może i dobrze,że tak na szybciora wszystko. Sprawniej Wam pójdzie:)I rozumiem,że parapetówka tuż tuż :-D
A co do pampersa to nie skomentuję:-p:-D

Agnieszka może ząbek albo jakaś trzydniówka. Obserwuj młodego.

Hope , Styna, Lwiapaszczka buziaki dla dziewczyn z okazji ukończenia 7 miesięcy :*:*:*
Bea jeśli tu zaglądasz to buziak dla najstarszej małej majóweczki :*

Agacio a Ty co zapomniałaś jakie się podpaski kupuje????

Witamy się weekendowo. Idę się myć głowę. Wyszykuję się i z młodym wyjdę dopóki słonko świeci bo widziałam że śnieg z deszczem zapowiadają! Kurde tylko widzę,że zimno. Na termometrze ledwo powyżej zera:/

reklama
Joluś jak jestem na zakupach to ostatno się dziwnie zachowuję pędzę na złamanie karku i nie czytam co jest napisany tylko widzę podpaski chrast do koszyka itd:sorry2:

Hope ośmiornica fajna a opis wyczerpujący;-)

Do góry