reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2011

e tam, w kazdym kraju raz na czas moze sie porzadny sztorm czy huragan zdarzyc :-p:-D
musialam przejsc sie popoludniu do sklepu zeby chociaz sloikow kilka dla malego kupic...2km w gumakach i gustownym wdzianku przeciwdeszczowym :-) myslalam ze mi twarz z zimna odpadnie, w poniedzialek pojedziemy z kims znajomym na jakies wieksze zakupy. pozniej czeka mnie jeszcze tylko wtorek i jak bedzie ladna pogoda to w srode wylatuje z malym do polski. a tam mam tydzien zeby sprobowac zdac prawko, nakupic troche dobrego mieska i kielbasek <mlask, mlask>, kupic tone czekolad wedla, <mniam, mniam> i moze jeszcze jakis łaszek sie do walizek zmiesci?:-D

widze ze rozmawialyscie o telefonach, mi w sumie obojetnie jaki mam byleby dzwonil :tak: nawet nie wiem jak sie nazywa to cos co mam :D

reklama
Sylwia to kiedy mam kciuki trzymać ??
Co do telefonu to mi też tam wsio ryba, wyrosłam już z szału gadżeciarstwa :-p
Moja siostra teraz napala się na jakiś telefon. Mam z niej bekę za każdym razem jak z nią gadam...nawet nie wiedxzialm że telefony mają tyle nowych rzeczy w sobie:-D

Jolek - no z ta tesciowa smialam siem... :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Sylwia - no wlasnie, kiedy kiedy ???? to juz chyba 3 raz w ostatnim czasie bedziecie w pl tak?

Mam jednak zajebistegooooooo czopa w gardle - na podniebieniu, masakra, oby jakiejs anginy nie bylo z tego, buuuuu :/

Maja Ty się kuruj kobieto! Zdrówka dużo

Sylwia to ja też będę trzymać kciukasy tylko kiedy?

Jolek ja już stara jestem i gadżety może już mnie nie cieszą ale telefon lubię mieć fajny. Dla siebie bo nim nie szpanuję przecież. Ale lubię jak telefon wyprzedza moje oczekiwania :tak: Jak ma dużo potrzebnych mi funkcji bo staje się wygodny. A ja nie używam go tylko do dzwonienia i pisania smsów więc lubię takie bardziej wypasione :-) A taki snob jestem :-D
A ten mój poprzedni na allegro nowy na gwarancji jest za 700-800 zł. więc tak źle nie jest bo już takie aparaty za 2 tys. też widziałam. Mój ma rok więc więcej jak 500 zł. nie dostanę za niego.

dzieńdoberek :-D

brzydko diś w toronto, ze spacerku raczej nici. M wyciąga mnie do kina na listy do M, ale dostaję palpitacji serca jak mam zostawic Lenkę :sorry:
Majuś kuruj sie kobieto, co byś się nie pochorowała bidulko

co do telefonów to dla mnie ma dzwonić, pisac smsy i robić dobre zdjęcia bo robię ich dużo, dlatego musze zmienic obecną avillę która jest tragiczna... nie znoszę tego telefonu :crazy:

udanego dnia ślicznotki!

Cześć dziewczyny faktycznie dziś niedzielnie i pusto chociaż moje dziecię nie wie chyba że niedziela i wstała po 5 masakra z tym jej wstawaniem ale co zrobić...życie...u nas też dziś mega wiatr i do tego pada deszcz pogoda raczej nie spacerowa..
Maja zdrówka :)
Bra idź do kina małej nic nie będzie a film ponoć fajny :)
Pozdrawiamy

Witam dziołszki, witam...;-)

Ja jeszcze u rodziców, wracam wieczorkiem, ale mi się nie chce - nie ma jak u mamy :tak:
bra idź do kina jak M. wyciąga, taka okazja może się już nie powtórzyć...;-)Malutkiej nic nie będzie, chociaż wiem jak to jest, bo ja sama mojemu M. nie daje się nigdzie wyciągać, bo nie chce małego zostawiać. Jednak na swoje urodziny na kino dałam się namówić. Byliśmy na Oszukać przeznaczenie 3D.
Majunia wracaj do zdrówka szybko!

Co do telefonów...to hmmm ja lubię pobawić się takim wypasionym, ale później nie używam większości z tych super funkcji. Teraz mam taki wypasiony, dotykowy i różne pierdoły, ale naprawdę 90% tych pierdół nie przydaje mi się wcale.

reklama
jak ja lubie weekend... Nadia spi, tesciowa robi niedzielny obiad, tatus sie krzata a ja mam labe::)
Co do telefonow to ja jestm fanka nokii teraz mam nokie 5800 i jestem z niej zadowolona. Za pol roku konczy mi sie abonament i chyba nowy aparat sprzedam i zostane przy tym.
bra idz do kina:tak: bardzo dobre recenzje ma ten film. Niestety nasze kino w niasteczku jest tak zacofane ze graja tylko wyjazd integracyjny:( i musze troche poczekac bo do janek czy do lodzi to narazie sie nie rusze niestety bo babcie sa zajete...

maja oby to nie byla angina! zdrowka zycze:tak:

Do góry