reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

cześć kochane, nocka ciężka bo mała miała zaparcie :( na szczęście rano przyniosły efekt suszone śliweczki. chyba zaraz się "dżemnę" z małą, jesli pozwoli oczywiście :)

matusia ja widziałam urywek tego programu... tak bardzo szkoda tych biednych dzieci :(

reklama
Witam się :)
Zdrówka dla małej poziomeczki :)
jolek - dają w całej Polsce to samo zawsze więc też było 80 milionów. Za tydzień Zmierzch, zobaczymy co teraz jest na topie bo wszysvy się tym jarają a to zupełnie nie moja bajka.
Lecę walczyć z moim krzykaczem, muszę zrobić porządek i nauczyć go że spędzanie całych dni na rączkach u mamy to nie jest dobry pomysł. Jak wrócę do pracy to nam wykończy opiekunkę i co wtedy poczniemy.

obejrzalam ten reportaz, no coz ,niestety glupota nie zna granic. dodatkowo oburzylam sie, bo na tych filmikach byl opis "junior" i do tego to samo miasto.Wyprowadzamy sie;)p
poza tym wlasnie sciagam mlesio i lece do biura

Witam się. Dziś mam oczy na zapałki. Młody jakoś mnie się budził i się nie wyspałam. Do tego pogoda brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr deszcz ponoć rano ze śniegiem padał. W domu ciemno:(

Jaipur wpadnij w drodze do biura do tej rodzinki z filmiku i nakop im po d**ach od Juniorka i ode mnie !!!

Salsera dzięki za info. A tego "zmierzchu" nie widziałam więc nie wiem czy jest się czym jarać. Żadnej części nie widziałam.

Cześć:-)
Jasna doopa widząc takie rzeczy jak w reportażu nóż się w kieszeni otwiera i tyle powiem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Salsera musisz koniecznie "porozmawiać" z Mikołajem, bo majówczątka lubią wykańczać niane;-):-D

Joluś ja też nie widziałam ani jednej części zmierzchu, siostra twierdzi, że nie jest to normalne bo wszyscy oglądali, a jednak okazuje się, że nie wszyscy;-), to również nie moja bajka:tak:

Pogoda z doopy dzisiaj, pranie się pierze obiad gotowy, młody śpi poczytam zatem co u Was i bobasów:tak:

Hejka!
Ja widziałam tylko fragmenty tego reportażu i brak mi słów, żeby to skomentować.
Czy u Was w domach też jest tak ciemno? Siedzimy z Julkiem przy świetle, bo prawie się nie widzimy, tak jest okrutnie. Ze spaceru nici, więc kiblujemy w domu.
Chciałam napisać, że też Zmierzchu nie widziałam, a wcale nieprawda, bo widziałam:) Tylko, że głowy do tytułów to ja absolutnie nie mam:)

Cześć mamaunie
Jaipur ty im tego juniora zabierz będziesz miała dwóch.
Widziałam reportaż i spać nie mogłam, to debile a nie rodzice tyle mam do powiedzenia
No i znowu się chwalę :-) ale mój synio ma ZĘBOLKA jest i pięknie stuka :-)
No i zyczonka dla naszych okrąglaczków

Hejka :-)

tak tak Joluś na imprezkę się szykuję i udało mi się kupić bluzeczkę :tak::-) to sukces ;-)
jeśli chodzi o zdjęcie fryzurki to nie będę wstawiać bo praktycznie wyglądam tak jak na zdjęciowym z Filipkiem kiedyś co dałam tylo więcej blondu mam teraz bo tylko taki kolor robiłyśmy :tak: ale z imprezki zdjęcia wrzucę jakieś na pewno :-)

Reportaż!- sorki ale po..by! a nie rodzice! :wściekła/y:

zrobiłam już "ala sałetczkę" na jutro i zaraz zbieram się po Szymka :-) no za godzinkę muszę już wyjść :-p

Młody ok 24 się obudził i tak się darł że szok! różne sposoby a to tak srak owak i jakoś powoli zasnął :tak: ale ufff :no:

Zdrówka dla chrowitek :*
Paula -gratki za zębolka :tak:

ok lecę bo młody nawołuje :-)

reklama
Do góry