reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2011

Joluś nie wim co było powodem chwilowego zniknięcia ale dzięki Ci za come back!!! Pisałam już że czytam forum od początku ciąży i bardzo Cię polubiłam, fajnie, że wróciłaś:tak: zawsze fajnie czytało się Twoje posty, jak wpadłyście z dziewczynami w trans to boki można było zrywać:-D a i zobacz jak się Marzenka nasza ucieszyła:tak:;-)

basiekkk ale widzę, że już lepiej prawda? Martynka chyba nocą nadrabia nieobecność mamy w ciągu dnia;-)

reklama
jolek - witaj back :)

Ale pogoda, prawie grudzień a normalnie wiosna :)
To tyle bo mi syn zaczyna hmmm... brzydko pachnieć. Popsuł się ostatnio w tej kwestii i spokojnie może robić za broń masowego rażenia.

zazdraszczam wam dzisiaj pogody. my musimy w domu skitrani siedziec, wczoraj byla straszna burza, niedaleko naszego domu uderzyl piorun - odczulismy to tak jakby nam tir w kuchnie wjechal :szok: blysk i jeden wielki chuk. jakby tego bylo malo to dzisiaj w nocy zawita do nas sztorm...i podobno masakrycznie silny ma byc...juz widze jak pospimy...zapowiadali w tv ze woda ma sie bardzo podniesc wiec pewnie gdzies wyleje...no nic takie sa plusy mieszkania na wyspie :D dobrze ze dzidz grzeczny dzisiaj :)

Jolek też się cieszę jak wszyscy że wróciłaś :)
Salsera nie wiem czy to prawda ale słuchałam prognozy i ma być ciepła zima i tylko trochę śniegu w lutym dopiero...oby to prawda była :)
Chociaż kupiłam sobie ciepłą zimową kurtkę i miałam ją raz na sobie bo mega się zgrzałam w niej póki co mrozów nie ma więc w niej nie chodzę ;/

Witajcie. Już chyba z 5 raz zasiadałam do bb. Co chwila wojują mi z prądem! A poza tym mam masę obowiązków.
Dobrze,że chociaż chata ogarnięta. Zrobilam pyszny likier z kukułek-zapraszam do kosztowania.
kukulkowka2.jpgMuszę się spakować na jutro. I prasowanie czeka.
Młody marudzi, a Gabi nadaje jak telemarketerka.ehhh
Kino znowu mi przeszło koło nosa...
jolek no w końcu do nas wrócilaś:-). Nie rób nam kobieto więcej takich numerów,no!:angry:
Miłego wieczoru. Buziale dla maluszków :**

Witam się
od rana brzuch mnie boli plus głowa później zaczęła. Miałam robić tiramisu na jutro, ale już nie wiem czy nie dać sobie spokoju i zastrajkować.
Chciałam się przespać pół godz. z Małym, ale mi nie dał, w końcu usnął. Ciągle chcebyć na rękach - na macie, leżaczku itp. wszędzie ryk. Ja nie mam serca go takiego płaczącego zostawiać, więc go noszę. Czy kiedyś mu przejdzie?!:crazy:
Jolek ja z tych niezorientowanych, cieszę się, że już jesteś :-)

reklama
Do góry