reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Hope opis świetny :-D
Marzena gratuluję sprzedaży, nieźli ludzie, nie ma co. A pomysł trzeba opatentować - super :-D
Buziaki dla okrągłomiesiecznych Maluszków.
Było dziś nawet słoneczko, ale czasowo nie wyrobiliśmy się na spacerek. Zamówiliśmy za to kibelki, wanny i takie tam :-)

reklama
Ale mam dziś wkur*a!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Po pierwsze dziś 10ty i powinnam dostać wypłatę,ale co??!!! Oczywiście jeszcze szef z księgową nie wyliczyli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Po drugie M był dziś u ojca, babcia kupiła dla wnusia czapkę (wspominałam ostatnio że jakiś długi szalik muszę dorwać) na Mikołaja. Tylko że tą czapkę może by Igor nałożył zaraz po urodzeniu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak mnie wkur*ia jak ktoś na siłę próbuje kogoś uszczęśliwić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

marzena :-D:-D:-D:-D:-D:-D

i chyba na tyle,bo padam na pysk.Junior kima, a ja dzisiaj byłam na uczelni.
Dzwoni mama- gadu gadu i pytanie po oświadczeniu,że ja w szkole " a po co Ty się jeszcze uczysz" Ja:"w sumie nie wiem,ale fajnie jest":-D:-D

buziaki i grabki dla wszystkich solenizantów

jolek ale oni sobie w kulki lecą z ta wypłatą!

ja dzis wybrałam sie na szoping z siostrą i ... cóż... Lenka jest napewno zadowolona ;) dla mamusi nic nie było ;)

Joluś spokojnie wypłata będzie napewno w poniedziałek:tak: a z tym prezentem, cóż wszystkie wiemy chyba coś na ten temat:tak: :tak:

Jaipur, ja w dniu obrony oświadczyłam niegy więcej żadnej nauki;-):-D

agacio a ja odwrotnie- im bliżej było końca tym bardziej na serio myślalam, co teraz?:-D

no ale ja nienormalna jestem:-D

jolek spoko loko, będzie w poniedziałek.
Nie wiem czy to Cię pocieszy ale ja swoje wypłaty dostaje w tak różnych terminach,że nawet nie wiem za który to miesiąc dopóki nie doczytam na wyciągu.

Hej hej laski:)

Piękna pogoda dzisiaj u nas, zaliczyłam dwu godzinny spacer z Kluchem:tak:. Uwielbiam weekendy:) Teraz mała wariuje z ojcem, a ja mam chwilkę. Popijam latte i wcinam ciacho :happy2:W poniedziałek znów do pracy więc weekend spędzam calutki z Martynką.

Marzenka :-D:-D uśmiałam się, intensywny tydzień Ci się szykuje:tak: Powodzenia
Hope super, że jesteś, btw buziaki dla Twojej 7 miesięcznej Pannicy*
Styna buziaki dla Nadii i dużo zdrówka
Lwia buziaki dla Lenki
Poziomka - zdrówka dla dziewczynek
Paula zdrówka dla synka i gratki zębolka
Madzik super, że zakupy się udały i wróciłam ze zdobyczami:)
Ainka super, że dotarłaś cało i zdrowo:) Mam nadzieję, że jakoś przeżyłaś teściów
Bra fajowsko, ze obkupiłaś Lenonka
Majeczko Basiek tęskni :tak:

Ostatnia edycja:
jolek kupiłam jej czerwona spódniczkę z tiulu i t-shirt, jutro postaram sie zrobic fotki, a do tego zamówiłam jej bodziak z dejny "moja 1 gwiazdka" :-D

reklama
Marzena, o mało nie umarłam:-D:-D:-D Tyle z tego dobrego, ze mieszkanie w końcu sprzedacie i będziesz miała jedno mniej do sprzątania nareszcie:tak:
Jolek, mnie też takie prezenty na siłę doprowadzają do szewskiej pasji:wściekła/y: A co do wypłaty, kiedyś będzie na pewno;-)
Ja taka nienormalna jak Jaipur, jak skończyłam studia to szykowałam się do doktoratu, ale w końcu odpuściłam. Potem poszłam na podyplomówkę, a jak się skończyła to szukałam następnej, no bo co teraz robić:-) Ale ostatecznie nie poszłam nigdzie. I zostałam matką Polką:-D

Do góry