reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2011

Styna może się polepszy Nadii i pójdziecie się rozerwać.

Aga pisz co odwalił, nas nie masz co się wstydzić.

Futrzaczku
rozumiem Ty się szykujesz na sobotnią imprezkę?? Czekamy na fotki

Mila pewnie Ola ma kiepski dzień i apetyt nie dopisuje. Minie jej :tak:

Madzik następnym razem gości precz i będziesz na bieżąco a i działać na nerwy nikt Ci nie będzie :)

Lepi kilka dni bez laptoka :sorry2: Zośka będzie szczęśliwa że mamę tyyyyylko dla siebie będzie miała :tak:

Salsera
gratulujemy ząbka :) Fajnie że i u Was wypadzik do kina udany, a jaki Wam film zapodali???

reklama
Doładowałam sie i jestem:-)
Lenka dostała gorączki 38 i pojechaliśmy do lekarza,podejrzewa zapalenie ucha bo wydzielinę miała w uszku dziwną:eek: Jutro rano jedziemy do laryngologa,na szczescie jest M i nie musze sama sie szarpac:sorry2:. Małe nie spałydo 5 rano:eek: chodze jak lunatyk:-D
Wpadne później bo sprzatania mam mnóstwo!!

No Poziomka w końcu ;-) To ogarniaj chatę i wieczorem tam gdzie zwykle ;-)

Zdrówka dla Lenki.

Coś się pochorowały majówczątka :(

:szok::szok::szok:Matusia wpadłam powiedzieć dobranoc ale teraz nie zasnę przez Ciebie!!!:wściekła/y:
Nie rozumiem jak można takie rzeczy robić własnemu dziecku!!!!!! I co w tym zabawnego!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Witam sie,
ja tu pierwsza widze dzisiaj, myślalam ze bede miala co nadrabiać a tu pusto. Pogoda beznadziejna, siedzimy w domu nigdzie nie idziemy tzn wieczorkiem moze na zakupy skoczymy. Igor szaleje jak zwykle, nie mam pojecia skad on ma tyle sily w takie dni jak dzisiaj.
Tez wczoraj ogladalam uwage az oczy przecieralam bo nie wierzylam ze 3 latkowi dali papierosy a jak pokazali jeszcze ta siekiere to wyobrazilam sobie jak on krzywde nia sobie robi. Straszne.

Do góry