sylwia_
Fanka BB :)
jolus ani troche nie chce sie zabardzo nastawiac, bo zdac jest trudno, a jak sie tak nastawie ze napewno zdam to bedzie mi przykro pozniej...wiec moje nastawienie to : "a wisi mi to"
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witajcie
Ja po andrzejkowa, jeszcze nie zdążyłam odespać sobotniej nocki, zawitalismy do domu o 4:-) a synio o 7 zrobił pobudkę i tak zyje w takim niewyspaniu do dziś ,bo dzis też nocka straszna, chyba powinnam mojemu dziecku zmienić imię na Buczysław:-) bo już nie daję rady.
Czy wasze dzieci tez tak mają że śpią i buczą przez sen, kręci się i wierci i spać innym nie daje a cyckuje co 20 min i to przez kilka sekund,juz nie daję rady:-(
Zębole jeszce nie wyszły więc juz nie wiem co to może być RATUNKU bo usnę z głową na laptopie albo w wannie:-)