reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2011

kamcia lece na 6 dni i w tajemnicy wam powiem ze wcaaale mi sie nie chce :-p
jak bedziesz przypadkiem w krakowie to zapraszam na kawke! :tak::-)

bra gdzie dokladnie jest Twoj szwagier? pewnie gdzies daleko na polnoc go wywialo ze tak ciezko sie tam dostac...

polecam te senanse dla matek z dziecmi w multikinie - przewijaki na salach, swiatlo nie jest do konca zgaszone i przyciszony dzwiek zeby maluchow nie wystraszyc :tak:

reklama
O matko ledwo dycham. Mojemu smykowi idzie górna jedynka i biedny cierpi jak nie wiem co:-(Nawet dentinox nie pomagał, dopiero ibuprofen. Ufff w końcu udało mi się go uśpić, a ręce to mi odpadają...oby tylko nocka była przespana.Może Was troszku nadrobię, ale nie wiem, bo padam na twarz.

no proszę :) napisałam , ze połączenie skomplikowane, bo szwagier ma lot zawsze z przesiadką albo w oslo albo w kopenhadze, czeka sporo czasu na lotnisku, potem jeszcze promem ileś tam czasu, bo nie mieszka w samym alesund (teraz dobrze ? ;)) tylko gdzieś dalej, więc jak dla mnie to skomlikowane niemiłosiernie ;) zgubilabym sie kilka razy ;)

idealnie :-D i czywiscie tylko Ci sie wydaje ze bys sie zgubila :-p
jejku jutro czeka mnie pakowanie i w srode o 6 fruuu...kupilam dzis malemu mleczko w kartonikach na droge, jeszcze tylko jutro jakies suweniry dla dzieci z rodzinki, spakowac torby i gotowe :cool2: a tak mi sie nic nie chce...
niech sie ktos zamieni i leci za mnie :crazy:
do tego Osiek nie chce spac, tata go usypia, ale pewnie zaraz bedzie wzywal pomocy :-p

teraz z pakowaniem to pol biedy...kilka ciuchow dla malego, cos dla siebie, buty na zmiane i tyle, ale jak pomysle o powrocie :szok: to juz mi niedobrze :eek: sama na lotnisku z dzieckiem 2 torby po 20kg 10kg w podrecznym i 2 paczki po 20kg wyslane poczta :-D:-D o rajuuuu kto to pozniej rozpakuje. no nic najwazniejsze ze jest plan - obkupic malego w kaszki "zdrowy brzuszek" i jakies inne fajowskie gadzety sobie przywiezc i dla TZ :-D

reklama
Sylwia widzę,że o prawku nie myślisz:)

Agacio współczuję wieczoru :( tylam :*

Aina super że humorek dopisuje i zadowolona jesteś z wózka :)

Majowa u nas też akcja "górne jedynki" mały mi prawie cały dzień przepłakał :(

Bra ja jestem jak najbardziej "za" wypadem do Persefony :tak:

Do góry