reklama
mloda_i_piekna
Fanka BB :)
wczoraj pokazał mamusi, że umie pospać, a dziś od 6 rano śpiewak mały... na spacerze dopiero pod koniec przykimał więc poszliśmy dalej niż zwykle żeby choć troche pospał, a w domu znów śpiewy kwiki, marudzenia i tak w kółko. Cisza tylko wtedy gdy ma pyszczek cyckiem zatkany.
Boshheee ale dziś nie mam na nic weny, wszystko mi śmierdzi, uwiera i nie pasuje, nie wiem gdzie ręce włożyć, bo jak jużsię za coś zabieram to rozwałka -> rozsypana mąka, kot pomógł poroznosić po chałupie, podarte spodnie od piżamy bo jak sie przebierałam to jakoś glebe prawie zaliczyłam... itp itd... dzień kaleczniaka.
Boshheee ale dziś nie mam na nic weny, wszystko mi śmierdzi, uwiera i nie pasuje, nie wiem gdzie ręce włożyć, bo jak jużsię za coś zabieram to rozwałka -> rozsypana mąka, kot pomógł poroznosić po chałupie, podarte spodnie od piżamy bo jak sie przebierałam to jakoś glebe prawie zaliczyłam... itp itd... dzień kaleczniaka.
Majowa Mamusia
No u nasd dzisiaj w miarę możliwie. Marudny jest ale da się wytrzymać - zajmie się chociaż trochę sam sobą, nie trzeba go cały czas nosić. Ufff. Zaraz pędzę z M. do neurologa...ciekawe po ilu lekarzach jeszcze będziemy się włóczyć...:-(
mloda_i_piekna
spaliłam schabowe, a ziemniaki się rozsypały... co ja komu zrobiłam że urok na mnie rzucił... ide sie gdzieś schować, kobieta destrukcja...
Majowa Mamusia
Właśnie wróciliśmy od neurologa. M. w poniedziałek idzie do szpitala :-(
karolq8
Majowa przykro mi i co tam mu jest dokladnie?
Witajcie
Wisienko bardzo mi przykro, trzymajcie się
Młoda to teraz zamów pizze i po sprawie nie przejmuj sie pierdołami:-) co tam obiad,
Majowa dużo zdrówka dla męża
Karolka i Jaipur to pospijcie w te wolne dni no i dużo relaksu:-)
A ja wróciłam od mamy a dzieciaki mi w aucie posnęły i tak sobie spią w kurtkach i czapkach przy otwartym balkonie:-) wmówiłam im ze to spacer:-) a co niech matka troche dychnie bo mi nogi naparzaja jak diabli
Wisienko bardzo mi przykro, trzymajcie się
Młoda to teraz zamów pizze i po sprawie nie przejmuj sie pierdołami:-) co tam obiad,
Majowa dużo zdrówka dla męża
Karolka i Jaipur to pospijcie w te wolne dni no i dużo relaksu:-)
A ja wróciłam od mamy a dzieciaki mi w aucie posnęły i tak sobie spią w kurtkach i czapkach przy otwartym balkonie:-) wmówiłam im ze to spacer:-) a co niech matka troche dychnie bo mi nogi naparzaja jak diabli
lepidoptera
Witajcie kobietki
Agnieszka - gratuluję oświadczyn
Wisienko - przykro mi z powodu tej straty...
A u nas dziś dobry dzień :-). Przed południem byliśmy na kawce u znajomych, bo chrześniak M ma urodziny - co prawda dzieciaki były w szkole, ale dzięki temu spokojnie porozmawialiśmy ze znajomymi. Zosieńka w centrum uwagi oczywiście.
Była też niania w ramach zapoznawania się z małą i widzę, że Zosia już zupełnie normalnie na nią reaguje.
Teraz mała śpi, ale co chwilę się przebudza z płaczem przez ten ...... katar! Już dzisiaj 7 dzień się męczymy, więc powinien być koniec
basiek - super, że najbliższe dni CAŁE spędzisz z Martynką
młoda - na pocieszenie powiem Ci tylko, że niebawem ten feralny dla Ciebie dzień się skończy
Agnieszka - gratuluję oświadczyn
Wisienko - przykro mi z powodu tej straty...
A u nas dziś dobry dzień :-). Przed południem byliśmy na kawce u znajomych, bo chrześniak M ma urodziny - co prawda dzieciaki były w szkole, ale dzięki temu spokojnie porozmawialiśmy ze znajomymi. Zosieńka w centrum uwagi oczywiście.
Była też niania w ramach zapoznawania się z małą i widzę, że Zosia już zupełnie normalnie na nią reaguje.
Teraz mała śpi, ale co chwilę się przebudza z płaczem przez ten ...... katar! Już dzisiaj 7 dzień się męczymy, więc powinien być koniec
basiek - super, że najbliższe dni CAŁE spędzisz z Martynką
młoda - na pocieszenie powiem Ci tylko, że niebawem ten feralny dla Ciebie dzień się skończy
reklama