reklama
sylwia_
Fanka BB :)
agacio znam ten film, nawet gdzies go Ł na plycie ma. nie bardzo lubie tych "brzydali" pamietam ze byl tam taki moment jak ktorys z nich tak nagle wyskoczyl myslalam ze narobie w gacie i dostane zawalu naraz
ogolnie to taki film na jeden raz moim zdaniem.
poziomki buziaki dla dziewczynek, oby chorobsko szybko i lagodnie przeszlo.
ogolnie to taki film na jeden raz moim zdaniem.
poziomki buziaki dla dziewczynek, oby chorobsko szybko i lagodnie przeszlo.
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Ja wręcz przeciwnie uwielbiam takie filmy od dziecka nie boje się to mój M się chowa pod kołdre
Żelka
Fanka BB :)
Im the legend ajne, fajne ... polecam "Księge ocalenia" z Denzelem Woszingtonem bardzo podobał mi sie ten film ... a co do horrorasó to polecam wszelkie hiszpańskie ... w pamięci zapadł mi szczególnie "Sierociniec" ale ja bojuch jestem i sie wszystkiego boje Mąż mi mówi że ze mną tylko horrory oglądać ... bo zarażam tym strachem. Dzięki za opinie do zabawki to moi rodzice sponsorują i stwierdzili że fajne i obu wnukom zasponsorują ... Tymkowi na zaś tylko sama nie wiem...
Chciałam obejrzeć ten film na TVNie ale jak przeczytałam o czym jest to zrezygnowałam.
Agacio ja z moimi siostrami rozsiana po kraju... jedna mieszka 70km ode mnie, druga 150km, a kuzynka z którą mam dobry bardzo kontakt 300km. Początki rozłąki są ciężkie, a potem się człowiek przyzwyczaja.
Poziomka M chce kawę, kanapeczki ... a rączki on ma?? drogę do kuchni zna??? Obstawiam że tak przy okazji i Tobie może zrobić
Właśnie mi Aina sygnałka puściła że dotarła cało do Zamościa
Ania Ciebie też nam brakuje babo
Agacio ja z moimi siostrami rozsiana po kraju... jedna mieszka 70km ode mnie, druga 150km, a kuzynka z którą mam dobry bardzo kontakt 300km. Początki rozłąki są ciężkie, a potem się człowiek przyzwyczaja.
Poziomka M chce kawę, kanapeczki ... a rączki on ma?? drogę do kuchni zna??? Obstawiam że tak przy okazji i Tobie może zrobić
Właśnie mi Aina sygnałka puściła że dotarła cało do Zamościa
Ania Ciebie też nam brakuje babo
poziomki
mama 00 08 11 13 15
jolek musiała bym mu krok po kroku mówić jak i którą kawe ma mi zrobić bo sierota nie umie! Kanapki robi takie oby tylko a mięsa nie tyka.Pierd...k zostawia taki że wychodze z siebie
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Ta....
reklama