reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2011

reklama
Powariowały dzisiaj:) Klepiecie i klepiecie:)
Agacio, zafascynował mnie ten usypiacz:) Ciekawe czy ktoś ma i jak to działa:) Jakoś mi się w takie cuda techniki wierzyć nie chce, ale są pewnie tacy co kupują, skoro ktoś produkuje takie rzeczy:)

Jedyne parówki z mięsem to parówki dla dzieci:-D

Alex i wszystko sie dobrze skonczyło:tak:

Jak byłam w szpitalu to była babcia i nie było bliźniaków,może choć troche zrozumie jak wyglada mój dzien

Madzik no nie wiem, mi się wydaje, że nie można urządzeniem zaprogramować snu dziecka? ale ja nie miałam, więc opini wyrazić nie mogę poczytaj w necie może coś znajdziesz?

Koniec klepania z mojej strony idę się rzucić na męża:-D

No widzisz i po co się przejmujesz. Będzie musiał dać sobie radę no kurde w końcu też jest ich ojcem. I żarówki przy okazji nauczy się wkręcać :-D

Agacio łysych się naoglądałaś i cię naszło :-D

Madzik a to tak przy piątku nadrabiamy za te co ich nie ma dziś :tak:

reklama
Do góry