reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2011

reklama
Witam sie:)

Dziewczyny co ja przezylam:p iore tabletki qlaira no i 3 dni okres mi sie spoznial, wczoraj jeszcze prosilam o pomoc pana google no i tam to sie naczytalam i dzisiaj mialam robic test ale naszczescie rano niespodzianka byla:p a w nocy przez to snilo mi sie 2 razy dwie kreski na tescie hihi

Majapolka mi sie snilas ze mialas malenstwo 2 miesieczne no i ze tez bylas w ciazy:)

Agacio buziak dla Frania na pol roczku;)

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny:-)
Jestem ogólnie rozdupczona chyba z długo spałam:confused2: dziś mąż nie idzie do pracy więc mam luz, ale muszę w końcu poprasować buuuuuuuuuuuuuu:-(
Dzięki karolq:* a dla Zuzi na 7 miesięcy buziak od nas:*:-)

Witam sie i ja,
chyba Was nie nadrobię tyle pisałyście przez weekend, ja mialam zajecia w sobote i niedziele do tego wczoraj gosc wiec nie mialam czasu to zajrzeć.
Widze ze jolus wrocilaś do nas;)

Karolq buziaki dla Małej:*
Agacio buziak dla Franka:*

Majeczka kochanie co sie dzieje???? zdrowiej słonko!
Kamcia,Sylwia udanego czasu spędzonego w Polsce:)
Kamcia teściowa jak zawsze... Ja chyba nie umiem się przekonać, moze to moje podejście...
Bra cieszę się z udanego wypadu do kina:tak:ja tez zapewne w połowie filmu bym palpitacji serca dostawała i do Jaska chciała wracać, także rozumiem Cię.
Bassiek nie odwiedzili nas, ale jedziemy tam na weekend, także trzymaj kciuki proszę!:-) jak dzis w pracy???

my dzis czekamy na kilka godzin starszą koleżankę-Maję, Jej mamusie pozanłam na porodówce, lezałyśmy na tej samej sali.
Pozniej idziemy na spacerek, a wieczorkiem z Tatusiem na zakupy.
Miłego dnia piekne!

Czesc dziewczynki,

ale boooskie słońce dzisiaj daje:)))))))))) nawet jakoś lepiej się jechało rano do pracy dzięki temu.A znów mi się nie chciało, bo juniorek mnie zaczepiał na wyjściu.
co do wietrzyska- to w nocy nieźle było, huczało ,a nad domem jeszcze sosny i dąb, dobrze ,że na wiosnę była wycinka suchych gałęzi, bo mogło być nieciekawie.
A po drodze jechałam trasą przez lasy, sporo spadło w nocy gałęzi.Na szczęście już były uprzątnięte na pobocze.

maja zdrówka
aina dzień pełen atrakcji się zapowiada.Zazdroszczę

hej moje sliczne!

ale super słoneczko, kurcze az się chce wszystkiego :-D młoda zasnęła, wspomne jedynie , że czadu zaczęła dawać dzis od 4...
wczoraj wieczorem chciałam pisac ale nie mielismy internetu, przez to przeszła nam przed nosem aukcja na bazę family fix, ktora sprzedala się za małe pieniądze, bo licytowała tylko jedna osoba :-( mam nadzieję,że zhaczymy jeszcze jakieś fajne aukcje.
aina to dzionek fajowy sie zapowiada! superaśnie, a w szczegolności udanego szopingu ci życzę :-D
maju a co sie dzieje kochana, nie smutaj się! przyjeżdżaj tu do mnie, pójdziemy na spacerek! :-)

reklama
Do góry