reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Agnieszka - Gratuluję :tak:
Majowa- wybadają go na wszystkie strony i na pewno będzie wszystko dobrze trzymam kciuki &&&:-) , a to gadanie na nich to pewnie ze strachu ...
Joluś- tulę mocno :* a co tam M nawywijał? i amm nadzieję że lapik będzie :tak:
Młoda- ojj tam ja kiedyś caluśki pyszny gulasz spaliłam :confused2: nic się nie martw trudno ;-) a główka mam nadzieję przestanie boleć ! :tak:
Agacio- matko kochana wróżby ojj kiedy to było :shocked2::-( a fajnie by było fajnie tak cofnąć czas ...
Basiekk, Jaipur- cieszę się na Waszą labę od pracy :tak::-) wykorzystajcie to na maksa :-)
Lepidoptera- fajnie że wizyta udana i że niunia zaakceptowała już nianie :tak:

Ok dziś odpukać chłopak poszedł spać bez płaczu ale ciiii ja nic nie mówiłam ! :no: bo to fatum przynosi tylko ;-)
kaszel jest nadal nic za bardzo nie pomaga ten syrop :confused: ale zaczekam jeszcze do pełnych 5 dni i jak coś to wybierzemy się znowu do lekarza ...
zmykam zaraz na top model .

Czesc dziewczyny.
Dawno mnie nie było, znaczy podczytuja Was co jakiś czas, ale jakoś trudno było znależć siły na pisanie ... ale mama ciągle choruje, wczoraj miala 4tą operacje nogi i nie wiadomo co bedzie.Nastroj nie ten :/
A tak po za tym nic ciekawego, młody rośnie, jest coraz bardziej absorbujacym manipulantem, naszczescie zdrowy i to najwazniejsze!

Co do badań i ankiet które przeprowadzałam min innymi na Was. Dzięki piękne za wzięcie udziału w badaniu. Musiałam Was troszke oszukać żeby wyszły prawdziwe wyniki. I tak jeśli mniej wiecej pamietacie to badanie chodziło o to: Jak manipulujemy swoim partnerem i jak ten rodzaj manipulacji ma się do naszej samooceny atrakcyjności fizycznej. :p

Z moich badań wynika że kobietki im bardziej atrakcyjne się czyją tym częściej manipulują partnerem, ale są to subtelne i mało inwazyjne taktyki. Im bardziej czujemy się atrakcyjne dajemy z siebie więcej do związku, jesteśmy tzw biorcami (My - kobiety) jeśli będziecie szerzej zainteresowane przedstawie wyniki dokładniej.

Pozdrawiam serdecznie mamuśki i majówczątka.

A zapisalam sie na prawo jazdy i jestem najstarsza w grupie :p i troche mnie to przybilo :eek::confused2:

Witajcie
Jestem w y k o n c z o n a..... kaput ;(

Jeszcze tescie wpadli dzis, pozno, niezapowiedziani, akurat dopiero do obiadu sie zabieralismy...
Widza, ze mata Poli na podlodze lezy, ze k... posprzatane, zreszta jak zawsze u mnie, to wpierd...... sie w tych buciorach no!! Na zewnatrz mokro, bo mzawka i pogoda sie zesrala po poludniu - to buty brudne chyba?! Do dziecka przychodza - ale ani rak nie umyja nigdy, ani butow nie zdejma... k..... a tacy swiatowi ... < a tesciowa wiecznie malej lapy do buzi pakuje lub jej do swojej geby!> :wściekła/y::wściekła/y:

Wisienka - bardzo przykra wiadomosc od Ciebie... co za bezsens..... az sie odechciewa wszystkiego naprawde.. trzymajcie sie jako .. :*

Jolus - co jest?? co sie dzieje?? moze to jednak @ sie zbliza.... :*

Basiekk - nareszcie - Twoje wymarzone wolne - wspanialego 4 dniowego weekendu Wam zycze :*** Naciesz sie kluseczka i wysciskaj - ode mnie tez :)) Jak ja lubie sciskanie - Emilka - mnie zwa ;-)

edit:
czesc Zelka! Wczoraj o Tobie myslalam, powaga :tak: tak sie zastanawialam ogolnie, ze malo nas tu sie zrobilo..
Dawaj fotki malego :)) na odpowiednim watku! koniecznie!:)

Ostatnia edycja:
paula - dzięki za troskę. Posmarowałam stopę 2 x maścią rozgrzewającą na noc i śpię w grubych skarpetkach i... chwilowo spokój. Nie mam pojęcia, czy to pomogło, czy to czysty przypadek. Wspomnę o tym ortopedzie na wizycie. A tak poza tym, to cała robię się jakaś dziwna. Jakiś czas temu stwierdziłam, ze często czuję jakbym miała mokre łokcie:eek:, sprawdzam, a rękawy suche...:eek: dziwne, chyba wariuję powoli,...

cześc kochane moje :-)

ciężka noc za mna, wiec narazie sie nie rozpisuje.
maju ja bez ogródek bym kazała zdjąć buziory i łapska umyć. ja tak robię, niech szanują moja pracę w domu, a na nie mycie rąk to juz w ogóle jestem wrażliwa - o spojrzeniach jak na wariatke nie wspominam.

Siemka :-)

Żelka- fajnie że jesteś i że z młodym wszystko dobrze :tak::-) i brawo za zapisanie się na prawko :-)
Maja- ojj ja też bym upomniała o buty i ręce przecież to podstawa przy dziecku :szok: następnym razem naszykuj im już od razu kapcie i ręczniki do rąk i wręcz przy wejściu - chciałabym zobaczyć wtedy ich miny :-D
Bra- to dużo siły po tej ciężkiej nocce życzę :-)
Lepidoptera- :-D ale rozśmieszyłaś mnie tymi łokciami ... nie mam pojęcia co to może być oby nie wariacje ;-)

reklama
Hey. Nie było mnie wieczorkiem bo neta nie miałam :(

M mnie wkurzał bo mnie wkurzał wszystkim. Jakoś się ostatnio dziwnie zachowuje!!

Żelka witaj kobieto. Fajnie że się odezwałaś. Trzymam kciuki za zdrówko mamusi. A tym wiekiem w grupie się nie przejmuj..co zrobić że teraz 15tolatki się na prawko zapisują :-D:rofl2:

Aina a chora to Ty nie jesteś, na pewno jedziesz z " grypą" :laugh2:

Ciekawe jak tam Matusi w pracy idzie??

A no znowu nam laski poznikały.

Lwiapaszczka się zapracowała, Gag u teściów zaginęła, Hope wciągnęło, Marzena pewnie znowu zabalowała :-p

Do góry