reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Ponieważ mam kamienie w woreczku musze iśc na operacje ,w szpitalu spędze 3-4 dni.Ciekawa jestem jak M sobie poradzi bo on nawet żarówki nie zmienia:-D

jolek praktycznego nie zrobił bo niema kiedy

reklama
Poziomka poradzi sobie.Poradził sobie przez miesiąc jak leżałaś przed porodem to i teraz przez 4 dni da sobie radę

poziomki o zarówki to Ty się nie martw:-D musi dać radę a co:-p

jolek mielone skóry i wypełniacz z pochodnych mleka nie są zbyt odżywcze.A to są zazwyczaj parówy:-p

Jaipur proszę mi tu nie obrzydzać bo ja od dobrych 3 miesięcy nie jem nic innego na śniadanie - tylko parówki!

Ja nie powiedziałam,że napisałaś że są blee tylko piszesz mi z czego są a ja staram się zawsze omijać ten temat :-)

M przed chwila dzwonił od szefa że jest u niego już na miejscu i telefon mu padł, boze cale szczęscie, kamiń z serca. j w ogóle to jestem straszna panikara i od razu wyobrażam sobie straszne rzeczy.

reklama
Jaipur oki :-D

Alex nie Ty jedna. Dobrze że się odezwał. A teraz od razu zapisz sobie numer do szefa żebyś miała dla spokojności.

Do góry