reklama
sylwia_
Fanka BB :)
no nareszcie jestes hope, nie ladnie tyle pracowac
Sylwia 20 kg ? ale zapas trzbabyło zrobić także rozumiem
Bra współczuję kuriera dupka, ja osobiście wolę pocztę z kurierami często miałam jakieś przeboje. A nasz listonosz fajny chłop. Dobrze, że złożyłaś skargę niech wiedzą co to wkurzona mamuśka. U mnie raz się zdarzyło że 3firmy kurierskie były w jednym dniu.
Żelka fajny ten sprzęcior dla takiego bąka półtorarocznego będzie jak znalazł
Majowa u nas jest pogotowie dentystyczne 24h/d
Hope w końcu babolko, coś to za dobrze znasz się z listonoszem ;-)
Kurcze oglądałam reklamę nikona1 (aparatu) myślę sobie sprzedam stary dołoże stówkę dwie i kupię patrzę w necie trzy tysiaki. Myśmy dzisiaj byli dopiero z mikołajowym prezentem u chrześniaka męża. Moja siostra oznajmiła dzisiaj, że po obronie rusza do większego miasta w poszukiwaniu pracy :---( Zostanę bez siostrzyczki:-(
Bra współczuję kuriera dupka, ja osobiście wolę pocztę z kurierami często miałam jakieś przeboje. A nasz listonosz fajny chłop. Dobrze, że złożyłaś skargę niech wiedzą co to wkurzona mamuśka. U mnie raz się zdarzyło że 3firmy kurierskie były w jednym dniu.
Żelka fajny ten sprzęcior dla takiego bąka półtorarocznego będzie jak znalazł
Majowa u nas jest pogotowie dentystyczne 24h/d
Hope w końcu babolko, coś to za dobrze znasz się z listonoszem ;-)
Kurcze oglądałam reklamę nikona1 (aparatu) myślę sobie sprzedam stary dołoże stówkę dwie i kupię patrzę w necie trzy tysiaki. Myśmy dzisiaj byli dopiero z mikołajowym prezentem u chrześniaka męża. Moja siostra oznajmiła dzisiaj, że po obronie rusza do większego miasta w poszukiwaniu pracy :---( Zostanę bez siostrzyczki:-(
Żelka super zabawka :-)
Agacio pracy nie ma, człowiek musi ruszać w świat. Tak mój brat wyjechał za granicę z rodzinką w poszukiwaniu pracy. I beznadzieja rzadko się widzimy. Dobrze, że chociaż siostra zostaje w kraju.
Agacio pracy nie ma, człowiek musi ruszać w świat. Tak mój brat wyjechał za granicę z rodzinką w poszukiwaniu pracy. I beznadzieja rzadko się widzimy. Dobrze, że chociaż siostra zostaje w kraju.
Na szczęście to chce wyjechać do większego miasta jakiego to sama jescze nie wie. Za granicę nie chce bo tam tylko sprzątanie albo inne tego typu historie, a tutaj chce pracować w zawodzie. No ale i tak nie będziemy się często widywać smuci mnie to strasznie:-(
Mąż ogląda mega hit na TVNie i jestem osrana boję się takich filmów
Mąż ogląda mega hit na TVNie i jestem osrana boję się takich filmów
sylwia_
Fanka BB :)
e tam, za granica tez da sie pracowac w zawodzie, no ale w sumie wszystko zalezy pewnie od tego jaki to zawod :-)
zelka bardzo fajny ten bujaczo pchaczo rowero jezdzik. cena spora, ale jezeli porzednie wykonane to moze i warto tyle wydac.
agacio jaki to film taki straszny?? fajny ten nikon moze sie skusze, jak troche stanieje
zelka bardzo fajny ten bujaczo pchaczo rowero jezdzik. cena spora, ale jezeli porzednie wykonane to moze i warto tyle wydac.
agacio jaki to film taki straszny?? fajny ten nikon moze sie skusze, jak troche stanieje
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Napisałam do Was wcześniej ale sie skasowało a nie mogłam powtórzyć Paula GRATULUJĘ ZĄBKA Bra nie odpuszczaj kurierowi! ja na odbiór paczki czekałam teraz 3 dni!!! Malucha jak marudzi weź na rączki przytul,pocałuj i odstaw na miejsce i tak do skutku powinno zadziałać Moje maja zapalenie oskrzeli i jadą na antybiotyku przez tydzień Znowu mi noca nie dały spac,praktycznie nie zmrużyłam oka! Jestem jak ufo M nie rozumie że samo się nie sprząta i nie gotuje i cały czas się czepia że coś robie a co chwila woła kawke,kanapeczki,coś słodkiego,coś tam ,coś tam .... a potem słucham że nie siedze z nim tylko w tej kuchni WIeM to moja wina bo go nauczyłam ale na nerwy mi działa jak ktoś nie po mojemu coś robi w dodatku na odwal się
Ostatnia edycja:
reklama
Sylwia "jestem legendą" z Wille Smithem dla większości pewnie bajki ale ja jestem strachliwa strasznie, a zawsze jak oglądam jakiś sraszny film to bolą mnie kolana, taki skutek uboczny
Aparat też kupię jak stanieje do 5stów
Poziomki ano kobito musisz oduczyć i to tak, żeby po Twojemu robił Albo zostaw go na cały dzień z dziećmi albo dzień i noc najlepiej łeb by chyba miał kwadratowy;-)
Aparat też kupię jak stanieje do 5stów
Poziomki ano kobito musisz oduczyć i to tak, żeby po Twojemu robił Albo zostaw go na cały dzień z dziećmi albo dzień i noc najlepiej łeb by chyba miał kwadratowy;-)
Ostatnia edycja: