reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

kamcia lece na 6 dni i w tajemnicy wam powiem ze wcaaale mi sie nie chce :-p
jak bedziesz przypadkiem w krakowie to zapraszam na kawke! :tak::-)

bra gdzie dokladnie jest Twoj szwagier? pewnie gdzies daleko na polnoc go wywialo ze tak ciezko sie tam dostac...

polecam te senanse dla matek z dziecmi w multikinie - przewijaki na salach, swiatlo nie jest do konca zgaszone i przyciszony dzwiek zeby maluchow nie wystraszyc :tak:

reklama
O matko ledwo dycham. Mojemu smykowi idzie górna jedynka i biedny cierpi jak nie wiem co:-(Nawet dentinox nie pomagał, dopiero ibuprofen. Ufff w końcu udało mi się go uśpić, a ręce to mi odpadają...oby tylko nocka była przespana.Może Was troszku nadrobię, ale nie wiem, bo padam na twarz.

no proszę :) napisałam , ze połączenie skomplikowane, bo szwagier ma lot zawsze z przesiadką albo w oslo albo w kopenhadze, czeka sporo czasu na lotnisku, potem jeszcze promem ileś tam czasu, bo nie mieszka w samym alesund (teraz dobrze ? ;)) tylko gdzieś dalej, więc jak dla mnie to skomlikowane niemiłosiernie ;) zgubilabym sie kilka razy ;)

idealnie :-D i czywiscie tylko Ci sie wydaje ze bys sie zgubila :-p
jejku jutro czeka mnie pakowanie i w srode o 6 fruuu...kupilam dzis malemu mleczko w kartonikach na droge, jeszcze tylko jutro jakies suweniry dla dzieci z rodzinki, spakowac torby i gotowe :cool2: a tak mi sie nic nie chce...
niech sie ktos zamieni i leci za mnie :crazy:
do tego Osiek nie chce spac, tata go usypia, ale pewnie zaraz bedzie wzywal pomocy :-p

teraz z pakowaniem to pol biedy...kilka ciuchow dla malego, cos dla siebie, buty na zmiane i tyle, ale jak pomysle o powrocie :szok: to juz mi niedobrze :eek: sama na lotnisku z dzieckiem 2 torby po 20kg 10kg w podrecznym i 2 paczki po 20kg wyslane poczta :-D:-D o rajuuuu kto to pozniej rozpakuje. no nic najwazniejsze ze jest plan - obkupic malego w kaszki "zdrowy brzuszek" i jakies inne fajowskie gadzety sobie przywiezc i dla TZ :-D

reklama
Sylwia widzę,że o prawku nie myślisz:)

Agacio współczuję wieczoru :( tylam :*

Aina super że humorek dopisuje i zadowolona jesteś z wózka :)

Majowa u nas też akcja "górne jedynki" mały mi prawie cały dzień przepłakał :(

Bra ja jestem jak najbardziej "za" wypadem do Persefony :tak:

Do góry