reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2011

Maja tulę co by gardełko nie bolało:tak:
Bra fajnie to wygląda:tak: a pierzesz wszystkie czy tylko te którymi się Lenka bawi?

Dziewczyny mam pytanie nie wiem czy tu czy na zakupowym? najwyżej mnie Kamcia przegoni;-) Otuż ma któraś może steper skrętny? mam zamiar sobie kupić, bo chcę nad nogami popracować, żeby na lato były do pokazania i im wcześniej zacznę tym lepiej;-)

reklama
witam wieczorową pora.. ale naklepałyscie.. az nie ma jak przeczytać całości :-)
bra te [luszaki wyglądają jak na jakiejś półce :-) fajnie tak

u nas pogoda straszna ostyatnio . aż sie nie chce z domu wychodzić...

to by było na tyle

Ja się szykuję powoli na imprezkę andrzejkową:) Julek z babcią zostaje. Trzymajcie kciuki, żeby się obudził o 4 jak zwykle, a nie wcześniej, bo może być wtedy akcja w nocy jak babcię zobaczy:) Pozdrowionka.

Hej Sylwio - jak tam - chata stoi??? ! :)

HaHa Madzik - no oby nie obudzil sie wczesniej... bo faktycznie by bylo! ;P

Bra - zdjecie fajniste, mate tez do pralki wrzucilas? wstyd sie pzyznac, ale ja jeszcze nie pralam.. ale w sumie Pola rzadko sie bawi na niej, dozujemy ;)

Agacio - dzieki :* , no no przydaloby mi sie nad nozkami popracowac, przydalo.. aleeeee taaaaakkkk miiii sieeee nieee chceeeee..

Jolek - :laugh2:

maja stoi, stoi :D na szczescie mieszkamy na wzieniesieniu ale w ogrodzie powodz i z 10cm gradu lezy :/ dzisiaj tak sypalo ze ho ho, sklepy w miescie pozalewane :/ wszedzie mokro, nasz samochod w naprawie, a jedzenie w domu sie konczy :p trzeba bedzie prosic jakis znajomych o zrobienie zakupow bo padniemy z glodu :-D

Sylwia ciotki mogą się zmobilizować i podesłać wałówkę :D:D:D

Jolek sprzedaję Samsunga Wave chociaż powinnam go zachować ze względów sentymentalnych bo towarzyszył mi całą ciążę i był przy porodzie :) Pierwszy smartfon z systemem bada - Wave (S8500) - Dotykowe - Telefony komórkowe | SAMSUNG

A ja wczoraj nie piłam alko poza 1/3 lampki szampana a dzisiaj mam coś na kształt kaca :) Zmęczona, marudna, ospała.

Wiecie do której spał dzisiaj Mati po imprezie? Do prawie 13...

reklama
Bra nowa dekoracja łazienkowa :-D

Sylwia dlatego mój M nie przepada za Norwegią :tak:

Madzik udanej imprezki :)

Marzena
no to Mati przyciął komara :) Telefonik super i pewnie cena też zarąbiaszcza ?

Maja ????

Ja matę edukacyjną też już prałam... czort jeden farbuje :/

Ostatnia edycja:
Do góry