reklama
persefona
Fanka BB :)
Witam. Strasznie boli mnie dziś głowa,a do tego brzdąc prawie wcale nie śpi i marudzi. Wariuję powoliWzięłam się za roobienie notatek z ubezpieczeń i długo nie pociągłam...Potem oglądałam zabawki na allegro,bo święta tuż tuż i trzeba powoli planować i kupować prezenty
A moją siostrę dopadły codzienne mdłości-bidulka..
jaipur, madzik buziale dla okrągłomiesięczniaków :*
wisienko przykro mi bardzo :-(
zonka gratki dla ząbka
jolek ja jestem za ściągnięciem poziomek
Agniieszka moje gratulacje Ponawiam swoje pytanie (może przeoczyłam odpowiedź) - co kochana studiujesz? Bo też w weekendy siedzisz na zajęciach jak ja
A moją siostrę dopadły codzienne mdłości-bidulka..
jaipur, madzik buziale dla okrągłomiesięczniaków :*
wisienko przykro mi bardzo :-(
zonka gratki dla ząbka
jolek ja jestem za ściągnięciem poziomek
Agniieszka moje gratulacje Ponawiam swoje pytanie (może przeoczyłam odpowiedź) - co kochana studiujesz? Bo też w weekendy siedzisz na zajęciach jak ja
Majowa Mamusia
Witam - chyba Was nie nadrobię...Naskrobałyście tyle, że hoho;-) Ja dziś cały dzień zalatana, załatwiam sprawy z tym szpitalem męża, jutro też raczej szybko z miasta nie wrócę... Ta biurokracja to jakiś obłęd szalony, no i oczywiście nasza kochana służba zdrowia No ale nic - jak trza to trza. Mój M. już ledwo żyje...Wczoraj myślał, że pożegna się z tym światem, taki miał straszny ból w szyi i stracił całkiem wzrok, i piszczało mu w uszach. Co ja się strachu najadłam...ale po jakiejś chwili przeszło. Ale później nawet nie miał sił by wstać z łóżka. Ogólnie coraz gorzej - ma zaburzenia równowagi idzie i się potyka, zawraca...Ehhh niech już będzie ten poniedziałek bo mnie z nerwów już brzuch boli.:-(
jaipur - z oczętami nie ma żartów, marsz do okulisty
Buziolki dla wszystkich okrągłomiesięczniaków naszych.
jaipur - z oczętami nie ma żartów, marsz do okulisty
Buziolki dla wszystkich okrągłomiesięczniaków naszych.
Agniieszka
persefona ja nie studiuje ja LO kończę zaocznie, pisalam kiedys tutaj o mojej sytuacji
Majowa o matko to juz powazna sprawa z twoim M, dawaj nam zdac co i jak oczywiscie.
Majowa o matko to juz powazna sprawa z twoim M, dawaj nam zdac co i jak oczywiscie.
lepidoptera
Witajcie,
u nas też dziś chłodno, wymarzłam trochę na spacerze,bo mała spała prawie 1,5 godziny. Teraz też zasnęła, ale komuś zachciało się wiercić, więc pewnie jej ten sen zakłóci, no i katar jeszcze nie minął, więc wybudzenie prawie gwarantowane
jaipur - do lekarza marsz! chyba, że to objaw migreny, ale i tak groźny
Majowa - współczuję przeżyć, mam nadzieję, że dobrze się zajmą Twoim w szpitalu i porządnie go przebadają, oby to nie było nic groźnego
hop hop Hope, jesteś tam?
u nas też dziś chłodno, wymarzłam trochę na spacerze,bo mała spała prawie 1,5 godziny. Teraz też zasnęła, ale komuś zachciało się wiercić, więc pewnie jej ten sen zakłóci, no i katar jeszcze nie minął, więc wybudzenie prawie gwarantowane
jaipur - do lekarza marsz! chyba, że to objaw migreny, ale i tak groźny
Majowa - współczuję przeżyć, mam nadzieję, że dobrze się zajmą Twoim w szpitalu i porządnie go przebadają, oby to nie było nic groźnego
hop hop Hope, jesteś tam?
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Majowa- ojj to już brzmi naprawdę groźnie! trzymam kciuki
Jaipur- dziewczyny mają racje lepiej wybrać się do lekarza ! ale podejrzewam że tu ta Twoja przepiórcza waga ma coś wspólnego...
Jaipur- dziewczyny mają racje lepiej wybrać się do lekarza ! ale podejrzewam że tu ta Twoja przepiórcza waga ma coś wspólnego...
reklama