reklama
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Udało sie
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
jejaaa weszła na forum Nasza kochana stara młoda krew ;-):-) i tyle stron babki naskrobały
Poziomeczki- witajcie kochane babeczki :-) ojj życzęaby się wszystko po Waszej myśli poukładało
Alex- uff w napięciu czytałam kolejne strony z nadzieją że mąż się odezwie! i super że jest cały i zdrowy , trochę to głupie ale ja też z tych panikujących jak już telefon nie odpowiada... XXI wiek ot co
Matusia- korzystaj kochana korzystaj a ba jeszcze nagrywaj aby mieć dowód :-)
Marzenka- udanej wizytacji oby to już ta była tą finalna w sprzedaży mieszkania ! :-)
nie pamiętam co jeszcze... przez te pleciugi kochane ;-)
napisze już tu sorki z góry :-)
Filipcio dostał Bactrim czyli to co Szymek ( a jemu bardzo szybko pomógł) zamiast tego Pulneo , i mamy oklepywać jak podam np. Flavamed nawet do wywołania .... żeby mu ulżyło bo wydzielina zalega ale ważne że jeszcze bronimy się przed antybiotykiem .
Poziomeczki- witajcie kochane babeczki :-) ojj życzęaby się wszystko po Waszej myśli poukładało
Alex- uff w napięciu czytałam kolejne strony z nadzieją że mąż się odezwie! i super że jest cały i zdrowy , trochę to głupie ale ja też z tych panikujących jak już telefon nie odpowiada... XXI wiek ot co
Matusia- korzystaj kochana korzystaj a ba jeszcze nagrywaj aby mieć dowód :-)
Marzenka- udanej wizytacji oby to już ta była tą finalna w sprzedaży mieszkania ! :-)
nie pamiętam co jeszcze... przez te pleciugi kochane ;-)
napisze już tu sorki z góry :-)
Filipcio dostał Bactrim czyli to co Szymek ( a jemu bardzo szybko pomógł) zamiast tego Pulneo , i mamy oklepywać jak podam np. Flavamed nawet do wywołania .... żeby mu ulżyło bo wydzielina zalega ale ważne że jeszcze bronimy się przed antybiotykiem .
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Laski ja też uciekam
lepidoptera
Fanka BB :)
A ja się witam i uciekam spać zarazem :-)
poziomki - witaj!!! miło, że zajrzałaś do nas!
tyleście naskrobały, że nie odpowiem żadnej
no, może tylko Alex - dobrze, że się wyjaśniło co z mężem
kolejny dzionek za nami.
Cieszę się, bo jutro jedziemy do moich rodziców
szkoda, że nie mam ich na miejscu, żal mi jak pomyślę, że Zosieńka bardziej będzie zżyta z nianią niż z moją mamą...
dobrej nocy laseczki i... nie zamęczcie waszych chłopów
poziomki - witaj!!! miło, że zajrzałaś do nas!
tyleście naskrobały, że nie odpowiem żadnej
no, może tylko Alex - dobrze, że się wyjaśniło co z mężem
kolejny dzionek za nami.
Cieszę się, bo jutro jedziemy do moich rodziców
szkoda, że nie mam ich na miejscu, żal mi jak pomyślę, że Zosieńka bardziej będzie zżyta z nianią niż z moją mamą...
dobrej nocy laseczki i... nie zamęczcie waszych chłopów
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
powiem tylko Pa dobrych snów :*
reklama
basiekkk
Fanka BB :)
Ja też się witam i zaraz zmykam spać. Bosz dobre pół godziny czytałam wątek majowy
Pleciugi jedne
Poziomeczko jak dobrze, że jesteś. Życzę Ci, żeby wsio Ci się poukładało i zaglądaj czasem
Jolek nieźle wykrakałaś Poziomkę
Alex no widzisz słońce, ale rozumiem, że się martwiłaś
Matusia
A ja dzisiaj upiekłam 4 ciasta i padam na pyszczydło
Pleciugi jedne
Poziomeczko jak dobrze, że jesteś. Życzę Ci, żeby wsio Ci się poukładało i zaglądaj czasem
Jolek nieźle wykrakałaś Poziomkę
Alex no widzisz słońce, ale rozumiem, że się martwiłaś
Matusia
A ja dzisiaj upiekłam 4 ciasta i padam na pyszczydło