reklama
Jaipur a grabka dla kolegów z bb to gdzie?? Dlaczego Junior tylko o dziewczynach myśli?! Normalnie focha mamy
Madzik współczuję. Ale mam nadzieję,że teściowa usłyszała co nie co ?!!! Bo ode mnie to by na pewno usłyszała!
Matusia ja myślałam że pierwsze spotkanie z nianią Maja ma za sobą .
Pogoda u nas do d**y. Całe szczęście nie pada . Musimy się zebrać na spacer przy okazji muszę zalecieć do jednego sklepu i sprawdzić czy lapciak dla mojej siostrznicy przyszedł.
Madzik współczuję. Ale mam nadzieję,że teściowa usłyszała co nie co ?!!! Bo ode mnie to by na pewno usłyszała!
Matusia ja myślałam że pierwsze spotkanie z nianią Maja ma za sobą .
Pogoda u nas do d**y. Całe szczęście nie pada . Musimy się zebrać na spacer przy okazji muszę zalecieć do jednego sklepu i sprawdzić czy lapciak dla mojej siostrznicy przyszedł.
persefona
Fanka BB :)
Witajcie. U nas dziś szaro i buro. Wczoraj była ładna pogoda to wyskoczyliśmy na spacerek. Młody nawet zasnął w wózku. A dziś pogoda do bani. WcZoraj też było totalne marudzenie -więc coś w tym jest.
Chłopy.....temat rzeka.....
Mój wraca różnie-taka praca. Poza tym składa i naprawia kompy w domu. Jak wróci wcześniej,to albo naprawia albo siedzi z laptopem na kolanach i się bawi...Jak mu powiem: weź małego,bo coś tam muszę zrobic,to owszem weźmie,ale marudzi przy tym jak nie wiem co...Nawet kąpie od święta już. Wczoraj musiał,bo się źle czułam.ehhh..
Dziewczynki życze wam miłego dnia. Niestety uciekam,bo za 2 niecałe tygodnie mam 2 egzaminy i jedno kolokwium. Trzeba niestety wziąć się za naukę,a z moimi brzdącami nie jest to takie łatwe
Chłopy.....temat rzeka.....
Mój wraca różnie-taka praca. Poza tym składa i naprawia kompy w domu. Jak wróci wcześniej,to albo naprawia albo siedzi z laptopem na kolanach i się bawi...Jak mu powiem: weź małego,bo coś tam muszę zrobic,to owszem weźmie,ale marudzi przy tym jak nie wiem co...Nawet kąpie od święta już. Wczoraj musiał,bo się źle czułam.ehhh..
Dziewczynki życze wam miłego dnia. Niestety uciekam,bo za 2 niecałe tygodnie mam 2 egzaminy i jedno kolokwium. Trzeba niestety wziąć się za naukę,a z moimi brzdącami nie jest to takie łatwe
karolq8
u mnie jak mala maruda jest to chwilowa pomaga to i wszystkie piosenki tego typu
Gummibär - CHO KA KA O - YouTube
Gummibär - CHO KA KA O - YouTube
Matusia
A ja mojej na chwile BabyTV włączę, tam tak kolorowo i często piosenki są. Już ma nawet swoje ulubione. od razu się uspakaja.
Majowa Mamusia
agacio oj nie wyspałam się niestety. Mały jak się obudził o 1 to zasnął o 4 a właściwie drzemał, bo budził się co 15 min i tak do 6. O 6 zjadł i przespał się aż godzinkę ze mną na łóżku. Teraz mały śpi to idę nadrabiać zaległości...Buuu niech te zęby już wyjdą...pogoda do kitu, nic tylko spac.
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Karolqa- mój też uwielbia te piosenki starszy zresztą to samo :-)
Persefona- miłej nauki :-)
Jolek- u Nas też już do bani pogoda ale też będziemy musieli wyjść
Paula- brawo za postawę
Jaipur- My też mamy focha
Madzik- doskonale Cię rozumiem i wiem jak to boli ... :-( to samo przechodzę ale cóż zrobić jak mąż nie będzie pracował to jak to ogarniemy ? nie ma wyjścia niestety... a u Nas jeszcze dochodzi to wykańczanie domku .
Persefona- miłej nauki :-)
Jolek- u Nas też już do bani pogoda ale też będziemy musieli wyjść
Paula- brawo za postawę
Jaipur- My też mamy focha
Madzik- doskonale Cię rozumiem i wiem jak to boli ... :-( to samo przechodzę ale cóż zrobić jak mąż nie będzie pracował to jak to ogarniemy ? nie ma wyjścia niestety... a u Nas jeszcze dochodzi to wykańczanie domku .
wisienka87
Za duzo z Wami nie popisze w ciagu kilku dni...
Mam stresznego dola,
W sobote w nocy najlepszego przyjaciela mojego P. potracil samochod, wczoraj lekarze stwierdzili ze zmarl i odlaczyli go od sprzetu przytrzymujacego go przy zyciu... Dlaczego to zycie takie niesprawiedliwe? Osierocil szescioletnia Marysie...
Dopadl mnie jakis kryzys swiatopogladowy.
A moj P. wogole nie moze sobie poradzic...
ech...
Mam stresznego dola,
W sobote w nocy najlepszego przyjaciela mojego P. potracil samochod, wczoraj lekarze stwierdzili ze zmarl i odlaczyli go od sprzetu przytrzymujacego go przy zyciu... Dlaczego to zycie takie niesprawiedliwe? Osierocil szescioletnia Marysie...
Dopadl mnie jakis kryzys swiatopogladowy.
A moj P. wogole nie moze sobie poradzic...
ech...
reklama