reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

to ja też się rzucam.Tyle ,że spać.Na męża już się rzuciłam jak tylko junior zachrapał:-D Chociaż potem mi marudził,że taka jakaś nieżywa jestem:-D:-D i dla bezpieczeństwa było ZEN;-) Więc i na bb starczyło siły:-D

reklama
Dryndam :)

Edit.

Ja zaraz na swojego też się idę rzucić pod prysznic skoro jutro do Agacio go wysyłam to trzeba jeszcze skorzystać :-D

jejaaa weszła na forum Nasza kochana stara młoda krew ;-):tak::-) i tyle stron babki naskrobały :-D

Poziomeczki- witajcie kochane babeczki :-) ojj życzęaby się wszystko po Waszej myśli poukładało :tak:
Alex- uff w napięciu czytałam kolejne strony z nadzieją że mąż się odezwie! :tak: i super że jest cały i zdrowy , trochę to głupie ale ja też z tych panikujących jak już telefon nie odpowiada... XXI wiek ot co
Matusia-:-D:-D:-D korzystaj kochana korzystaj a ba jeszcze nagrywaj aby mieć dowód :tak::-)
Marzenka- udanej wizytacji oby to już ta była tą finalna w sprzedaży mieszkania ! :-)

nie pamiętam co jeszcze... :-D przez te pleciugi kochane ;-)
napisze już tu sorki z góry :-)
Filipcio dostał Bactrim czyli to co Szymek ( a jemu bardzo szybko pomógł) zamiast tego Pulneo , i mamy oklepywać jak podam np. Flavamed nawet do wywołania .... żeby mu ulżyło bo wydzielina zalega ale ważne że jeszcze bronimy się przed antybiotykiem .

Futrzaczku potwierdzam, Bactrim skuteczny:):)

Lecam pod pryszniec. Jakbym już nie wróciła to Poziomka ja już chcę Ciebie tu widzieć na forum :tak: Żebym nie musiała czarować znowu :-D

A ja się witam i uciekam spać zarazem :-)

poziomki - witaj!!! miło, że zajrzałaś do nas!

tyleście naskrobały, że nie odpowiem żadnej:-p

no, może tylko Alex - dobrze, że się wyjaśniło co z mężem

kolejny dzionek za nami.
Cieszę się, bo jutro jedziemy do moich rodziców :)
szkoda, że nie mam ich na miejscu, żal mi jak pomyślę, że Zosieńka bardziej będzie zżyta z nianią niż z moją mamą...

dobrej nocy laseczki i... nie zamęczcie waszych chłopów:-p

reklama
Ja też się witam i zaraz zmykam spać. Bosz dobre pół godziny czytałam wątek majowy:-D
Pleciugi jedne :-D
Poziomeczko jak dobrze, że jesteś. Życzę Ci, żeby wsio Ci się poukładało i zaglądaj czasem:)
Jolek nieźle wykrakałaś Poziomkę
Alex no widzisz słońce, ale rozumiem, że się martwiłaś
Matusia :-D:-D:-D

A ja dzisiaj upiekłam 4 ciasta :-D i padam na pyszczydło :-D

Do góry