reklama
Majowa Mamusia
Fanka BB :)
Nie wiadomo, dlatego idzie na badania do szpitala. Lekarz powiedział tylko, że ma objawy, które mu się nie podobają i nie chciał powiedzieć nic więcej
młoda kobieta petarda daj spokój kto by tam kotlety jadł;-)
Majowa zbadają go będzie pod fachową opieką, napewno wszystko będzie ok trzymaj się kochana:*
Młody spi już od pół godziny czekam jeszcze na info od koleżanki, czy ją córeczka "wypuści" z domu więc jest szansa na babski wieczór
Majowa zbadają go będzie pod fachową opieką, napewno wszystko będzie ok trzymaj się kochana:*
Młody spi już od pół godziny czekam jeszcze na info od koleżanki, czy ją córeczka "wypuści" z domu więc jest szansa na babski wieczór
Agniieszka nic tylko GRATULOWAĆ Oby się wasze plany ziściły Mój M kiedyś gadał o ślubie , dostałam nawet pierścionek i co ..i cisza :/
Młoda i piękna dziś nie piątek i nie 13ty Współczuję koszmarnego dnia:/
Majowa oby się szybko wyjaśniło co dolega Twojemu mężowi.
Lepi super że udany dzień miałaś. Fajnie że Zosia przyzwyczaiła się do niani.
Basiekk no to teraz już masz labę przez kilka dni Jupiiiiiii:-)
My dziś pospacerowalim bo pogoda się poprawiła. Lapcioka dla siostrzenicy nie dostałam- ma być jutro. Mam nadzieję,że będzie bo inaczej na allegro będę musiała zamawiać i wyjdzie drożej
Brzuch mnie jakoś dziwnie boli, @ jednak nie dostałam jeszcze. M mnie wku..rza !!!!!!! Do d**y to wszystko :/
Młoda i piękna dziś nie piątek i nie 13ty Współczuję koszmarnego dnia:/
Majowa oby się szybko wyjaśniło co dolega Twojemu mężowi.
Lepi super że udany dzień miałaś. Fajnie że Zosia przyzwyczaiła się do niani.
Basiekk no to teraz już masz labę przez kilka dni Jupiiiiiii:-)
My dziś pospacerowalim bo pogoda się poprawiła. Lapcioka dla siostrzenicy nie dostałam- ma być jutro. Mam nadzieję,że będzie bo inaczej na allegro będę musiała zamawiać i wyjdzie drożej
Brzuch mnie jakoś dziwnie boli, @ jednak nie dostałam jeszcze. M mnie wku..rza !!!!!!! Do d**y to wszystko :/
mloda_i_piekna
jolek - widze, że tez masz ciekawy dzień...
Młody się drze, tatuś mu nie odpowiada bo kąpiel skończył. Ciekawe jak z zasypianiem będzie. Lol wymiekam dzisiaj i głowa mi napiernicza. I przez te kotlety jakaś głodna jestem mimo, że jadłam - obskrobałam panierke zjaraną...
Młody się drze, tatuś mu nie odpowiada bo kąpiel skończył. Ciekawe jak z zasypianiem będzie. Lol wymiekam dzisiaj i głowa mi napiernicza. I przez te kotlety jakaś głodna jestem mimo, że jadłam - obskrobałam panierke zjaraną...
Majowa Mamusia
Mój M. też mnie dziś wkur*** Siedzi i pierniczy, że wszyscy lekarze to osły, bo on wie lepiej co mu dolega i jakich badań potrzebuje. No szlag mnie trafia! To po co do jasnej anielki do nich łazi?Niech sam się wyleczy a nie zawraca doopę a później gada, że ten osioł a tamten kretyn. Ja już nie mam nerwów do tego wszystkiego. Dobrze, że Kuba dzisiaj spokojny i zasnął ładnie. Obyło się dziś bez syropku, nawet Dentinox nie był potrzebny
reklama
kurcze,młoda narobiłaś mi apetytu na ..spalonego schabowego o matko ale mi się chce
a facety, szkoda słów, gdyby nie my to dalej by po drzewach łazili
co do wróżb to idę pospać może coś mi się przysni
a na lanie się nie piszę
a facety, szkoda słów, gdyby nie my to dalej by po drzewach łazili
co do wróżb to idę pospać może coś mi się przysni
a na lanie się nie piszę