reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2011

jolus ani troche ;) nie chce sie zabardzo nastawiac, bo zdac jest trudno, a jak sie tak nastawie ze napewno zdam to bedzie mi przykro pozniej...wiec moje nastawienie to : "a wisi mi to" :-D:-D

reklama
Witajcie

Ja po andrzejkowa, jeszcze nie zdążyłam odespać sobotniej nocki, zawitalismy do domu o 4:-) a synio o 7 zrobił pobudkę i tak zyje w takim niewyspaniu do dziś ,bo dzis też nocka straszna, chyba powinnam mojemu dziecku zmienić imię na Buczysław:-) bo już nie daję rady.
Czy wasze dzieci tez tak mają że śpią i buczą przez sen, kręci się i wierci i spać innym nie daje a cyckuje co 20 min i to przez kilka sekund,juz nie daję rady:-(
Zębole jeszce nie wyszły więc juz nie wiem co to może być RATUNKU bo usnę z głową na laptopie albo w wannie:-)

U nas jest podobnie:) Te jego wiercenie to daje nam tez ostro popalić!
U nas dzisiaj tez ładnie w miarę było za to w nocy to myślałam ze okna normalnie powylatują! Nie lubię jak jest taka wichura, bo zawsze mi jakieś strachy przez głowę przelatują, że może tornado się z tego zrobi czy co hihihi...

Wiecie co? wstyddd...
...wstyd ale najnormalniej w siwecie uchlalam sie 2 lampka wina.. bo wlasnie ja koncze, i nie wiem jak piszse, ale pisze.. :DD
Pola spi i szybko nie wstanie - wiec wywietrzzeje co nie??

reklama
maju widzę, że masz twarda głowę jak ja... tyle, że ja "szumy" zaczynam odczuwac po połowie lampki. tzn tak było przed ciążą, teraz, po takie przerwie , pewnie pojawiłyby sie jeszcze prędzej :-D

Do góry