reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Styna może się polepszy Nadii i pójdziecie się rozerwać.

Aga pisz co odwalił, nas nie masz co się wstydzić.

Futrzaczku
rozumiem Ty się szykujesz na sobotnią imprezkę?? Czekamy na fotki

Mila pewnie Ola ma kiepski dzień i apetyt nie dopisuje. Minie jej :tak:

Madzik następnym razem gości precz i będziesz na bieżąco a i działać na nerwy nikt Ci nie będzie :)

Lepi kilka dni bez laptoka :sorry2: Zośka będzie szczęśliwa że mamę tyyyyylko dla siebie będzie miała :tak:

Salsera
gratulujemy ząbka :) Fajnie że i u Was wypadzik do kina udany, a jaki Wam film zapodali???

reklama
Doładowałam sie i jestem:-)
Lenka dostała gorączki 38 i pojechaliśmy do lekarza,podejrzewa zapalenie ucha bo wydzielinę miała w uszku dziwną:eek: Jutro rano jedziemy do laryngologa,na szczescie jest M i nie musze sama sie szarpac:sorry2:. Małe nie spałydo 5 rano:eek: chodze jak lunatyk:-D
Wpadne później bo sprzatania mam mnóstwo!!

No Poziomka w końcu ;-) To ogarniaj chatę i wieczorem tam gdzie zwykle ;-)

Zdrówka dla Lenki.

Coś się pochorowały majówczątka :(

:szok::szok::szok:Matusia wpadłam powiedzieć dobranoc ale teraz nie zasnę przez Ciebie!!!:wściekła/y:
Nie rozumiem jak można takie rzeczy robić własnemu dziecku!!!!!! I co w tym zabawnego!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Witam sie,
ja tu pierwsza widze dzisiaj, myślalam ze bede miala co nadrabiać a tu pusto. Pogoda beznadziejna, siedzimy w domu nigdzie nie idziemy tzn wieczorkiem moze na zakupy skoczymy. Igor szaleje jak zwykle, nie mam pojecia skad on ma tyle sily w takie dni jak dzisiaj.
Tez wczoraj ogladalam uwage az oczy przecieralam bo nie wierzylam ze 3 latkowi dali papierosy a jak pokazali jeszcze ta siekiere to wyobrazilam sobie jak on krzywde nia sobie robi. Straszne.

Do góry