Cześć laseczki
Ja dzisiaj w świetnym humorze bo z córą dzień spędziłam, żeby nie było, że o mężu zapomniałam, to z nim też:-). Jutro będę jakieś ciasto piec, na pewno szarlotkę
Majeczki naszej i może coś jeszcze:-). Byliśmy dzisiaj też z Marti u ortopedy i okulisty, opiszę na odpowiednim wątku.
Jaipur bo przed wyjazdem w trasę nie pijemy żadnych drinków
. Tak na poważnie to może zapomniałaś coś zjeść?? Buziaki dla Juniorka*
Madzik buziaki dla Juleczka*
Kamcia - spóźnione buziaki dla Emci*
Joluś Ty się tak nie złość na tego Twojego M. chciał chłopina dobrze
, ale to tylko facet, a wiesz faceci
Mój identycznie, dlatego zawsze muszę mu przygotowywać pościel do założenia.
Ainka jutro trzymam za Ciebie kciuki, mocno, pomyśl sobie, ze to tylko dwa dni. No chyba, ze jednak Cię to gardło rozbolało i nie pojedziecie to luzik
Maja bosz Ci teściowie, jak oni mogli, normalnie teściowa nie powinna nazywać się teściowa tylko debilowa
moja też kiedyś nie zdjęła butów, ale jej małż zwrócił uwagę i zaczęła zdejmować, szkoda, że jej nie zwróci uwagi, że tak często do nas przyłazi
. Ale może w przyszłym roku na święta już będę mieszkała od niej daleko lalalallala specjalnie wybrałam miejsce na naszą budowę gdzie stąd żadne autobusy nie jeżdżą a teściowa nie ma prawka sasasasassasasa
Zonka gratuluję kiełka
Żelka ja też o Tobie myślałam, miałam nawet Ci esa pisać cobyś nie zapominała o bb, ale zapomniałam o tym smsie. Zdrówka dla mamusi. Super, że Tymek zdrowy.
Majowa zdrówka dla małża
Zmykam zaraz do wyrka
Dobranoc