reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

widzę,że gorąco u Was dziewczyny,
to prześlemy trochę dobrej energii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i będziecie ZEN:-D
buziaki od juniora(też marudzącego) dla wszystkich księżniczek z bb;-)

reklama
Witajcie
Madzik ja cię bardzo dobrze rozumiem ja cały tydzien jestem sama i to z trójka dzieci, wiem ze jest ciężko, ale co mogę zrobic muszę dawać radę i być ZEN:-)

Jaipur a grabka dla kolegów z bb to gdzie?? Dlaczego Junior tylko o dziewczynach myśli?! Normalnie focha mamy :-p

Madzik
współczuję. Ale mam nadzieję,że teściowa usłyszała co nie co ?!!! Bo ode mnie to by na pewno usłyszała!

Matusia ja myślałam że pierwsze spotkanie z nianią Maja ma za sobą .

Pogoda u nas do d**y. Całe szczęście nie pada . Musimy się zebrać na spacer przy okazji muszę zalecieć do jednego sklepu i sprawdzić czy lapciak dla mojej siostrznicy przyszedł.

Witajcie. U nas dziś szaro i buro. Wczoraj była ładna pogoda to wyskoczyliśmy na spacerek. Młody nawet zasnął w wózku. A dziś pogoda do bani. WcZoraj też było totalne marudzenie -więc coś w tym jest.
Chłopy.....temat rzeka.....
Mój wraca różnie-taka praca. Poza tym składa i naprawia kompy w domu. Jak wróci wcześniej,to albo naprawia albo siedzi z laptopem na kolanach i się bawi...Jak mu powiem: weź małego,bo coś tam muszę zrobic,to owszem weźmie,ale marudzi przy tym jak nie wiem co...Nawet kąpie od święta już. Wczoraj musiał,bo się źle czułam.ehhh..:sorry:
Dziewczynki życze wam miłego dnia. Niestety uciekam,bo za 2 niecałe tygodnie mam 2 egzaminy i jedno kolokwium. Trzeba niestety wziąć się za naukę,a z moimi brzdącami nie jest to takie łatwe:confused2:

agacio oj nie wyspałam się niestety. Mały jak się obudził o 1 to zasnął o 4 a właściwie drzemał, bo budził się co 15 min i tak do 6. O 6 zjadł i przespał się aż godzinkę ze mną na łóżku. Teraz mały śpi to idę nadrabiać zaległości...Buuu niech te zęby już wyjdą...pogoda do kitu, nic tylko spac.

Karolqa- mój też uwielbia te piosenki :tak: starszy zresztą to samo :-)
Persefona- miłej nauki :-)
Jolek- u Nas też już do bani pogoda :confused2: ale też będziemy musieli wyjść
Paula- brawo za postawę :tak:
Jaipur- My też mamy focha
Madzik- doskonale Cię rozumiem i wiem jak to boli ... :-( to samo przechodzę ale cóż zrobić jak mąż nie będzie pracował to jak to ogarniemy ? nie ma wyjścia niestety... a u Nas jeszcze dochodzi to wykańczanie domku .

Za duzo z Wami nie popisze w ciagu kilku dni...
Mam stresznego dola,
W sobote w nocy najlepszego przyjaciela mojego P. potracil samochod, wczoraj lekarze stwierdzili ze zmarl i odlaczyli go od sprzetu przytrzymujacego go przy zyciu... Dlaczego to zycie takie niesprawiedliwe? Osierocil szescioletnia Marysie...
Dopadl mnie jakis kryzys swiatopogladowy.
A moj P. wogole nie moze sobie poradzic...
ech...

reklama
Do góry