reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Witajcie.Przeziębienie z mojego wylazło po 2 dniach i przeszło na mnie :/ Jestem więc zakichana i zasmarkana :(
joluś ale ta ładna pogoda i tak do mnie nie dotarła. Od rana ciemno i deszczowo. A wczoraj wieczorem sypał się nawet śnieg i Gabi już cieszyła się,że bałwana ulepimy,a tu nic nie zostało,bo za ciepło. A bilans i szczepienie OK. Pisałam na odpowiednim wątku. W skrócie-Gabi ma 110cm wzrostu i wazy 21 kg! A Remik równe 10kg! :-)
salsera buziak dla Mikiego :*
Furzaczku koniecznie się później nam pochwal fryzurką
Żelka szacun. Ja bym nie wytrzymała,bo mnie TV usypia wieczorem ;) A ten garnuszek-no wymiękłam :D
Alex jak mały zniósł szczepienie?Bo mój o dziwo dobrze :)nawet gorączki nie było
Matusia wiem o czym mówisz,mój tak samo-ręce i ręce.
Co do Top Model to bardzo się cieszę,że wygrała Olga,a nie ta fałszywa Anka i tyle :D

reklama
buziaczki dla naszych okrągłomiesięcznych skarbów! tych z dzis i tych sprzed ostatnich dni! :)

pogoda u nas szarobura, brrrrrr słońce chyba zapomniało wstać, bo ciemno okropnie. o 8 rano musiałam wszędzie światła zapalać.
my od wczoraj same, bo M na konferencji , ale nocka minęła nam spokojnie, chyba nawet spokojniej niz jak jesteśmy w komplecie hihi. tylko mimo, że mała spała więcej to ja i tak oka prawie nie zmróżyłam, moja podświadomośc postanowiła czuwać :)
malutka zaszczyca mnie opowieściami od rana o bababba dadadadada łałałałała itp :)
uśmiechnięta bardzo, więc brak słoneczka na dworzu wynagradza mi moja słodziuchna córcia.
co tam jeszcze... dzis u nas świateczny obiadek, bo barszczyk z pierogami z mięskiem, jak cus to chętnie sie podzielę :)
zdrówka życze wszystkim chorowitkom tym dużym i tym malutkim, sio choróbska, sio!

hej
u nas pogoda fatalna az sie nie chce przez okno wygladac....
co tap madl moj P jakos na poczatku tej edycji wskazal ta olge ze wygra ale my to rzadko ogladalismy ale ma chlopina nosa/oko:)))
Noc znowu ciezka.
jolek dzis u Was w miescie cyba dzien dobry tvn goscil, cos tam kontem oka widzialam:)
zelka rzeczywiscie takie dwuznaczne daja nazwy zabawkom ze mozna sie pogubic:D
matusia moja mala tez probuje wszystkimi manipulowac jak ja klade to krzyk ale przeczekam chwile jak widzi ze mnie to nie rusza to zaczyna sie bawic ladnie....choc sa momenty ze musze spowrotem brac na rece... cwane te dzieciaki jak nie wiem co.

A i wogole to jestem zla bo szwagirka sie w poniedzialek z oskarem wypisala na wlasne zadanie ze szpitala, a oskar ma straszne zapalenie krtani no i sie boje spokoju ruszyc bo mlody po calym domu lata(tesciowa sie niem opiekuje) i rozsiewa te zarazki:/ matko ja juz chce do wlasnego domku. futrzaczku dlatego zazdraszczam wykonczania domku....
A i Nadia obudzila sie dzis rano z gilem juz:/ ale ludze sie ze to od tych zebow...

Ludu jak mi się nic nie chce! Oczywiście dzisiaj znów sprzątanie tylko, że w mieszkaniu bo następni oglądacze mają być. Dzisiaj ludzie widmo... Opowiem Wam jutro czemu widmo :-D

Paula chora w domu. Jeszcze nie wiem jak bardzo chora ale w nocy dała koncert kaszlu takiego krtaniowego i aż się boję czy to nie zapalenie bo jak mi młodego zarazi to na chrzciny wylądujemy w szpitalu.

