reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

madzik prawde mowiac to przy moim Ł dobrze by bylo jak na jakies 2mc wystarczy :tak:
on moglby cale zycie jesc slodkie, woli cukierka niz kotleta :-D a juz tragedia sie dzieje jak zobaczy ze w domu akurat nie ma cukru do herbaty :-p dodam tylko ze wazy nie cale 80kg :baffled::szok:

reklama
Sylwia mój M też uwielbia słodkie i wcale po nim tego nie widać. Kiedyś w sklepie znajoma myślała że kupuje dla siebie i mnie zbeształa że potem na wagę narzekam.Musiałam się tłumaczyć że to nie dla mnie:zawstydzona/y:

żesz k..wa mać jaka jestem wściekła brrrrr :wściekła/y:
od rana siedzę w domu, bo czekam na kuriera z paczką, domofon włączony, telefon też, a w systemie wpisał, że nikogo nie było w domu więc mam jechac odebrac ja na drugi koniec miasta!
zapłaciłam za doręczenie paczki do domu a w efekcie sama mam jej szukać po mieście! tylko dlatego, że komuś nie chciało sie podjechać!

jolek no to wlasnie wyobraz sobie mnie - tluscioszka w sklepie pchajaca pelen wozek slodyczy :-D
niesprawiedliwe jest zycie, oni sie objadaja a my tyjemy :zawstydzona/y:

bra tez tak mialam kilka razy, zadzwon do nich do centrali dobitnie wytlumacz ze specjalnie siedzisz w domu, czekasz a nikt nie przyszedl i maja przyjechac bo jest za to zaplacone a Ty nie bedziesz nigdzie ganiac!!

sylwia spoko, u nas w domu zjemy każdą ilość słodyczy:-D i ja i małż

bra no to skandal, na drugi raz- można zrobić taką sztuczkę- jak masz nr nadania to dzownisz do f-rmy kurierskiej i prosisz o nr kuriera bo chcesz wyjsc z domu na chwilę i takie tam blabla i powinni podać.Mi się udaje.Ale kurierzy to juz mnie znają i zazwyczaj sami scigają telefonami.Ech te zakupy przez internet:D

Bra to ja tak kiedyś z listonoszem miałam!!!! Siedziałam w domu a ten doopek zostawił awizo!! I niestety nie ominęło mnie stanie w kolejce na poczcie:(

dzwoniłam do jego przełozonego to stwierdził, że kurier powiedział, że nikt nie odebrał domofonu, nawet sąsiedzi... dziwnym trafem mieszkam w klatce emerytów i tutaj zawsze ktos jest! stwierdzil tez, że nie odbierałam telefonu, ... no jakos nikt poza M do mnie nie dzwonił.... brrrrr :wściekła/y: że nakleił awizo na drzwiach wejściowych do klatki, no jakos wisi na nich jedynie info , że będą opłatek roznosić!
złozyłam reklamację, źle trafił krętacz jeden :wściekła/y:

do tego młoda marudna, ciągle płacz, nasz spacerek trwał dziś... 5 minut, bo chciała, żeby ja na rączkach nosić... ja juz nie mam na to sily, po 4 nieprzespanych nockach! dziewczyny, ja juz momentami nie kontaktuję! nie pamiętam co było wczoraj! obiadu zjeśc też nie mogę!

u mnie z listonoszem nie ma problemu, strasznie sympatyczny facet, kiwamy do siebie jak spotkamy sie podczas spacerku ;D
jak się okazuje w tym przypadku poczta lepsza od kuriera , ... i tańsza

Ostatnia edycja:
Bra współczuję. Mi się przytrafiło tak z listonoszem, ja w domu czekam, a mąż przynosi awizo wieczorem :no: Z kurierami zazwyczaj lepiej, ale też różnie bywa. Teraz czekam na paczkę i nie mogę się doczekać - kochana poczta. Za to bardzo mi się spodobały paczkomaty :-)
U nas tak samo, małż objada się słodyczami i nic nie widać, a u mnie odrazu w bioderka i w resztę.

No nie wiem czy ta poczta lepsza. Moja mama w zeszły poniedziałek wysyłała szalik dla młodego priorytetem i serwetki do mojej siostry też priorytetem. Do tej pory nie dostałyśmy !!!!! Rozmawiałam z listonoszem i stwierdził że najprawdopodobniej ktoś sobie przywłaszczył bo powinno już dawno dojść!!!

Bra nie daj się młodej. Jak chwile popłacze to jej się nic nie stanie. Nie daj sobą manipulować. W końcu oduczy się noszenia.

edit.

Zapomniałam dodać,że Aina do mnie napisała ,że są w drodze do Zamościa i jutro wejdzie na bb. Kazała pozdrowić wszystkie ciotki z forum !

Ostatnia edycja:
reklama
Ano właśnie Jolek, bra .... ja polecam jak ypra paczkomaty ... dostawa w 24 h do paczkomatu ktory sobie wybierasz ... mozna odebrac 24/h na dobe, wysylaja eski ze juz jest ... nie am opóźnień ... jak tylko jest opcja paczkomatu to zawsze ją wybieram.

bra miałam taką samą sytuacje z kurierem, też w piątek - wogóle nie przyjechał a na stronie sprawdzam - że zostawił awizo ... (babka w odziale lubelskim mówi, że no przecież nic sie nie stało dostarczą w poniedziałek, nie zrozumiała że straciłam czas a młody spacer, a jakiś cieć poprostu to olał)... zrobiłam taką awanture , że w poniedzialek o 7 rano już była paczka ... ale skarga i tak poszłą do centrali mam nadzieje że po premii dostał dupek!!

Dziewczynki a ja sie przyznam, że oglądałąm zmierz i książki też prtzeczytałam :zawstydzona/y: ale ja czytam wszystko z fantastyki co się ukaże na rynku i mogę od kogoś pożyczyć ewentualnie kupuje :) więc film gniot jakich mało ... chociaż 1 część chyba i tak najlepsza ... ksiązka no cóż takie czytadło na kibel albo do wanny ... o :)

paula gratulacje zębiszcza :tak:

U ans w domu an topie jest dietetyczne ptasie mleczko - czyli dieta węglowodanowa :-D polecam !!! smaczna :-D:-D

Coś ja jeszcze miałąm pisać ale zapomniałam

Do góry