reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2011

Agacio ale do sprzątania to ładnie będziesz musiała go przekonać bo to u niego nie tak hop siup... o gotowanie prosić nie trzeba :-D

Alex a jakiś numer do firmy????

reklama
a te znów nawijają:-p

ech gotujący mąż to byłoby coś, mój to kurde miszczo parówek i kanapek:-D do tego tylko z serem.Z głodu paść można przy nim.A miało się absztyfikantów,co kolacyjki i sniadanka gotowali,ale było mineło:D

Alex napewno mu bateria padła, nie stresuj sie

Jolek swieta ida poczta zapchana jest jak co roku:dry:

Alex wiem co czujesz, moj jedzie w EU i jak nie odpisze na esa to nie wiem czy zyje. ostatnio nie spał 2 dni,jeździł i odezwał sie nastepnego dnia po 16:dry::wściekła/y:
Nie martw się na pewno padł mu tel:tak:

Jaipur muj tez kanapki tylko z serem robi:-D

Alex, nie stresuj się. Wszystko jest dobrze, moze akurat nie może tel. odebrać.

A ja na mojego narzekałam ostatnio i od wtedy : przedwczoraj zrobił pranie, wczoraj ponaprawiał wszystko co trzeba było typu, szafka, szuflada itp, dziś zrobił kolację - rybki smażył i jeszcze po mojego tatę zadzwonił, bo tatuś rybki uwielbia. Codziennie Mateusza do szkoły szykuje i odbiera ze szkoły, a teraz siedzą przytuleni i brzdąca w opałach oglądają.:szok: Ciekawe jak długo ten stan potrwa? Jeszcze się zakocham :-D.

Agacio ale ja Twojego nie chcę :-p

Poziomka a Twój w końcu to prawko zrobił???

Matusia on coś chyba przeskrobał,albo czegoś chce???:-D

reklama
Do góry