reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2011

to ja też się rzucam.Tyle ,że spać.Na męża już się rzuciłam jak tylko junior zachrapał:-D Chociaż potem mi marudził,że taka jakaś nieżywa jestem:-D:-D i dla bezpieczeństwa było ZEN;-) Więc i na bb starczyło siły:-D

reklama
Dryndam :)

Edit.

Ja zaraz na swojego też się idę rzucić pod prysznic skoro jutro do Agacio go wysyłam to trzeba jeszcze skorzystać :-D

jejaaa weszła na forum Nasza kochana stara młoda krew ;-):tak::-) i tyle stron babki naskrobały :-D

Poziomeczki- witajcie kochane babeczki :-) ojj życzęaby się wszystko po Waszej myśli poukładało :tak:
Alex- uff w napięciu czytałam kolejne strony z nadzieją że mąż się odezwie! :tak: i super że jest cały i zdrowy , trochę to głupie ale ja też z tych panikujących jak już telefon nie odpowiada... XXI wiek ot co
Matusia-:-D:-D:-D korzystaj kochana korzystaj a ba jeszcze nagrywaj aby mieć dowód :tak::-)
Marzenka- udanej wizytacji oby to już ta była tą finalna w sprzedaży mieszkania ! :-)

nie pamiętam co jeszcze... :-D przez te pleciugi kochane ;-)
napisze już tu sorki z góry :-)
Filipcio dostał Bactrim czyli to co Szymek ( a jemu bardzo szybko pomógł) zamiast tego Pulneo , i mamy oklepywać jak podam np. Flavamed nawet do wywołania .... żeby mu ulżyło bo wydzielina zalega ale ważne że jeszcze bronimy się przed antybiotykiem .

Futrzaczku potwierdzam, Bactrim skuteczny:):)

Lecam pod pryszniec. Jakbym już nie wróciła to Poziomka ja już chcę Ciebie tu widzieć na forum :tak: Żebym nie musiała czarować znowu :-D

A ja się witam i uciekam spać zarazem :-)

poziomki - witaj!!! miło, że zajrzałaś do nas!

tyleście naskrobały, że nie odpowiem żadnej:-p

no, może tylko Alex - dobrze, że się wyjaśniło co z mężem

kolejny dzionek za nami.
Cieszę się, bo jutro jedziemy do moich rodziców :)
szkoda, że nie mam ich na miejscu, żal mi jak pomyślę, że Zosieńka bardziej będzie zżyta z nianią niż z moją mamą...

dobrej nocy laseczki i... nie zamęczcie waszych chłopów:-p

reklama
Ja też się witam i zaraz zmykam spać. Bosz dobre pół godziny czytałam wątek majowy:-D
Pleciugi jedne :-D
Poziomeczko jak dobrze, że jesteś. Życzę Ci, żeby wsio Ci się poukładało i zaglądaj czasem:)
Jolek nieźle wykrakałaś Poziomkę
Alex no widzisz słońce, ale rozumiem, że się martwiłaś
Matusia :-D:-D:-D

A ja dzisiaj upiekłam 4 ciasta :-D i padam na pyszczydło :-D

Do góry