U nas całą noc wiało tak, że można było oszaleć! Dzisiaj leje, jest ciemno i beznadziejnie.

Mój syn od 2 dni mnie wykańcza. Kładziemy go nyny tradycyjnie koło 22, zasypia a potem budzi się po 30 minutach i już nie śpi. My oglądamy jeszcze tw do 1 i kładziemy się. Dotąd przysysał się po ciemku i zasypiał a potem go odkładałam do łóżeczka. A teraz zje i nie śpi dalej. Do 2 albo i dłużej! Leży koło nas, gada, kopie mnie, zaczepia. Zwariuje z nim. Zobaczymy jak będzie dzisiaj jak cały dzień w domu będzie.

Idę kawę zmontować sobie i do sprzątania. Wykończę się tym sprzątaniem! Jak nie dom to mieszkanie. :sorry2:

Żeście powariowały do reszty. Przecież nikt o zdrowych zmysłach nie jest w stanie nadrobić tyle czytania:no::-)

Przez to wszystko nie wiem co komu.
Jeśli chodzi o tap madl to się ziściły Wasze zachcianki:) A Krupa tej kiecy mogła wcale nie ubierać, na jedno by wyszło;-) Też za Olgą byłam, bo ta Ania to szkoda gadać, nie znoszę takich osób. Dziwię się tylko, że żadna z Was Michalinie nie kibicowała;-)
Żelka, Twój małż to ma skojarzenia, nie do podrobienia:-)
Marzena, Ty się nasprzątasz biedaku, współczuję. I zdrówka Pauli życzę co by Matiego nie zaraziła.
Salsera, buźka dla półroczniaka.

salsera grabka od juniorka na 6mcy

i dużo zdrówka dla wszystkich pociągających i nie w formie

w sumie to byłoby na tyle,'
aha no byłam u lekarza, mam infekcję pecherza,dziwne bo nic mnie nie boli.Poza tym wyniki bardzo ładne.Mam więcej jeść ,niestety nie słodyczy.:dry:a sniadanie to na bank

Witam się i ja:-)

Pogoda jak wszędzie i u nas do doopy:dry:
Marzenka ciekawa jestem tych ludzi widmo:tak:

Poczytam co tam i idę coś ugotować bo chłop jeść musi, a najchętniej to mięso;-)

Buziaki dla okrągłomiesięcznych skarbów:*****
A wszystkim chorutkim przesyłam pozytywną energię, nie dajcie się położyć ciumy:*

Wisienko z tego co widziałam to DDTVN był w Gdańsku. A szwagierka to jakaś niepoważna!

Marzena
trzymam kciuki za szybką sprzedaż mieszkania. I zdrówka dla Pauli.

Anka ja Ci wpier***dziele!!!!! obrażam się!!!

Madzik to gdzie się pojawiłaś że nadrobić nie możesz??

Agacio przypomniałaś mi że obiad jakiś trzeba wymyślić :/

Jaipur
takie objawy i infekcja pęcherza??! Kuruj się kobito.

reklama
Joluś ja chyba schab upiekę i będziemy tydzień żerć:-D

Dziś jak byłam w przychodni starsza pani, która czekała na wizytę do rodzinnego zasłabła, ocknęła się zaczęła wymiotować zrobiła pod siebie z dwójeczki (było czuć) trzęsła się jakby miała padaczkę z tego co usłyszałam to chyba wylew, albo udar:-( strasznie było mi szkoda tej pani wogóle zaczęła coś majaczyć naprawdę strasznie to wyglądało! Przyszli zaraz z pogotowia i ją zabrali:-( Mam nadzieję, że nic się jej poważnego nie stało...

Do góry