reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2011

reklama
młoda kobieta petarda :-Ddaj spokój kto by tam kotlety jadł;-)
Majowa zbadają go będzie pod fachową opieką, napewno wszystko będzie ok trzymaj się kochana:*

Młody spi już od pół godziny czekam jeszcze na info od koleżanki, czy ją córeczka "wypuści" z domu więc jest szansa na babski wieczór:cool2:

Agniieszka nic tylko GRATULOWAĆ:) Oby się wasze plany ziściły :) Mój M kiedyś gadał o ślubie , dostałam nawet pierścionek i co ..i cisza :/

Młoda i piękna dziś nie piątek i nie 13ty :confused2: Współczuję koszmarnego dnia:/

Majowa oby się szybko wyjaśniło co dolega Twojemu mężowi.:tak:

Lepi super że udany dzień miałaś. Fajnie że Zosia przyzwyczaiła się do niani.:tak:

Basiekk no to teraz już masz labę przez kilka dni :) Jupiiiiiii:-)

My dziś pospacerowalim bo pogoda się poprawiła. Lapcioka dla siostrzenicy nie dostałam- ma być jutro. Mam nadzieję,że będzie bo inaczej na allegro będę musiała zamawiać i wyjdzie drożej:(
Brzuch mnie jakoś dziwnie boli, @ jednak nie dostałam jeszcze. M mnie wku..rza !!!!!!! Do d**y to wszystko :/

jolek - widze, że tez masz ciekawy dzień...
Młody się drze, tatuś mu nie odpowiada bo kąpiel skończył. Ciekawe jak z zasypianiem będzie. Lol wymiekam dzisiaj i głowa mi napiernicza. I przez te kotlety jakaś głodna jestem mimo, że jadłam - obskrobałam panierke zjaraną...

joluś tak to jest z tymi facetami... mój M tez mnie wnerwia... wraca z pracy i po tym jak malutka zaśnie do niej wraca i tak siedzi przed kompem do 23.mną sie już nie zajmie, bo nie ma czasu...

Mój M. też mnie dziś wkur*** Siedzi i pierniczy, że wszyscy lekarze to osły, bo on wie lepiej co mu dolega i jakich badań potrzebuje. No szlag mnie trafia! To po co do jasnej anielki do nich łazi?Niech sam się wyleczy a nie zawraca doopę a później gada, że ten osioł a tamten kretyn. Ja już nie mam nerwów do tego wszystkiego. Dobrze, że Kuba dzisiaj spokojny i zasnął ładnie. Obyło się dziś bez syropku, nawet Dentinox nie był potrzebny :tak:

reklama
kurcze,młoda narobiłaś mi apetytu na ..spalonego schabowego:-D o matko ale mi się chce:-D

a facety, szkoda słów, gdyby nie my to dalej by po drzewach łazili:-p

co do wróżb to idę pospać:sorry: może coś mi się przysni
a na lanie się nie piszę:-p

Do góry