reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2011

Ufff troche nadrobilam.
Bra ja tez bym sobie poszla do kina ale tu polskich filmow nie graja :-(
Kamcia i Sylwia milych urlopow w ojczyznie i spokojnych podrozy.
Jolek no w koncu powrocilas do nas... prosze nam wiecej takich numerow nie wycinac... bo... :tak:

U nas dzis tak okopna pogoda ze nawet na 10 sekund nosa z domu nie wystawilam... wieje leje i nie wiadomo co jeszcze... ale dzieki temu ogarnelam chate troszke, porobilam zalegle prania i zrobilam cudnie pyszny obiad... i nawet zdazylam sie zdrzemnac z malym 1,5 godzinki... :szok:
teraz mam ochote na cos slodkiego ale staram sie jej oprzec i mam nadzieje ze mi sie uda...
Do jutra.
Milej nocy..

reklama
poczytałam, co tam u Was ... To teraz po krótce co u nas słychać.
Młody po szczepieniu gorączki nie dostał, więc byliśmy na kolejnych zajęciach basenowych. W końcu nie był sam i miał kolege do pływania. Tak mu sie w tej wodzie podoba, że szok. Poza tym ja po basenie zawsze wypompowana byłam, a on jak mały naładowany samochodzik potem śmiga i spać nie chce. Więc w piatkowe wieczory szaleje do późna.
Weekend minął nam strasznie szybko.
Ja po kryjomu dziergam sweter mojemu M na urodziny, a został mi tylko tydzień i nie wiem czy zdążę. Od jutra mam nowego ucznia na korki, więc sie jeszcze muszę przygotować, a jakoś mi sie nie chce. I tak rano z młodym pomykam, chatke ogarniam, a popołudniami korki i dni szybko lecą.

Młoda widziałam super zajęcia na basenie:tak: napewno mąż się ucieszy z takiego prezentu hand made:-) a korki z czego dajesz?

Karolka u nas nie lepiej dziś tak samo wieje leje zimno i beznadziejnie, może to od Was przywiewa takie zimno?;-)

Ostatnia edycja:
Futrzaczku zdrówka dla smyków :*

Marzena znowu impreza??

Bra zachęcasz do oglądania filmu a ja nie mam jak do kina iść :(

Sylwia będę trzymać kciuki mocniej niż ostatnio :tak:

Coś nam Hope zniknęła :crazy:

Karolka bo co ??:-p

Młoda
super że Tymkowi basenik odpowiada. Trzymam kciuki,żebyś z prezentem zdążyła.

Agacio u mnie z godziny na godzinę wiatr coraz silniejszy. Światło mryga co chwila tylko patrzeć kiedy całkiem zgaśnie :/

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny,

nie wiem o co chodzi z tą pogodą, troszkę wieje, ale żeby jakoś strasznie?
poza tym to kolejny weekend byłam na uniwerku,za to prawie do stycznia będę miec spokój, będzie trzeba tylko coś naskrobać.

młoda basenik jest fajowy, mimo,że trochę traumę mamy(przez ten upadek).Ale w tym tygodniu śmigniemy jak się wyrobię,albo w niedzielę.

no i cos jeszcze mialam napisać,ale jakoś skleroza..

i u mnie aż w uszach świszczy:confused2:

myję zęby i zbieram się spać jescze głowa mnie rozbolała, dobrej nocy babki:*

Ostatnia edycja:
Napisałam się ,anpisałam i komputer się zawiesił :angry:
Piszę już z domku. U nas dziś pogoda była piękna - ciepło i słonko świeciło. Mały już śpi, ja też zaraz zmykam spać bo mam stan podgorączkowy i czuję się do dooopy :-(
młoda świetnie, że małemu basen tak sprzyja:tak:Ja wczoraj kąpałąm się w wannie z moim Kubą. Pierwszy raz kąpał się w dużej wannie pełnej wody. Na początku bał się i był bliski płaczu, ale później nie szło go wyjąć z wody tak się rozkokosił:szok: Znalazł sobie przyjaciela w postaci węża prysznicowego i bawił się w najlepsze :-D Uciekam bo ledwo żyję. Dobranoc.

Witam sie po weekendowo!
U nas chyba zęby kolejne ida bo mały cały czas raczki albo zabaweczki w buźce i wieczorami bardzo częso się wybudza z płaczem, wiec chyba to żeby!
U nas dzisiaj tez strasznie wietrznie i na spacerek nie poszliśmy.
My z M. pojechaliśmy na cmentarz do naszych Aniołków posprzątać po wszystkich świętych. A potem na zakupy i prezent dla chrześniaka na święta. Kupiłam mu 75 sztuczek magicznych.
Dla synka tez już mamy prezent śpiewająca piłkę z fisher price a babcia kupiła garnuszek na klocuszek też z FP. tak wiec prezenty dla dzieciaczków mam juz z głowy:)

reklama
Dziewczyny dzieki za zdrowko!
Czop prawie zlikwidowany - potraktowalam go Listerine oprocz Tantum Verde .. ale boli.. i ucho boli, w ogole cala prawa strona jakas zawiana , po twarzy nie moge sie dotknac... teraz to pieprz... e angine, ale oby zapalenia ucha nie bylo :(((

W ogole to bez sensu jakies to wszystko..

Basiekk
- trzymaj sie tam jako jutro.. bidulko :*** Ale weekend na pewno mieliscie cudowny!

Bra - fajnie, ze wypad do kina sie udal! ;-)

Ja tez nie mam jak nawet do glupiego kina...
:(

Ostatnia edycja:
Do góry