reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Ratunkuuuuuuuu !!!!! Głowa mi pęka! :/
Nie wyspałam się. Nie mogłam zasnąć przez to wiatrzysko, a do tego w nocy Igor zaczął się budzić co godzina. Rano lepiej nie było. Mordzia mi się drze.
Jaipur u nas właśnie wychodzi łońce ,ale co z tego skoro dalej wieje :(
Aina no to ciekawy dzień Cię czeka, za to nieciekawy weekend.
Karolq mi się ostatnio śniło,że rodziłam i to ekspresowo i bez bólu :)

Kiblujemy przez wiatrzysko w domku więc muszę sobie zajęcia wyszukać..hmmmm może tak spać bym poszła :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Witanko :)
Też mi się ostatnio śnił poród - była siostrzyczka dla Mikołaja. Poszło tak szybko, że nie zdażyłam wyjść i urodziłam w domu :)

Telefon - dla mnie ma dzwonić i pisać sms i ma to robić tak żeby mnie szlag nie trafił (SE odpada, mąż miał kiedyś i to była udręka) bo zdjęcia robię w zasadzie tylko aparatem. Zawsze miałam Nokię, teraz mam Avilę i jestem zadowolona bo pierwszy raz zafundowałam sobie babski czerwony.

A w weekend młody dostał od teściów sanki, więc na śnieg w najbliższym czasie nie liczcie. To już prezent na Mikołaja, na Gwiazdkę musimy wybrać sobie krzesełko do karmienia i już żadne nie spełnia moich wymagań. Od moich rodziców zamówiłam sorter, a od nas już dostał taki stolik muzyczny.

Miłego dzionka wszystkim:) U nas wiało w nocy okrutnie, ale może już lepiej i będzie można wyjść trochę.

Witam kochane:)

U nas też wiatrzysko straszne, jak jechałam do roboty, pełno drzew na drodze. Ale teraz śliczne słoneczko wyszło:) Dzwoniłam już do męża zapytać o której Marti wstała i czy śniadanko zjadła, dał mi córcię do telefonu, powiedziałam jej, że mocno ją kocham. Pośpiewała mi do słuchawki, bosz jak ja tęsknie :-(

Bra super, że wypad się udał:)
Ainka faktycznie nieciekawy weekend się zapowiada:no:, trzymam mocno kciuki za Ciebie* Moja teściowa też mnie wkurza ostatnio masakrycznie :confused2:
Majeczko co jest słońce??

Miłego dnia laseczki:)

Witajcie:-)Ale naskrobałyście przez weekend:szok:
Ja wczoraj wróciłam,a mój M mówi,że młody ma drugiego ząbka. No i rzeczywiście druga jedyneczka przebiła:-)

bra też chętnie obejrzałabym Listy do M., ale póki co to nawet na "Przed świtem" jeszcze nie poszłam..
basiekkk,lepi przepis na likierek dam w odpowiednim wątku
sylwia kciuki będę trzymać :) i udanego lotu
Futrzaczku zdrówka dla dzieciaczków i gratulacje dla cioci :)
Kamcia udanej podróży :)
marzenka 100 lat dla babci
MajaPolka zdrowiej kochana
madzik i jak po andrzejkowych szaleństwach?
aina olej teściow i wpadaj na likierek razem z jolek,bra,Alex,86ania86, lepi i sylwią :)
wisienka
daj mi przepis na tą wściekłą krowe :p
MajowaMamusia a na jaki temat piszesz pracę?
gag pochwal się fryzurką
styna bidulko. Przykładaj aloes na poparzenie i psikaj panhenolem-pomaga
agacio lodóweczkę też muszę wypróbować :) Buziale dra Franka :*
Alex cieszę się,że zakupy udane
jolek u nas tez mega wiatr i też przez to nocka nieprzespana :/ Może mi przynajmniej pranie na zewnątrz wyschnie?
karolq ciekawe sny masz :) buziak dla Zuzi :*
Agniieszka ja też siedziałam w weekend na wykladach :) a co studiujesz?
mloda fajnie,że Tymek zadowolony z basenu

Co do imienin-ja jestem EWA,więc mam tylko raz w roku-wiadomo kiedy :-)

witam i ja poweekendowo, cos mnie glowa boli:/
Widze ze juz prezenty swiateczne na topie kurcze musze sie zmobilizowac i zaczac rozgladac bo czworke dzieci mam do obdarowania anarazie zadnych ciekawych pomyslow.
Dobrzee ze tylka snia Wam sie te ciaze. Ja nie wyobrazam sobie teraz poki co drugiego dziecia:)a tak wogole nie lubie poniedziialkow..........
persefona jak dorwe moja znajoma to wkleje ten przepis:)

Właśnie apropos kina - w ostatnim "Dziecku" jest bilet do Multikina Baby na seans dla matek z dziećmi. Już się z psiapsiółą umówiłam i nie mogę się doczekać. Mogą być nawet "Listy do M" to mi nie będzie szkoda jak pół filmu przegapię bo młody pomarudzi. Jakoś nie lubię romantycznych filmów a polskich w szczególności. Pamiętam jak przed pierwszym spotkaniem mój wtedy jeszcze nawet nie facet zaprosił mnie do kina i modliłam się żeby nie na jakieś ckliwe romansidło bo ja zupełnie nieromantyczna kobita. Na szczęście był to "Wallace i Gromit" i świetnie się bawiłam :)
W każdym razie jak macie gdzies Multikino w pobliżu to polecam kupić gazetę i się wybrać.

Basiunia kochana i tak dzielna babka z Ciebie:tak: trzymaj się

Mąż włąśnie do lidla pojechał ponoć mają być dzisiaj zabawki z Fisher Price ale pewnie samo dziadostwo:sorry: mam nadzieję, że piramidka choć będzie? u nas dziś dalej wicher hula ale gdzieś tam słoneczko się pfrzebija zostaniemy w domu jednak...

Witajcie

Ja po andrzejkowa, jeszcze nie zdążyłam odespać sobotniej nocki, zawitalismy do domu o 4:-) a synio o 7 zrobił pobudkę i tak zyje w takim niewyspaniu do dziś ,bo dzis też nocka straszna, chyba powinnam mojemu dziecku zmienić imię na Buczysław:-) bo już nie daję rady.
Czy wasze dzieci tez tak mają że śpią i buczą przez sen, kręci się i wierci i spać innym nie daje a cyckuje co 20 min i to przez kilka sekund,juz nie daję rady:-(
Zębole jeszce nie wyszły więc juz nie wiem co to może być RATUNKU bo usnę z głową na laptopie albo w wannie:-)

reklama
Do góry