reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2011

Ratunkuuuuuuuu !!!!! Głowa mi pęka! :/
Nie wyspałam się. Nie mogłam zasnąć przez to wiatrzysko, a do tego w nocy Igor zaczął się budzić co godzina. Rano lepiej nie było. Mordzia mi się drze.
Jaipur u nas właśnie wychodzi łońce ,ale co z tego skoro dalej wieje :(
Aina no to ciekawy dzień Cię czeka, za to nieciekawy weekend.
Karolq mi się ostatnio śniło,że rodziłam i to ekspresowo i bez bólu :)

Kiblujemy przez wiatrzysko w domku więc muszę sobie zajęcia wyszukać..hmmmm może tak spać bym poszła :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Witanko :)
Też mi się ostatnio śnił poród - była siostrzyczka dla Mikołaja. Poszło tak szybko, że nie zdażyłam wyjść i urodziłam w domu :)

Telefon - dla mnie ma dzwonić i pisać sms i ma to robić tak żeby mnie szlag nie trafił (SE odpada, mąż miał kiedyś i to była udręka) bo zdjęcia robię w zasadzie tylko aparatem. Zawsze miałam Nokię, teraz mam Avilę i jestem zadowolona bo pierwszy raz zafundowałam sobie babski czerwony.

A w weekend młody dostał od teściów sanki, więc na śnieg w najbliższym czasie nie liczcie. To już prezent na Mikołaja, na Gwiazdkę musimy wybrać sobie krzesełko do karmienia i już żadne nie spełnia moich wymagań. Od moich rodziców zamówiłam sorter, a od nas już dostał taki stolik muzyczny.

Miłego dzionka wszystkim:) U nas wiało w nocy okrutnie, ale może już lepiej i będzie można wyjść trochę.

Witam kochane:)

U nas też wiatrzysko straszne, jak jechałam do roboty, pełno drzew na drodze. Ale teraz śliczne słoneczko wyszło:) Dzwoniłam już do męża zapytać o której Marti wstała i czy śniadanko zjadła, dał mi córcię do telefonu, powiedziałam jej, że mocno ją kocham. Pośpiewała mi do słuchawki, bosz jak ja tęsknie :-(

Bra super, że wypad się udał:)
Ainka faktycznie nieciekawy weekend się zapowiada:no:, trzymam mocno kciuki za Ciebie* Moja teściowa też mnie wkurza ostatnio masakrycznie :confused2:
Majeczko co jest słońce??

Miłego dnia laseczki:)

Witajcie:-)Ale naskrobałyście przez weekend:szok:
Ja wczoraj wróciłam,a mój M mówi,że młody ma drugiego ząbka. No i rzeczywiście druga jedyneczka przebiła:-)

bra też chętnie obejrzałabym Listy do M., ale póki co to nawet na "Przed świtem" jeszcze nie poszłam..
basiekkk,lepi przepis na likierek dam w odpowiednim wątku
sylwia kciuki będę trzymać :) i udanego lotu
Futrzaczku zdrówka dla dzieciaczków i gratulacje dla cioci :)
Kamcia udanej podróży :)
marzenka 100 lat dla babci
MajaPolka zdrowiej kochana
madzik i jak po andrzejkowych szaleństwach?
aina olej teściow i wpadaj na likierek razem z jolek,bra,Alex,86ania86, lepi i sylwią :)
wisienka
daj mi przepis na tą wściekłą krowe :p
MajowaMamusia a na jaki temat piszesz pracę?
gag pochwal się fryzurką
styna bidulko. Przykładaj aloes na poparzenie i psikaj panhenolem-pomaga
agacio lodóweczkę też muszę wypróbować :) Buziale dra Franka :*
Alex cieszę się,że zakupy udane
jolek u nas tez mega wiatr i też przez to nocka nieprzespana :/ Może mi przynajmniej pranie na zewnątrz wyschnie?
karolq ciekawe sny masz :) buziak dla Zuzi :*
Agniieszka ja też siedziałam w weekend na wykladach :) a co studiujesz?
mloda fajnie,że Tymek zadowolony z basenu

Co do imienin-ja jestem EWA,więc mam tylko raz w roku-wiadomo kiedy :-)

witam i ja poweekendowo, cos mnie glowa boli:/
Widze ze juz prezenty swiateczne na topie kurcze musze sie zmobilizowac i zaczac rozgladac bo czworke dzieci mam do obdarowania anarazie zadnych ciekawych pomyslow.
Dobrzee ze tylka snia Wam sie te ciaze. Ja nie wyobrazam sobie teraz poki co drugiego dziecia:)a tak wogole nie lubie poniedziialkow..........
persefona jak dorwe moja znajoma to wkleje ten przepis:)

Właśnie apropos kina - w ostatnim "Dziecku" jest bilet do Multikina Baby na seans dla matek z dziećmi. Już się z psiapsiółą umówiłam i nie mogę się doczekać. Mogą być nawet "Listy do M" to mi nie będzie szkoda jak pół filmu przegapię bo młody pomarudzi. Jakoś nie lubię romantycznych filmów a polskich w szczególności. Pamiętam jak przed pierwszym spotkaniem mój wtedy jeszcze nawet nie facet zaprosił mnie do kina i modliłam się żeby nie na jakieś ckliwe romansidło bo ja zupełnie nieromantyczna kobita. Na szczęście był to "Wallace i Gromit" i świetnie się bawiłam :)
W każdym razie jak macie gdzies Multikino w pobliżu to polecam kupić gazetę i się wybrać.

Basiunia kochana i tak dzielna babka z Ciebie:tak: trzymaj się

Mąż włąśnie do lidla pojechał ponoć mają być dzisiaj zabawki z Fisher Price ale pewnie samo dziadostwo:sorry: mam nadzieję, że piramidka choć będzie? u nas dziś dalej wicher hula ale gdzieś tam słoneczko się pfrzebija zostaniemy w domu jednak...

Witajcie

Ja po andrzejkowa, jeszcze nie zdążyłam odespać sobotniej nocki, zawitalismy do domu o 4:-) a synio o 7 zrobił pobudkę i tak zyje w takim niewyspaniu do dziś ,bo dzis też nocka straszna, chyba powinnam mojemu dziecku zmienić imię na Buczysław:-) bo już nie daję rady.
Czy wasze dzieci tez tak mają że śpią i buczą przez sen, kręci się i wierci i spać innym nie daje a cyckuje co 20 min i to przez kilka sekund,juz nie daję rady:-(
Zębole jeszce nie wyszły więc juz nie wiem co to może być RATUNKU bo usnę z głową na laptopie albo w wannie:-)

reklama
Do góry