reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2011

Siemka :-)

Od 7 rano do prawie 10 non stop próbowałam się dodzwonić do przychodni - i co Ty zapomnij ! cały czas zajęte! :wściekła/y:
ale mąż przyjechał i pojechaliśmy z dziećmi osobiście i nie udało mi się dostać do naszej głównej pediatry ale przyjęła Nas ta druga też fajna. I odpukać źle nie jest bo Filip ogólnie osłuchowo czysty więc dostaliśmy tylko na kaszel Pulneo , Flavamed rano i fenistil na noc a Szymciu troszku ma zmiany ale jeszcze nie duże więc obyło się bez antybiotyku dostaliśmy Bactrim jest bakterjobójczy - liczę na szybka poprawę u obu chłopców. Przedszkole - szlaban ale na szczęście spacerki nie zabronione.

U Nas piękna pogoda cały weekend była i teraz tak samo ale póki co muszę ogarnąć chałupkę ,kotleciki posmażyć i potem zobaczymy może wyjdziemy na chwilkę.

Aina- fajny dzionek się zapowiada :-) ja uwielbiam taki intensywny i załadowany :tak:
Paula- cieszę się że zabawa się udała

przepraszam ale na razie tyle bo młody wstał

reklama
Czesc kochane !

Agacio, Karolqa
- buziaki dla jubilatow :**

Karolqa - no ja Cie prosze.... tylko nie to ;] ...niezle sie naschizowalas i stad te sny... a ja wczoraj tez przegladalam pierwsze zdjecia mojej malutkiej - i tez sobie poprzypominalam 'dawne' czasy :)

Bra - jedziemy jedziemy z Polka juz do Was! ile to km? :))

Basiekk - trzymaj sie - juz czwarta i jestes w domku z Martka :))

Aina - ale masz fajny dzien myszko :D ..fatalnie, ze musicie jechac tam na weekend..eh..

Futrzaczku - u nas to samo - nigdy nie mozna sie dodzwonic do tych cholernych przychodni:wściekła/y::wściekła/y:
Zdrowka dla smykow!

U mnie gardlo lepiej - uff, ale tak polamana jestem, ze nawet nie wychodzilam, a Pola byla na spacerze z ojcem.
Reszta zycia - nie lepiej, wiec .. :(((

Wczoraj bylismy w 'centrumie handlowym' - z babcia - bo cos tam chciala kupic - wiec sie zabralismy - Polka tak sie bawila i piszczala, smiechy chichy, w nosidelku, ze ludzie sie zatrzymywali pod Empikiem - gdzie babcia z nia spacerowala na pasazu <my w srodku, w ksiazkach siedzielismy..> i sie smiali :p Piski na pol sklepu bylo slychac!
Wariatuncio :)

W Smyku bardzo duzo przecen - jakas akcja do 5.12.
Polcia dostala pierwsze klocki w pudelku z sorterem z FP. To prezent od mojej babci - juz na swieta bedzie miala.
..i od nas takie male kolorowe nakladane na siebie "wesole klocuszki" z FP.

Ostatnia edycja:
Ja byłam dzisiaj na zakupach i poszalałam, bo kupiłam sobie kozaczki na zimę. Fajne, z nubuku. Ma któraś doświadczenie z tym materiałem?Jak on się spisuje zimą? Małemu kupiłam śpioszki, kaftanik i bodziaki :tak: Kiedyś zakupy sprawiały mi radość, a teraz ciągle po głowie chodzi mi myśl że za dużo na te buty wydałam. Gdybym tyle wydała na ubrania Kuby to nie miałabym wyrzutów sumienia, a tak to mam:-(
Ogólnie Kuba dzisiaj marudny baaardzo - może ząbki u góry idą...
Futrzaczku duużo zdrówka dla synusiów. Do nas do przychodni też nie idzie się dodzwonić:no::no:

Witajcie,

u nas dziś słonko pięknie świeciło, więc spacerek zaliczony. Szkoda tylko, że musiałam obudzić małą, gdy szłyśmy do domu, bo stwierdziłam, że KONIEC z wnoszeniem gondoli z Zośką w środku na 3 piętro! Nie mam już siły. Tak więc wtachałam wózek na półpiętro i wzięłam małą na ręce, budząc ją tym samym. Za zimno na bardzo długi spacer, a i tak chodziłam ponad godzinę.
Ostatnio mam kiepski nastrój, wszystko mnie przerasta:-( i wkurza:crazy:...

futrzaczku - ja jeszcze nigdy nie dodzwoniłam się do mojej przychodni:wściekła/y:, ale do pediatry, to nie mam problemu, nawet jak nie ma już numerków, to przełączają bezpośrednio do pani doktor, żeby skonsultować na ile pilna jest wizyta i czasem każe przyjechać mimo braku miejsc:tak:.

