reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2011

Marzena zabalowała :-) Wczoraj oczywiście świętowaliśmy. Wieczorem próbowałam trochę nadrobić ale mój A wszedł na dwie godzinki do kumpli bo tam jeszcze inny Andrzej i musiałam ogarnąć sama dzieciaki. No i trochę zajęta jestem planowaniem bo może wreszcie się przeprowadzimy tylko jeszcze trzeba łóżko zaprojektować i poskładać, i regały w garderobie. I to moje zajęcie :) Tzn. projektowanie.

Postaram się ponadrabiać :)

reklama
Witajcie,
ja tu cały czas jestem, poczytuję na ile się uda czas znaleźć. Staram się być na bieżąco. Dzisiaj mam jeden dzień urlopu i trochę sobie spraw załatwiam.
Pozdrawiam Was gorąco!

He he wystarczy coś napisać od razu się laski pojawiają:):) Jeszcze Poziomkę muszę jakoś przyciągnąć :tak:

Witajcie kobitki :-D

Jaipur całusy dla Juniorka na te 7 miesięcy :*:*

Madzik
buziaki dla Julka ..kolejnego półroczniaka :*

Ostatnia edycja:
Czesc laski:-)

dziękować za życzonka na 7mc juniora, grabka dla kolegów i buziaki dla laseczek:-D

Zelka napisz coś więcej o tym swoich badaniach:) poza tym to miło,że wpadłaś na bb.

lepi nie mam pojęcia co Tobie jest, ale czy to napewno fizyczne objawy?;-)

ja wczoraj miałam przez chwilę podwójne widzenie:baffled: najgorzej ,zę podczas powrotu autem z pracy.Tak sobie pomyślałam- no nie, zginąć gdzieś w lesie to Markami to obciach, muszę się wziąć w garść.:-D i za chwilę przeszło

Ostatnia edycja:
Heja
Madzik
wszystkiego naj z okazjii poł roczku, ucałuj Naszego Julka!
Jaipur niedobrze z tym widzeniem podwojnym, może postaraj sie jakoś wiecej wypoczywać albo do lekarza sie wybierz !!
Co do wyników jak mąż wróci z pracy postaram się opracować bardziej rozbudowaną informacje zwrotną, no chyba że masz ochote to podaj maila prześłe Ci cała prace :p to coś ok 80 str bedzie :)

No i najlepsze życzenia i buziaki dla staruszka Juniora.

cześć laseczki,

My juz dzis po spacerki zimno jest strasznie u nas to male pol godz bylismy. dziekuje za gratulacje ale to tylko plany pierscionka jeszcze nie dostlam ale juz podejrzewam co tej moj P wymyslil ;d
Igor śpiący kula sie na lozku hmm moze sam zaśnie? Taa wierze w cuda chyba..
ostatnio sie zastanawialam gdzie hope ale widze ze nie tylko ja sie o nia dopytuje,
Buziaczki dla wyszystkich maluszkow ;**

Jaipur to bardzo niedobrze jesli podwójnie widzisz!! Ty coś jesz? Odpocznij sobie troszkę!
Koniecznie ucaluj Juniora, 7 miesięcy to poważna sprawa!
Jolek coś mnie gardło zaczęło pobolewać, chyba muszę zostać w domku:-D:rofl2:
Madzik buziak z okazji ukończenia 6 miesięcy dla Juleczka:tak:

Madzik Jaipur buziaki dla szkrabow:)

A Kamcia w polscei chyba nie ma chwili na bb:) jej Emma kilka dni temu miala 7 miesiecy:)

A mnie znowu glowa boli cos chyba z pogoda przedwczoraj to myslalam ze umre wczoraj juz ok bylo i dzis znowu masakra. My dzis musimy lozeczko obnizyc bo mala mi wczoraj wstala w lozeczku dobrze ze obserwowalam ja wczesniej nie chcialo jej soe w lozeczku podnosic;P

Hej
Madzik, Jaipur - gratki dla solenizantow ! :**
Aina - nie jedz, nie jedz kochana... gardlo juz boli a po poludniu goraczke masz miec przeciez?! :p

Bra , Futrzaczku - no ja juz powiedzialam, ze nastepnym razem kartka przy drzwiach bedzie z instrukcja! Moj B tez sie wkurza na to.. mowimy im nie raz nie dwa.. ale to to takie niereformowalne jakies ...aaaa :wściekła/y:

U nas dzis mgla byla ze hohohohoohohoh!
Nie wylazim dzis brrrr....

Karolqa - wstala??? super! brawo:))

Jaipur - tak na marginesie to Ty tam dbaj jako o siebie dla tych swoich mezczyzn - cos tlustego zjedz czasem itp :tak:;-)

reklama
Witam się, ale tylko na chwileczkę.
Miki jest ostatnio bardzo wymagający i spragniony towarzystwa mamusi. Także nie zawsze mam czas albo siły coś tam naskrobać.
Jeszcze dziś znowu idziemy na kontrolę do lekarza (4. raz w ciągu tygodnia). Na szczęście Mały już prawie zdrowy.
A tak poza tym wczoraj pojawił się pierwszy zębolek :-) cwaniak nikomu nie chce go pokazać :-D

Do góry