reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2011

Witam się niedzielnie:)
Obiadek się gotuje, córeczka śpi, a ja mam chwilkę:-). Jutro znów do pracy:-(, ale cóż taki lajf. Ważne , że mamy weekendy tylko dla siebie.

Majeczko dużo zdrówka słoneczko* mam nadzieję, ze Ci szybko przejdzie, buziam i dziękuje, że zawsze masz dla mnie dobre słowo*. Aha i współczuje teściowej, ja mam też ze swoją co dobrego więc rozumiem podwójnie:) Przepis na szarlotkę już druknęłam zrobię za tydzień :)
Bra za tydzień robimy imprezkę prawda??:-D
Ainka mam tylko nadzieję, że teściowie Cię nie nawiedzili?? Cóż to za gadziny, ehh. Przytulam na poprawę humorku.
Marzenka super, że imprezka się udała, nieźle Ci synio pospał:)
Persefona jak znajdziesz chwilkę to wklej przepis na nalewkę, wygląda pysznie , ja uwielbiam kukułki, póki co karmię, ale przepis na bank wykorzystam jak przestanę i się ją nagrzmocę a co :-D
Miłej niedzieli laseczki

Ostatnia edycja:
reklama
Hejka:)

Szaro buro wieje leje dziś u nas:( Kiblujemy w domu. M pojechał do ojca węgiel przerzucić. Też miałam jechać, ale jak sobie pomyślałam że będę tam siedzieć tyle godzin i słuchać marudzenia a M biedny będzie zasuwał w piwnicy to wykręciłam się sianem i siedzimy z młodym w domu.

Bra
ja też mam aville:) Ogólnie telefon mi pasuje, chociaż po roku użytkowania ekran się zużył i nie reagował na dotyk więc trzeba było wymienić. Ale co do aparatu to masz rację, teraz jak młody się bardziej ruchliwy zrobił nie idzie cyknąć mu fotki :/

Marzenka telefon fajny ale w tej chwili nie na moją kieszeń:(

Basiekk nie myśl o jutrze :):)

Kurcze u Was pada a u mnie słońce i piękne niebo! Znowu mieszkam na innej planecie :)

Idę na imprezkę :D Do mojej babci na 80-tkę. Będzie skromnie bo tylko my i ona ale ile więcej jedzenia dla nas :D

Będę wieczorem objedzona :p

I my się witamy niedzielnie. Miki właśnie śpi, Mężuś w piecu robi, wiec mam chwilę a zaległości sporo :-)
a co do telefonów... ja mam nokię 5230. ale gdybym miała teraz możliwość to wzięłabym inną, bo ta jest dotykowa i w słoneczny dzień mało co widzę na ekranie

Ostatnia edycja:
Siemka

Przepraszam ale nie mam sił ani czasu odpisać i pisać ...
dzieciaki kaszlące już oba i jutro idziemy do lekarza! :-( a w domu jakby huragan przeszedł ! nie wiem jak to jest że bałagan robi się sam a porządek już nie :sorry::crazy::wściekła/y:

Do Hani jednak dzisiaj jadę :tak:, wczoraj byliśmy na pępkowym a dzieci z moją mamą były i długo nie siedzieliśmy.

Wszystkim życzę dużo zdrówka i jak się ogarnę to wpadnę.

Buziaki kochane :*

I ja witam się niedzielnie :)

pogoda u nas okropna, więc siedzimy w domu, nawet spacerku nie będzie:baffled:
no, mała właśnie się obudziła, tak że koniec spokoju:sorry:, niewiele nadrobiłam, bo niestety obiad sam się nie zrobi, wisienka - zazdroszcze obiadu u teściów, wiele bym dała, żeby mnie ktoś na gotowy obiad zaprosił...

maju - zdrówka życzę!

futrzaczku gratuluję bycia ciocią :*
aina a co znów tesciowa wymysla???
sylwia współczuję.. ale mam tez znajomych w Norwegii i macie tam piekne widoki:-)
sylwia a na ile lecisz do pl?? :-)
moze się spotkamy ???:-)

a telefon to ja lubię mały , cienki i kolorowy.. i musi robić dobre zdjęcia bo jestem maniaczką :-p

tak jak pisałam wcześniej.. lecimy do p, już dziś :-) wszystko spakowane i czekamy na odlot :-p
pod moją nieobecność majem będzie zajmować się adminka Bestyja w razie problemów prszę się kontaktować z nią , bądź ze mną ponieważ prawdopodobnie neta będe mieć o ile da się go podłączyć do mojego stacjonarnego kompa :-p
dam wam już znać jutro coś na ten temat:tak:
mam jeszcze 3 h żeby posprawdzać wszystko i podopinać na ostatni guzik :-)

buziaczki dla was i maleństw

reklama
wróciliśmy z kina :-) film świetny, uwielbiam takie pozytywne, wzruszające filmy świąteczne. pół filmu przeryczałam za wzruszenia i ... tęsknotą za Lenką. nie piszcie, że jestem nienormalna , ale w trakcie juz najlepiej bym wyszła i wróciła do domku, do mojego słoneczka. film naprawdę polecam, warto pójść by przypomnieć sobie jaka jest idea świąt, że warto byc wtedy razem :-) wieczorkiem włączam sobie "to właśnie miłość" bo to ta sama tematyka i tez cudny filmik. z chęcią pozostane jeszcze w tym rozanielonym nastroju :-D
kamcia szerokości :-)
sylwia ja mam szwagra w norwegii i zachwycam się za każdym razem gdy widzę zdjęcia. jeszcze nie miałam okazji go odwiedzić, szkoda, że loty są tak drogie, a połączenia dość skomlikowane- przynajmniej tam, gdzie mieszka szwagier.

Ostatnia edycja:
Do góry