reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2011

cześć kochane, nocka ciężka bo mała miała zaparcie :( na szczęście rano przyniosły efekt suszone śliweczki. chyba zaraz się "dżemnę" z małą, jesli pozwoli oczywiście :)

matusia ja widziałam urywek tego programu... tak bardzo szkoda tych biednych dzieci :(

reklama
Witam się :)
Zdrówka dla małej poziomeczki :)
jolek - dają w całej Polsce to samo zawsze więc też było 80 milionów. Za tydzień Zmierzch, zobaczymy co teraz jest na topie bo wszysvy się tym jarają a to zupełnie nie moja bajka.
Lecę walczyć z moim krzykaczem, muszę zrobić porządek i nauczyć go że spędzanie całych dni na rączkach u mamy to nie jest dobry pomysł. Jak wrócę do pracy to nam wykończy opiekunkę i co wtedy poczniemy.

obejrzalam ten reportaz, no coz ,niestety glupota nie zna granic. dodatkowo oburzylam sie, bo na tych filmikach byl opis "junior" i do tego to samo miasto.Wyprowadzamy sie;)p
poza tym wlasnie sciagam mlesio i lece do biura

Witam się. Dziś mam oczy na zapałki. Młody jakoś mnie się budził i się nie wyspałam. Do tego pogoda brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr deszcz ponoć rano ze śniegiem padał. W domu ciemno:(

Jaipur wpadnij w drodze do biura do tej rodzinki z filmiku i nakop im po d**ach od Juniorka i ode mnie !!!

Salsera dzięki za info. A tego "zmierzchu" nie widziałam więc nie wiem czy jest się czym jarać. Żadnej części nie widziałam.

Cześć:-)
Jasna doopa widząc takie rzeczy jak w reportażu nóż się w kieszeni otwiera i tyle powiem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Salsera musisz koniecznie "porozmawiać" z Mikołajem, bo majówczątka lubią wykańczać niane;-):-D

Joluś ja też nie widziałam ani jednej części zmierzchu, siostra twierdzi, że nie jest to normalne bo wszyscy oglądali, a jednak okazuje się, że nie wszyscy;-), to również nie moja bajka:tak:

Pogoda z doopy dzisiaj, pranie się pierze obiad gotowy, młody śpi poczytam zatem co u Was i bobasów:tak:

Hejka!
Ja widziałam tylko fragmenty tego reportażu i brak mi słów, żeby to skomentować.
Czy u Was w domach też jest tak ciemno? Siedzimy z Julkiem przy świetle, bo prawie się nie widzimy, tak jest okrutnie. Ze spaceru nici, więc kiblujemy w domu.
Chciałam napisać, że też Zmierzchu nie widziałam, a wcale nieprawda, bo widziałam:) Tylko, że głowy do tytułów to ja absolutnie nie mam:)

Cześć mamaunie
Jaipur ty im tego juniora zabierz będziesz miała dwóch.
Widziałam reportaż i spać nie mogłam, to debile a nie rodzice tyle mam do powiedzenia
No i znowu się chwalę :-) ale mój synio ma ZĘBOLKA jest i pięknie stuka :-)
No i zyczonka dla naszych okrąglaczków

Hejka :-)

tak tak Joluś na imprezkę się szykuję i udało mi się kupić bluzeczkę :tak::-) to sukces ;-)
jeśli chodzi o zdjęcie fryzurki to nie będę wstawiać bo praktycznie wyglądam tak jak na zdjęciowym z Filipkiem kiedyś co dałam tylo więcej blondu mam teraz bo tylko taki kolor robiłyśmy :tak: ale z imprezki zdjęcia wrzucę jakieś na pewno :-)

Reportaż!- sorki ale po..by! a nie rodzice! :wściekła/y:

zrobiłam już "ala sałetczkę" na jutro i zaraz zbieram się po Szymka :-) no za godzinkę muszę już wyjść :-p

Młody ok 24 się obudził i tak się darł że szok! różne sposoby a to tak srak owak i jakoś powoli zasnął :tak: ale ufff :no:

Zdrówka dla chrowitek :*
Paula -gratki za zębolka :tak:

ok lecę bo młody nawołuje :-)

reklama
Do góry