persefona
Fanka BB :)
Witajcie.Przeziębienie z mojego wylazło po 2 dniach i przeszło na mnie :/ Jestem więc zakichana i zasmarkana
joluś ale ta ładna pogoda i tak do mnie nie dotarła. Od rana ciemno i deszczowo. A wczoraj wieczorem sypał się nawet śnieg i Gabi już cieszyła się,że bałwana ulepimy,a tu nic nie zostało,bo za ciepło. A bilans i szczepienie OK. Pisałam na odpowiednim wątku. W skrócie-Gabi ma 110cm wzrostu i wazy 21 kg! A Remik równe 10kg! :-)
salsera buziak dla Mikiego :*
Furzaczku koniecznie się później nam pochwal fryzurką
Żelka szacun. Ja bym nie wytrzymała,bo mnie TV usypia wieczorem A ten garnuszek-no wymiękłam
Alex jak mały zniósł szczepienie?Bo mój o dziwo dobrze nawet gorączki nie było
Matusia wiem o czym mówisz,mój tak samo-ręce i ręce.
Co do Top Model to bardzo się cieszę,że wygrała Olga,a nie ta fałszywa Anka i tyle
joluś ale ta ładna pogoda i tak do mnie nie dotarła. Od rana ciemno i deszczowo. A wczoraj wieczorem sypał się nawet śnieg i Gabi już cieszyła się,że bałwana ulepimy,a tu nic nie zostało,bo za ciepło. A bilans i szczepienie OK. Pisałam na odpowiednim wątku. W skrócie-Gabi ma 110cm wzrostu i wazy 21 kg! A Remik równe 10kg! :-)
salsera buziak dla Mikiego :*
Furzaczku koniecznie się później nam pochwal fryzurką
Żelka szacun. Ja bym nie wytrzymała,bo mnie TV usypia wieczorem A ten garnuszek-no wymiękłam
Alex jak mały zniósł szczepienie?Bo mój o dziwo dobrze nawet gorączki nie było
Matusia wiem o czym mówisz,mój tak samo-ręce i ręce.
Co do Top Model to bardzo się cieszę,że wygrała Olga,a nie ta fałszywa Anka i tyle