reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2011

witam się wieczorową porą :)

jolek - ja nie wiem czemu Cię nie było, ale tak jak pozostałe dziewczyny ooogromnie się ciesze, że jesteś , bo to dzięki Tobie ja znów tu jestem ;-)

a poza tym: udało się zaszczepic Młodego, ale w zamian po kąpieli miałam niezły popis z jego strony ;-)
a fryzjer przełożony na jutro :-)

reklama
JOLEKKKKK !!! Nareszcie! Bo bardzo my wszystkie na tym cierpialysmy wiesz... ti ti ti niedobra - nigdy wiecej prosze nas nie opuszczac! :pP :**

Lepi - tak dokladnie - bez masla i bez jajek - maslo tylko na wierzch mozna rozlozyc, takie bardzo zimne zeby przenikalo do tych warstw - na platki migdalowe - bedzie pyszna 'skorupka' :)

Basiekk - a widzisz! Czyli malutka tylko 4 godziny bez Mamusi byla skro wstala o 11 ;)) Noca Cie nadrabiala kochana myszka :* Trzymaj sie tam jako! :)

Sylwia - spokojnej nocy.. brrr... :*

Marzena - i ja bym sie napila :p ..... jakies kino jakies wino - duuuuzo! Ehh.... To Twoj Andrew mlodzieniec - 30? Pffffff

My dzisiaj z Polcia tez spalysmy do 11, z malymi przerwami oczywiscie rano, a potem bylysmy na fajnym spacerku - chlodno, ale w koncu slonce!

Kurcze, ale do nadrobienia mam. Mam nadzieję, ze jak zacznę odpisywać, to mi się komp nie zresetuje!

bra, mi dopiero siora niedawno tego justina pokazała, bo słyszałam o nim ale nie widziałam. Toż to chłopiec troszkę większy od mojego Matusia...
mandrzejczuk, szalejesz! Ja jeszcze wkładki laktacyjne noszę, które czasem przeciekną, więc szkoda jakbym miała takie cacko zniszczyć.
MajaPolka, ja wiem o Twoich imieninach. Juz sobie tą datę dla córci wpisałam.
missbunny, witaj.
gag, ja też "gruszę" dopiero teraz dostałam, ale już śladu po niej nie ma.:tak:
Futrzaczku, :-(tak to juz jest w tych przedszkolach. Przysyłają chore dzieci i w szatni porzucają i uciekają takie matki, by nikt ich nie zaczepił, że dziecko chore do przedszkola przyprowadziły. Potem zarażają innych. Współczuję Ci kochana, wiem co to znaczy taki kaszel. Oby to tylko taka jedna noc była.
karolka, nie, mnie głowa nie boli. Boląca noga wystarczy.:-)
majowa, &&& za wyniki.
jaipur, Ty jak zwykle głodna.:-D
marzena, gratuluję udanego powrotu do wagi. Zaraź mnie swoją silną wolą. No i oczywiście udanej imprezki.
jolek, kochana...
Jolek, witają Cię tu bardziej niż Papieża w '87.:-D:-D:-D
sylwia, chętnie bym się naszą pogodą podzieliła. Chociaż przed chwilą wyszłam z psem i deszczyk pada i zimno jest. Brrrrr.
persefona, zawsze chciałam taki zrobić. Tylko ja bardzo muszę rozcienczać, bo takiego likieru mocniejszego nie przełknę.
agacio, lodowych? A jak to sie robi? W zamian mogę na cytrynóweczke przepis dać.
Futrzaczku, ale super. Mała dzidzia na świecie. Już widzę kuzyna Filipka, jaki będzie zdziwiony widząc taką kruszynkę.

Ostatnia edycja:
Maja wiem że wszystkie..Przepraszam :zawstydzona/y:

Ania mnie nie było ale była cała reszta z którą zawsze możesz popisać :tak:

Cieszę się że wróciłam bo widzę,że co niektóre to w deprechę by przeze mnie wpadły...rachunki za lekarza pewnie ja musiałabym płacić :-D

Gag zabierz mnie do fryzjera :)

Sylwia współczuję..Mam nadzieję,że noc minie spokojnie :tak:

Persefona wpadam na likier :-)

Jaipur ty za wróżkę powinnaś robić :-D

Coś miałam jeszcze komuś ale nie pamiętam..Poprasowałam i brykam spać.

Edit.

Matusia nie przesadzaj z tym Papieżem..:p

A aaa i wiem co jeszcze miałam.zgapiłam od Matusi :-p Futrzaczku gratuluję, No i gratulacje dla rodziców małej Hani :tak:

Ostatnia edycja:
Witam przepraszam że mnie nie ma, nie bardzo umiem pisać ponieważ poparzyłam prawą dłoń olejem i bardzo boli:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ale staram się podczytywać w miarę możliwości bo moje małe kochanie wciąż ząbkuje.
Jolek ​cieszę się że wróciłaś

styna, bidulko, jak to się stało? Łączę się w bólu z moim paluchem.

Maja, tak 09 kwietnia jest najpopularniejsze. Widziałam tamte daty i mimo, że byłyby pierwsze po narodzinach mai, to jednak nie w każdym kalendarzu są. A wszystkie maje jakie spotkałam swoje święto 09.04 obchodzą właśnie.

Matusia smażyłam placki po węgiersku i jak obracałam to cały gorący olej wylał mi się na dłoń. Na szczęście mąż z małą w kuchni stali ale kazałam mu z nią stać z daleka od kuchenki jak się smaży. Dobrze że o tym pomyślałam. Idę spać bo mąż woła że zasnąć sam biedak nie może, a co ja mam go utulić do snu:eek:

Witam się poimprezowo.

Mati się wyspał i wybawił. Teraz sobie baraszkuje :eek::eek::eek: Ale zaraz zagonie go do wyrka, wyłączę światło i zobaczymy czy będzie dalej tak samo fajnie się bawić :-D

Najwyżej zaraz zacznę wystawiać aukcję na mój poprzedni telefon bo ma dopiero rok i jest superaśny ale mam nowy. Acha Jolek, nowy mnie nie rozczarował. Niczym jeszcze mnie nie wkurza więc chyba z tego małżeństwa dzieci będą :tak: MA jedną zajefajną opcję: wyszukiwarkę google...głosową :-D:-D:-D

Edit: mam do rozplątania fryzurę z 30 supełków... Chyba pójdę spać z żabkami we włosach :D

Strasznie mi się dziób drze, więc chyba czas do wyrka...

Ostatnia edycja:
reklama
Futrzaczek gratuluje ciociu:)

Agacio jak sie robi wodke z tych cukierkow?? przepis prosze:pP kukulek nie lubie wiec i likier pewnie mi nie zasmakuje;-)

Marzena kobito Twoj maly jest niesamowity o tej godzinie nie spac to nawet ja wczoraj od 19 spalam:p

Do góry