reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Co to za produkcja az 10 stron do nadrobienia:p

Poziomki u nas 74 raczej :) aa i chce krokiety no chce:) no to masz ciotke nie ma co;/ ale dobrze ze babci nie przychodzi chociaz wiiekszego balaganu ni ma:p

Jolek a ja spalam i przystojniakow nie ogladalam:-(

Zonka
hihi babcia sie przejmuje;)

Dziewczyny no jak wy mozecie chlopow oddawac;P a co jesli to czytaja;P i przestana gotowac;P ja tam wole nic nie mowic hihi;p

Alex napewno si rozladowal nie martw sie. Doczytalam juz super ze sie odezwal;)

Matusia coz za mila przemiana obserwuj czy czegos niechce czasem:p

Futrzaczek zdowia w domu zycze:)

basiek jakie ciasta ja chce ja chce;)

No i odpisalam i sama nienapisze co u mnie bo juz mi sil brak;P Powiem tylko ze wstalam z dobrym humorek;) mialam taki fajny sen i wcale nie trzeba bylo ogladac tych przystojniakow;)

reklama
Cześć babencje:-)
Poczytam co tam i biorę się za porządki bo Joluś Twojego chłopa na choryzoncie nie widać żeś go wymęczyła pewnie ledwie chłop spod prysznica wylazł:-D

Udanej soboty życzę:-)

Witam się w ten sobotni paskudny poranek. Szaro, buro i ponuro u nas niestety. Właśnie wstaliśmy z moim małym śpioszkiem i trzeba się wziąć za jakieś porządki. Nadrobię Was dzisiaj, obiecuję. Wczoraj miałam paskudny dzień. Okazało się, że moj tata też idzie w poniedziałek do szpitala i to do tego samego co M., tylko będą leżeć na innych oddziałach - moj tata na wewnętrznym a M. na neurologii:confused: Tata ma niewydolność krążenia na skutek infekcji...no myślałam, że się wczoraj załamię. A jeszcze zadzwoniłam do mamy i mówi, że serce ją boli i piecze w mostku. Doła miałam totalnego. A na dokładkę mój łobuziak sturlał się z wersalki na ziemię myślałam że zawału dostanę. I głupia jeszcze zaczęłam o upadku szperać w necie, i wyczytałam, że jedno dziecko spadło i miało uszkodzoną śledzionę, a inne zmarło po 3 dniach, a jeszcze inne miało pękniętą podstawę czaszki, chociaż nic na to nie wskazywało, tylko mama profilaktycznie pojechała z nim do szpitala i wyszło w badaniach. Myślałam, że nie przeżyję wczorajszego dnia:-(

lepi to cudnie, że jedziecie do Twoich rodziców - nie ma to jak u mamy
basiekk a jakie ciasta? Może bym się zapisała na jakiś pyszny kawałek...

Cześć Dziewuszki,
tyle naskrobalyście ze hoho ale troche ogarnelam. U nas beznadzieja pogoda straszna joluś u ciebie tez tak brzydko? Wczoraj P wpadl samochodem do rowu, moj tata ciezarowka(bo jezdzi tirami) nie mogly go wyciagnac, a on z usmiechcem na ustach mowi mi ze ojj tam ojj tam tylko do rowu, rece mi opadaja do tego chlopa juz tyle razy potarzam ze ma jezdzic wolniej i fakt jak jedzie ze mna i mlodym to jedzie wolniej ale jak sam to ja dobrze wiem jak szaleje.

poziomki u nas juz 80 nie wiem jakim cudem.

Hejka kobitki.

Aguś
u nas słoneczko chociaż po 9tej było brzydko :) Och pacnęłabym w łepetynę Twojego P. Nieodpowiedzialny koleś, tu o małżeństwie wspomina a za chwilę się autami rozbija!!!

Majowa :szok: :no: Współczuję Ci kochana.

Agacio u nas pocztę od 9tej otwierają a Ty już o 8mej chciałaś paczkę z moim M :-p;-)

Karolq było trzeba nie spać tylko skrobać z nami :tak:

Basiekk co za impreza że tyle ciast piekłaś?? Wyprawiasz imieniny i nas nie zaprosiłaś???? Nieładnie :dry:

Witam się i zmykam. Czeka mnie prani i sprzątanie. Młodemu musze zupkę dyniową ugotować jeszcze...
Nadrobiłam zdjęciowy, a jak będę mieć czas,to nadrobię maj,buziale

persefona, nie na uczelni? Wolne dziś?

Ale doceniam taką zwykłą sobotę. Że od rana mogę być z Mają, mogę sprzątać :sorry2:. Byłam tyle miesięcy w domu i każdy dzień wyglądał tak samo, a teraz taka sobota zwykła, taka wartościowa:-). Dom ogarnięty jako tako, Mati poszedł do kolegi (do tego co te łóżko wtedy zarwali), Majuś śpi, a mąż pojechał na nęcisko resztki jedzenia wywieźć.

reklama
Do góry