reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
agacio znam ten film, nawet gdzies go Ł na plycie ma. nie bardzo lubie tych "brzydali" :D pamietam ze byl tam taki moment jak ktorys z nich tak nagle wyskoczyl myslalam ze narobie w gacie i dostane zawalu naraz :-D
ogolnie to taki film na jeden raz moim zdaniem.

poziomki buziaki dla dziewczynek, oby chorobsko szybko i lagodnie przeszlo.

Sylwia a siostra to przedszkolanka;-)
No ja też już prawie narobiłam:zawstydzona/y:
Dobrej nocki babki:* a na siku mąż idzie ze mną:tak:

Ostatnia edycja:
Im the legend ajne, fajne ... polecam "Księge ocalenia" z Denzelem Woszingtonem bardzo podobał mi sie ten film :) ... a co do horrorasó to polecam wszelkie hiszpańskie ... w pamięci zapadł mi szczególnie "Sierociniec" ale ja bojuch jestem i sie wszystkiego boje :p Mąż mi mówi że ze mną tylko horrory oglądać ... bo zarażam tym strachem. Dzięki za opinie do zabawki to moi rodzice sponsorują i stwierdzili że fajne i obu wnukom zasponsorują ... Tymkowi na zaś :szok: tylko sama nie wiem...

Chciałam obejrzeć ten film na TVNie ale jak przeczytałam o czym jest to zrezygnowałam.

Agacio
ja z moimi siostrami rozsiana po kraju... jedna mieszka 70km ode mnie, druga 150km, a kuzynka z którą mam dobry bardzo kontakt 300km. Początki rozłąki są ciężkie, a potem się człowiek przyzwyczaja.

Poziomka M chce kawę, kanapeczki ... a rączki on ma?? drogę do kuchni zna??? Obstawiam że tak przy okazji i Tobie może zrobić:tak:

Właśnie mi Aina sygnałka puściła że dotarła cało do Zamościa :)

Ania Ciebie też nam brakuje babo :tak:

jolek musiała bym mu krok po kroku mówić jak i którą kawe ma mi zrobić bo sierota nie umie! Kanapki robi takie oby tylko a mięsa nie tyka.Pierd...k zostawia taki że wychodze z siebie:wściekła/y:

No to raz drugi głośno go poinstruuj jak się co robi i się nauczy. Tylko GŁOŚNO I WYRAŹNIE mu wszystko powiedz. Za 5- 10tym razem się nauczy :tak:

reklama
Do góry