reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

no nie moge...awizo na drzwiach wejsciowych do klatki :-D:-D to mnie powalilo na lopatki...
jeszcze w temacie kurierow to laski...wystrzegajcie sie firmy SIODEMKA - nigdy sie nie zdarzylo zeby czegos nie zawalili, albo paczka zniszczona, albo bez pytania zostawil u sasiadow z ktorymi wogle nie mam kontaktu, a prezent na mikolajki mojemu siostrzencowi szedl dwa miesiace :dry:

jolus dzieki za przekazanie wiesci od ainy

reklama
Mi moja pierwsza zamówiona rzecz na allegro przyszła przez "siódemkę" i było ok. A o co chodzi z tymi paczkomatami?? Na allegro są też takie opcje??

ja jak widze 7ke to odrazu rezygnuje z zakupow u tego sprzedawcy teraz ... ostatnio za kazdym razem dawali ciala ... :dry:

a paczkomaty to takie zólte pudła stoja w roznych czesciach miasta ... takie jak skrytki pocztowe ... wpisujesz koda z zamowieniemv w panel sterowania na paczkomacie i otwiera skrytka z Twoja przesyłka i juz ...
wiecej info na Paczkomaty InPost

Witam Was.
Widzę o allegro sobie gadacie. Ja dzisiaj właśnie zamówiłam kubek niekapek dla Kuby z Aventu za 14 zł - niech się chłopak pić uczy:-D Z tymi lekarzami to my mamy pecha - jak nie M. to ja tym razem. Wypadła mi plomba z szóstki i obdzwoniłam wszystkich dentystó w okolicy, ale niestety mają terminy na styczeń:baffled: Na szczęście moja siostra ma dentystkę, do której chodzi i ona zgodziła się mnie przyjąć. A tak poza tym to u nas pogoda okropna wiatrzysko wieje, deszczysko leje, nawet nosa z domu wystawić się nie chce...

reklama
Bry :-)

Nie nadrabiam, uprzedzam, tylko dzisiejszy dzień zaliczyłam.

Ropucha właśnie pełza po podłodze, pod okiem ojca, " na wstecznym" jak to określa tata i mam parę wolnych minut.

I nie wiem co by tu wysmarować :sorry2:

Mikołajki były więc jeszcze mam słodkości,resztki ale zawsze jęzor można oszukać, gdyby coś to zapraszam:-p

Co do kurierów i poczty mogłabym książkę napisać, zakupy robię głównie w sieci. Miałam już i kradzież i odbierałam przesyłki z siedziby firmy kurierskiej (żeby to raz) i sama chodziłam do kuriera do samochodu bo biedak nie miał gdzie zaparkować i czekałam bardzo, bardzo długo na paczkę, bywały pogniecione, podrzucane sąsiadom (nagminnie), bardzo często kurier lub listonosz w ogóle nie puka tylko od razu zostawia wlepkę na drzwiach (jak u ciebie Bra) ale tak reasumując to i tak jestem zadowolona. Przyniesione do domu i to się liczy ;-)

Zazwyczaj jednak towar dostaję błyskawicznie, na drugi dzień od zakupu a "moi" listonosze wiedzą o której wstaję (jeden przychodzi później, żeby mnie nie budzić), wiedzą ile trzeba pukać i czekać (zwykle długo, hehehe) i są w ogóle fantastyczni obaj :-) Jeden od paczek drugi od listów.

Skończyłam zlecenie, będę miała więcej czasu dla was, przykro mi :-p

Do góry