reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Witam. Strasznie boli mnie dziś głowa,a do tego brzdąc prawie wcale nie śpi i marudzi. Wariuję powoli:confused2:Wzięłam się za roobienie notatek z ubezpieczeń i długo nie pociągłam...Potem oglądałam zabawki na allegro,bo święta tuż tuż i trzeba powoli planować i kupować prezenty:happy:
A moją siostrę dopadły codzienne mdłości-bidulka..

jaipur, madzik buziale dla okrągłomiesięczniaków :*
wisienko przykro mi bardzo :-(
zonka gratki dla ząbka
jolek ja jestem za ściągnięciem poziomek :)
Agniieszka moje gratulacje :) Ponawiam swoje pytanie (może przeoczyłam odpowiedź) - co kochana studiujesz? Bo też w weekendy siedzisz na zajęciach jak ja :)

Witam - chyba Was nie nadrobię...Naskrobałyście tyle, że hoho;-) Ja dziś cały dzień zalatana, załatwiam sprawy z tym szpitalem męża, jutro też raczej szybko z miasta nie wrócę...:( Ta biurokracja to jakiś obłęd szalony, no i oczywiście nasza kochana służba zdrowia :-D No ale nic - jak trza to trza. Mój M. już ledwo żyje...Wczoraj myślał, że pożegna się z tym światem, taki miał straszny ból w szyi i stracił całkiem wzrok, i piszczało mu w uszach. Co ja się strachu najadłam...ale po jakiejś chwili przeszło. Ale później nawet nie miał sił by wstać z łóżka. Ogólnie coraz gorzej - ma zaburzenia równowagi idzie i się potyka, zawraca...Ehhh niech już będzie ten poniedziałek bo mnie z nerwów już brzuch boli.:-(

jaipur - z oczętami nie ma żartów, marsz do okulisty
Buziolki dla wszystkich okrągłomiesięczniaków naszych.

persefona ja nie studiuje ja LO kończę zaocznie, pisalam kiedys tutaj o mojej sytuacji
Majowa o matko to juz powazna sprawa z twoim M, dawaj nam zdac co i jak oczywiscie.

Witajcie,

u nas też dziś chłodno, wymarzłam trochę na spacerze,bo mała spała prawie 1,5 godziny. Teraz też zasnęła, ale komuś zachciało się wiercić, więc pewnie jej ten sen zakłóci:baffled:, no i katar jeszcze nie minął, więc wybudzenie prawie gwarantowane:baffled:

jaipur - do lekarza marsz! chyba, że to objaw migreny, ale i tak groźny

Majowa - współczuję przeżyć, mam nadzieję, że dobrze się zajmą Twoim w szpitalu i porządnie go przebadają, oby to nie było nic groźnego

hop hop Hope, jesteś tam?

Majowa- ojj to już brzmi naprawdę groźnie! trzymam kciuki
Jaipur- dziewczyny mają racje lepiej wybrać się do lekarza ! ale podejrzewam że tu ta Twoja przepiórcza waga ma coś wspólnego...

reklama
Do góry