reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Witam się niedzielnie:)
Obiadek się gotuje, córeczka śpi, a ja mam chwilkę:-). Jutro znów do pracy:-(, ale cóż taki lajf. Ważne , że mamy weekendy tylko dla siebie.

Majeczko dużo zdrówka słoneczko* mam nadzieję, ze Ci szybko przejdzie, buziam i dziękuje, że zawsze masz dla mnie dobre słowo*. Aha i współczuje teściowej, ja mam też ze swoją co dobrego więc rozumiem podwójnie:) Przepis na szarlotkę już druknęłam zrobię za tydzień :)
Bra za tydzień robimy imprezkę prawda??:-D
Ainka mam tylko nadzieję, że teściowie Cię nie nawiedzili?? Cóż to za gadziny, ehh. Przytulam na poprawę humorku.
Marzenka super, że imprezka się udała, nieźle Ci synio pospał:)
Persefona jak znajdziesz chwilkę to wklej przepis na nalewkę, wygląda pysznie , ja uwielbiam kukułki, póki co karmię, ale przepis na bank wykorzystam jak przestanę i się ją nagrzmocę a co :-D
Miłej niedzieli laseczki

Ostatnia edycja:
reklama
Hejka:)

Szaro buro wieje leje dziś u nas:( Kiblujemy w domu. M pojechał do ojca węgiel przerzucić. Też miałam jechać, ale jak sobie pomyślałam że będę tam siedzieć tyle godzin i słuchać marudzenia a M biedny będzie zasuwał w piwnicy to wykręciłam się sianem i siedzimy z młodym w domu.

Bra
ja też mam aville:) Ogólnie telefon mi pasuje, chociaż po roku użytkowania ekran się zużył i nie reagował na dotyk więc trzeba było wymienić. Ale co do aparatu to masz rację, teraz jak młody się bardziej ruchliwy zrobił nie idzie cyknąć mu fotki :/

Marzenka telefon fajny ale w tej chwili nie na moją kieszeń:(

Basiekk nie myśl o jutrze :):)

Kurcze u Was pada a u mnie słońce i piękne niebo! Znowu mieszkam na innej planecie :)

Idę na imprezkę :D Do mojej babci na 80-tkę. Będzie skromnie bo tylko my i ona ale ile więcej jedzenia dla nas :D

Będę wieczorem objedzona :p

I my się witamy niedzielnie. Miki właśnie śpi, Mężuś w piecu robi, wiec mam chwilę a zaległości sporo :-)
a co do telefonów... ja mam nokię 5230. ale gdybym miała teraz możliwość to wzięłabym inną, bo ta jest dotykowa i w słoneczny dzień mało co widzę na ekranie

Ostatnia edycja:
Siemka

Przepraszam ale nie mam sił ani czasu odpisać i pisać ...
dzieciaki kaszlące już oba i jutro idziemy do lekarza! :-( a w domu jakby huragan przeszedł ! nie wiem jak to jest że bałagan robi się sam a porządek już nie :sorry::crazy::wściekła/y:

Do Hani jednak dzisiaj jadę :tak:, wczoraj byliśmy na pępkowym a dzieci z moją mamą były i długo nie siedzieliśmy.

Wszystkim życzę dużo zdrówka i jak się ogarnę to wpadnę.

Buziaki kochane :*

I ja witam się niedzielnie :)

pogoda u nas okropna, więc siedzimy w domu, nawet spacerku nie będzie:baffled:
no, mała właśnie się obudziła, tak że koniec spokoju:sorry:, niewiele nadrobiłam, bo niestety obiad sam się nie zrobi, wisienka - zazdroszcze obiadu u teściów, wiele bym dała, żeby mnie ktoś na gotowy obiad zaprosił...

maju - zdrówka życzę!

futrzaczku gratuluję bycia ciocią :*
aina a co znów tesciowa wymysla???
sylwia współczuję.. ale mam tez znajomych w Norwegii i macie tam piekne widoki:-)
sylwia a na ile lecisz do pl?? :-)
moze się spotkamy ???:-)

a telefon to ja lubię mały , cienki i kolorowy.. i musi robić dobre zdjęcia bo jestem maniaczką :-p

tak jak pisałam wcześniej.. lecimy do p, już dziś :-) wszystko spakowane i czekamy na odlot :-p
pod moją nieobecność majem będzie zajmować się adminka Bestyja w razie problemów prszę się kontaktować z nią , bądź ze mną ponieważ prawdopodobnie neta będe mieć o ile da się go podłączyć do mojego stacjonarnego kompa :-p
dam wam już znać jutro coś na ten temat:tak:
mam jeszcze 3 h żeby posprawdzać wszystko i podopinać na ostatni guzik :-)

buziaczki dla was i maleństw

reklama
wróciliśmy z kina :-) film świetny, uwielbiam takie pozytywne, wzruszające filmy świąteczne. pół filmu przeryczałam za wzruszenia i ... tęsknotą za Lenką. nie piszcie, że jestem nienormalna , ale w trakcie juz najlepiej bym wyszła i wróciła do domku, do mojego słoneczka. film naprawdę polecam, warto pójść by przypomnieć sobie jaka jest idea świąt, że warto byc wtedy razem :-) wieczorkiem włączam sobie "to właśnie miłość" bo to ta sama tematyka i tez cudny filmik. z chęcią pozostane jeszcze w tym rozanielonym nastroju :-D
kamcia szerokości :-)
sylwia ja mam szwagra w norwegii i zachwycam się za każdym razem gdy widzę zdjęcia. jeszcze nie miałam okazji go odwiedzić, szkoda, że loty są tak drogie, a połączenia dość skomlikowane- przynajmniej tam, gdzie mieszka szwagier.

Ostatnia edycja:
Do góry