reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2011

Salsera, Paula gratuluję ząbków.
Jaipur gratuluję ochrzczenia nocnika, jestem podwrażeniem.
Żelka :-D
Witajcie,
u nas też ciemno, pada. W dodatku ciągle mi zimno brr. Mały przez te kolki i tatusia przyzwyczjony do rączek na maxa. Nie wiem jak z tym walczyć :zawstydzona/y: Ledwo go uśpiłam.
Wybraliśmy już kafelki do łazienki i do kuchni. Teraz trzeba policzyć i zamówić. Zamawiamy w necie bo spora różnica cenowa, mam nadzieję, że nie będziemy żałować.
Wszystkiego naj dla okrąglaczków :-)

reklama
Agacio współczuję. A u mnie cisza w tym temacie.

Futrzaczku no to teraz fotkę darujemy ale czekamy na zdjęcia z imprezy.

Joluś - jak obiecałam tak będzie :tak:

młody ujarzmiony :-)

u Nas też brzydko co chwilę pada deszcz ...

EDIT:
dobra kochane uciekam :* także teraz mnie może nie być ale wrócę wrócę :* buźki kochane i miłego weekendu !

Ostatnia edycja:
ale leje, znów mam depresje;-) i nie mam czekolady!!! albo mi ktoś zeżarł, albo sama w środę i już nie pamiętam.
ja tez nie oglądałam Zmierzchu, nie czytałam- w końcu nie jestem nastką więc nie ten target:-D

Witajcie. U nas też deszcz i zimno. Jutro jadę na zajęcia i znowu będę mieć z 20 stron do nadrobienia:-pA dziś mam w planach odwiedzić hurtownię zabawek. Może coś wyhaczymy pod choinkę dla brzdąców.
agacio ja pierwszą @ dostałam już 2 m-ce po porodzie i wiem co to za ból po błogich 9 miesiącach bezokresowych ;)
jolek,agacio,salsera "Zmierzch" polecam. Ale najpierw przeczytać,a potem filmy obejrzeć :) To wbrew pozorom historia o trudnej i wymagającej miłości.
madzik ja kibicowałam Michalinie i Oldze.Tyle,że jak zobaczyłam finałową wpadkę Michaliny,to od razu wiedziałam,że odpadnie.I tak się stało
paula gratuluję zębolka
Futrzaczku udanej imprezki
ypra u mnie też rączki i rączki :/
Matusia reportaż *&%^&%^$$%^^&^&!!!! i tyle :/
poziomki zdrówka dla Lenki
A gdzie aina???

Aina wczoraj do teściów znowu jechała a dziś chyba do Zamościa do mamy jedzie. Także musimy na nią troszku poczekać.
Ale widzę,że znowu nam niektóre laski poznikały..A nawet większość!!!:wściekła/y:

witam sie z samego rana :-D
otworzylam sobie stronke zeby obejrzec ten reportaz z TVN, eh niektorzy to maja naprawde siano zamiast mozgu. Biedne dzieci.
u nas dzisiaj ladna pogoda sloneczko super swieci, ale nigdzie sie nie wybieramy bo zepsulo nam sie kolko w wozku :p a ze ejst snieg i bardzo slisko to w nosidle nigdzie malego nie wezme.
poziomki zdrowka dla corci:*
jaipur moge podeslac Ci troche czekolady, albo cukierkow z wawelu/wedla - bedac u rodzicow zrobilam sobie 20kg zapasu :szok::-D:-D

reklama
Ło matko, Sylwia, 20 kg:szok::-D Na jak długo ten zapas przewidujesz?:-)
U mnie też w końcu słońce wyszło. Może chociaż po południu nam się uda na krótki spacer skoczyć.

Do góry