Futrzaczku zdrówka dla chłopeczków:tak:
Maja Polcia widać lubi być w centrum uwagi jakaś gwiazda Ci rośnie:-D
Majowa Mamusi pamiętaj, że Tobie też się coś od życia należy, także nie miej wyrzutów sumienia i przynajmniej w nowych butkach będziesz śmigać:tak:
Lepi u mnie tak samo nastrój do doopy, na wszystkich krzyczę tylko i się obrażam:zawstydzona/y: może to jakiś kryzys?
salsera zdaj koniecznie relację jak w kinie było:tak: my multikino mamy w rzeszowie w sumie nie daleko ale zabierać się z tobołami trzeba jak na wycieczkę także sobie podarujemy;-)
aina udały się zakupy? bo spacerek napewno był miły:tak: ;-):-)
Joluś jak tam główka?

Włażę zaraz do wanny i siedzę dopóki się cała nie pomarszczę:-D

Ostatnia edycja:
czesc laseczki:-)

ale mam dobry humor!!! przyszedł mi wózek i jest rewelacyjny!!!! bylismy na spacerku, wózek zniosłam sobie sama:-D taka jestem zadowolona!
jutro tez ide na spacer, pojutrze!
staram się nie myslec o wekeendzie:no:
jak wieczorek Wam mija?? ale micha mi się cieszy:-D
edit:
Persefona wpadam do Ciebie:tak:
Ania tule!tulę!

a clo do zakupów, nic nie kupiłam.. Jasiowi słoiczki:-D

Ostatnia edycja:
buziaki dla okrągłomiesięcznych skarbów, tych dzisiejszych i tych wczorajszych, pewnie też przedwczorajszych, bo ostatnio nie miałam czasu żeby porządnie posiedziec na forum.

buziaki tez dla mamusiek bez humorku, aby szybko wrócił i mamusiek chorowitych.

majowa nie miej wyrzutów! w kapciach w zime chodzic nie będziesz, musisz miec dobre butki, takie ktore ci sie podobają. synkowi dajesz wszystko co najlepsze, ale tobie też się cos należy!

maju troche kilosów jest napewno od ciebie do torunia, choc nie pamiętam gdzie ty dokładnie mieszkasz? Polcia niezła aparatka ;)
a apropo waszego przyjazdu, to ciacho gotowe, kawka jest, herbatka jest, inka jest, więc do wyboru ;))

joluś dobrze, że głowa juz cie nie boli, wiem co to znaczy, bo przez ostatnie trzy dni sie męczyłam.

aniu siooo do lekarza!

u nas z telefonami do przychodni nie ma problemu, odpukać- odbierają zawsze, fajne babki tam pracują

salsera a nie będzie dla malego za glośno w kinie?

aina nie doczytałam co tam z twoimi teściami, ale ja z moja teściową nie mam praktycznie kontaktu i jak pomyślę, że w święta będzie trzeba stanąc twarzą w twarz to aż mi sie gorąco robi. a może sobie darujmy i faktycznie do persefony na likierek ruszajmy ;))) będzie wesoło ;)))
superaśnie, że wózek superaśny ;))

Ostatnia edycja:
Aniu to co się dzieje?
Joluś ważne, że przeszło:tak:
ainka aleś nakupiła:-D;-)

Zazdroszczę dobrego humoru... z wanny wylazłam raz dwa mały się obudził pociumciał tylko troszkę cyca i usnął znowu myślałam, żę coś zje:confused2: jeszcze jakby tego było mało wentylacją właziły mi wstrętne tłuste muchy i jak wyrzucałam śmieci weszłam w psią kupę:wściekła/y:

reklama
Wieczorek mija jako tako za sprawą Filipka bo coś łobuzuje i spać nie chce a starszy brat już śpi :tak::tak:
ale i tek humorek lepszy bo mąż dziś w domku 0 17 zawitał a nie o 21-22 :-)

Ania - buziaczki kotek ni smutaj :*
Agacio- całusy dla smyka :*

ojjj znowu woła maruder ....

Edit:
Karolqa- i dla Zuzelka tez całuski za 7 miesiąc :tak: :*
Aniu- a co się u Ciebie dzieje ? byłam na Naszym lekarzowym a tam nic od Ciebie ??

Ostatnia edycja:
Do góry