reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Witam się po długiej nieobecności, ale doba mogłaby trwać 48h a nie 24. Praca mgr, firma i Ola, urwanie głowy, ale pocieszam się że już niedługo odpadnie mgr (przynajmniej mam taką nadzieje) bo najprawdopodobniej 12.12. mam obronę, cieszę się bardzo bo męczyły mnie te dojazdy do szczecina (prawie 500km w jedną stronę). Olcia daje ostatnio popalić bo ząbek chyba idzie. Ogólnie u Nas smutno ostatnio musieliśmy tydzień temu uśpić naszego pieska, już biedaczek był tak chory ehhh dobrze że mamy Sabcie jeszcze bo bym oszalała.
Buziaki dla wszystkich majówczątek i Mamusiek :*

reklama
Jaipur wybacz ale mimo powagi sytuacji rozbawił mnie Twój opis:-D a tak poważnie to radzę się wybrać do lekarza bo to dość niepokojący objaw:tak:
mila faktycznie dużo masz na głowie, przykro mi z powodu pupilka:-(, życzę powodzenia na obronie:-)

Zonka gratuluję pierwszego ząbka. A co się dzieje że tak po lekarzach śmigacie???

Salsera jak w kinie było???

Agacio Matusię
zawalili na dzień dobry robotą. Pisałam z nią dzisiaj smski w dzień. A do tego ma mały problem bo wyszło że nie wszystkie badania zrobiła więc kombinowała jak załatwić to szybko. Maja u niani grzeczniutka.:tak: Jak się Matusia odezwie to sama szczegółowo wszystko opisze.

Z Hope też pisałam. Biedna zapracowana. Chodzi spać w środku nocy do tego Jagodzi kolejne ząbki idą więc pisała mi,że chwilowo na BB nie ma czasu i siły :(

Majowa przy takich dolegliwościach to ja bym nie czekała do poniedziałku tylko od razu do szpitala bym jechała!!

Milla trzymam kciuki 12tego. Koniecznie daj znak jak Ci poszło. Przykro mi z powodu pupila. Fajnie że jeszcze o nas pamiętasz i zaglądasz od czasu do czasu :)

Padam na cycki. Zimno dziś u nas strasznie do tego wiatrzysko powraca. Wyszliśmy dziś z Gogorem na spacer i sprawy pozałatwiać.Spotkałam koleżankę, potem kolegę i tak nam kurde zeszło to plotkowanie,że do domu na biegu wracałam,bo ciemnio się już zrobiło.Całe szczęście młody smacznie spał w wózeczku:)
I znowu mam spinkę z M. Wkurzył mnie bo pościel zmieniał i wszystko z innej parafii ponakładał. Zrąbałam go to mi stwierdził że w szafce to kompletami nie jest poukładane! Stwierdziłam mu że na wolną chwilę właśnie wymyślił sobie zajęcie i siedzi wkurzony i układa :-D

Jolek :laugh2::laugh2::laugh2:okrutna kobieto, chłopa się o takie rzeczy czepiać ... też kiedyś miałam bajke na komplety pościeli, ale jak byłam singielką :p Moj M sie tak wierci ze musimy miec dwie kołdry :p bo inaczej ja cała noc odkryta śpie :sorry: i się skończyło zamiłowanie do kompletó bo nie widziałąm takich z dwoma kołdrami, a i zawsze mnie wkurzało że "jasiek" z innej parafii jest :)

Dziewczyny padam na pysk mała mnie dzisiaj wykończyła cały dzień sie darła. Na rece zle w wózku zle, na macie jeszcze gorzej nie mam juz siły. Niech te zeby juz wyjda bo chyba umre.
Majowa to bardzo groźne objawy neurologiczne ja już bym była w szpitalu na waszym miejscu, musicie pamiętać że niektórych urazów neurologicznych nie da się cofnąć. Trzymam za was kciuki.
Jolek ty sie kobieto ciesz ze wogole zmienil ta posciel. P jak ostatnio zmieniał to ograniczył sie do sciagniecia starej a nowej powiedział ze nie zdarzył, i ze wogóle to nie potrzeba bo potem znowu bedzie trzeba zmieniać:sorry:

Ostatnia edycja:
Ja też niestety nie odpisze każdemu bo po prostu nie daje rady. Jak chce zacząć coś napisac to młody od razu zaczyna sie budzic i wtedy jest zonk. A potem juz zapominam co chcialam napisać.
U nas ok, marudzenie jak bylo tak jest, pobudki nocne również:)

Życzę tylko wszystkiego naj okrągłomiesięczniaczkom.
A i Wisienko strasznie mi przykro
[*]

Cześć laseczki:)
Ja dzisiaj w świetnym humorze bo z córą dzień spędziłam, żeby nie było, że o mężu zapomniałam, to z nim też:-). Jutro będę jakieś ciasto piec, na pewno szarlotkę Majeczki naszej i może coś jeszcze:-). Byliśmy dzisiaj też z Marti u ortopedy i okulisty, opiszę na odpowiednim wątku.

Jaipur bo przed wyjazdem w trasę nie pijemy żadnych drinków:-D. Tak na poważnie to może zapomniałaś coś zjeść?? Buziaki dla Juniorka*
Madzik buziaki dla Juleczka*
Kamcia - spóźnione buziaki dla Emci*
Joluś Ty się tak nie złość na tego Twojego M. chciał chłopina dobrze:-D, ale to tylko facet, a wiesz faceci :-D Mój identycznie, dlatego zawsze muszę mu przygotowywać pościel do założenia.
Ainka jutro trzymam za Ciebie kciuki, mocno, pomyśl sobie, ze to tylko dwa dni. No chyba, ze jednak Cię to gardło rozbolało i nie pojedziecie to luzik:-D
Maja bosz Ci teściowie, jak oni mogli, normalnie teściowa nie powinna nazywać się teściowa tylko debilowa :-D moja też kiedyś nie zdjęła butów, ale jej małż zwrócił uwagę i zaczęła zdejmować, szkoda, że jej nie zwróci uwagi, że tak często do nas przyłazi:confused2:. Ale może w przyszłym roku na święta już będę mieszkała od niej daleko lalalallala specjalnie wybrałam miejsce na naszą budowę gdzie stąd żadne autobusy nie jeżdżą a teściowa nie ma prawka sasasasassasasa:cool2:
Zonka gratuluję kiełka
Żelka ja też o Tobie myślałam, miałam nawet Ci esa pisać cobyś nie zapominała o bb, ale zapomniałam o tym smsie. Zdrówka dla mamusi. Super, że Tymek zdrowy.
Majowa zdrówka dla małża

Zmykam zaraz do wyrka
Dobranoc:)

reklama
HEj ogldalyscie KR ?? Achhh jakze jestem natchniona, fajny odcinek byl :)) i jakze mi sie chce takiej borowikowej zupki mmmmm :p :p ... a ten Janosik mlody hej to calkiem fajny chopok hej ! ;-)

...trza bylo pojsc za takiego mlodego wlasiciela karczmy na Koscielisku haha!

Basienko :** widze, ze masz dobry humorek - nie dziwie sie :)) Zrob fotke szarlotki.. bo jestem uzalezniona! :-D
Ale tak naprawde sama tez zrobie chyba bo nie wytrzymam.:zawstydzona/y:

Bije mi na dekiel, ide sie kapac zaraz..
papa

Do góry