reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2011

reklama
wczoraj pokazał mamusi, że umie pospać, a dziś od 6 rano śpiewak mały... na spacerze dopiero pod koniec przykimał więc poszliśmy dalej niż zwykle żeby choć troche pospał, a w domu znów śpiewy kwiki, marudzenia i tak w kółko. Cisza tylko wtedy gdy ma pyszczek cyckiem zatkany.
Boshheee ale dziś nie mam na nic weny, wszystko mi śmierdzi, uwiera i nie pasuje, nie wiem gdzie ręce włożyć, bo jak jużsię za coś zabieram to rozwałka -> rozsypana mąka, kot pomógł poroznosić po chałupie, podarte spodnie od piżamy bo jak sie przebierałam to jakoś glebe prawie zaliczyłam... itp itd... dzień kaleczniaka.

No u nasd dzisiaj w miarę możliwie. Marudny jest ale da się wytrzymać - zajmie się chociaż trochę sam sobą, nie trzeba go cały czas nosić. Ufff. Zaraz pędzę z M. do neurologa...ciekawe po ilu lekarzach jeszcze będziemy się włóczyć...:-(

Witajcie
Wisienko bardzo mi przykro, trzymajcie się
Młoda to teraz zamów pizze i po sprawie nie przejmuj sie pierdołami:-) co tam obiad,
Majowa dużo zdrówka dla męża
Karolka i Jaipur to pospijcie w te wolne dni no i dużo relaksu:-)
A ja wróciłam od mamy a dzieciaki mi w aucie posnęły i tak sobie spią w kurtkach i czapkach przy otwartym balkonie:-) wmówiłam im ze to spacer:-) a co niech matka troche dychnie bo mi nogi naparzaja jak diabli

Witajcie kobietki

Agnieszka - gratuluję oświadczyn:-D
Wisienko - przykro mi z powodu tej straty...

A u nas dziś dobry dzień :-). Przed południem byliśmy na kawce u znajomych, bo chrześniak M ma urodziny - co prawda dzieciaki były w szkole, ale dzięki temu spokojnie porozmawialiśmy ze znajomymi. Zosieńka w centrum uwagi oczywiście.
Była też niania w ramach zapoznawania się z małą i widzę, że Zosia już zupełnie normalnie na nią reaguje.
Teraz mała śpi, ale co chwilę się przebudza z płaczem przez ten ...... katar:wściekła/y:! Już dzisiaj 7 dzień się męczymy, więc powinien być koniec:wściekła/y:

basiek - super, że najbliższe dni CAŁE spędzisz z Martynką:tak:
młoda - na pocieszenie powiem Ci tylko, że niebawem ten feralny dla Ciebie dzień się skończy ;)

reklama
Do góry